Aynen cok haklisiniz en iyisi oğlunuzu ikna etmek. Sizin icinizde kalmamasi daha önemli bence. Nil Yagmur iki isim uyumlu degil zor olur hic oyle bir seye girismeyinSaol canım yaa
Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziii
Nil Yağmur pek uymuyor gibi geldi ya... ama Nil'den de vazgeçmek istemiyorumEn olmadı öyle bir şeyler düşünücez artık.
Saol canım
Güzel bir isim aslında, haklısın.. Düşününce çok da uzak değilim ama bana hüzünlü geliyor nedense.. Böyle gözyaşı geliyor aklıma.. Ad da karakteri etkiliyor gibi düşünüyorum. Aslında bereket olarak da düşünülebilir ama.. Bir de balık burcu olacak galiba :) Balık burcu bir Yağmur. Sanki dünyanın bütün duygusallığı onda toplanacak gibi geldive tabi kız adımız eskiden beri hazır olduğu ve bir daha böyle bir şansımız olmayacağı için de.. :) Pek vazgeçmek istemiyorum Nil'den.
MaşallahhhhhMerhaba kızlaaarr
Bu fotoğraftaki benim minik kızııımmmm
Bir çok kişi kız demişti galiba.. Bana da öyle gelmişti baştan ama sonra dedim kendimi çok kaptırmayayım. Sağlıkla gelsin yeter kibiraz şok olduğum ve çok duygulandığım doğrudur
Doktor gördünüz mü cinsiyeti dedi. Dedik yok. Bakın dedi gösterdi ama tabi yine pek anlamadıkHer yerine baktı yine, baya uzun sürdü. Böbrekleri, kalbi, parmacıkları Çok şükür sağlıklı
14+5 olmuş ve 14 cm.
En son yine bir cinsiyeti kontrol etti, dedi ben eminim ama yine bir daha bakiyim karizma cizilmesinBaktı, fotoğrafıni falan çekti. Dedim erkek olsa zaten görülmez mi.. Yok dedi, bu haftalarda çok net görünmeyebilir. Bakın dedi 2 çizgi var.. Kız dedi Biz kızdan yana tecrubesiziz tabi. Ancak hmmm falan dedik
Degismez artık di miHhihihi
Rheaa minnoş bir kız geliyormuş canim
Ben çook uzun zamandır, evlenmeden de önceden, kızım olursa Nil koyacağım adını derdim. Oğlum Yağmur istiyor. Oğlanı ika edebilirsek Nil gelecek
Allah hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursunŞansla bereketle mutlulukla gelsin yavrular
E-devlete bazen geç düşüyor. Öyle bir şey oldu belki de..2 gün oldu. Bugün tekrar gittim sağlık ocağına doktor baktı sistemden. İdrar tahlili çıkmış ama kan gözükmüyor o da şaşırdı. İdrarda çok hafif enfeksiyon çıkmış antibiyotik vs vermek istemiyorum zaten az miktarda dedi. Bol bol su içmen yeterli, kaşıntı yanma vs olursa tekrar gel ona göre bişeyler veririm dedi.
Eheheheh :) Evet ya dudaklar biraz botokslu gibi çıkmış di miÇok sevindim canım köfte dudaklı bir kız geliyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Nil kızı
Göbek adı iyi fikir. Göbek adını ona bi anlatiyim benAynen cok haklisiniz en iyisi oğlunuzu ikna etmek. Sizin icinizde kalmamasi daha önemli bence. Nil Yagmur iki isim uyumlu degil zor olur hic oyle bir seye girismeyinOglunuz gobek ismini Yagmur koysun siz de asil ismini Nil
İnşallah canım, saoollMaşallahhhhhne güzel de uzanmış kız annesi olacağız ikimiz de Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım çocuklarımızı inşallahhh
Masallahhh kizlarimiz çoğalıyorMerhaba kızlaaarr
Bir çok kişi kız demişti galiba.. Bana da öyle gelmişti baştan ama sonra dedim kendimi çok kaptırmayayım. Sağlıkla gelsin yeter kibiraz şok olduğum ve çok duygulandığım doğrudur
Doktor gördünüz mü cinsiyeti dedi. Dedik yok. Bakın dedi gösterdi ama tabi yine pek anlamadıkHer yerine baktı yine, baya uzun sürdü. Böbrekleri, kalbi, parmacıkları Çok şükür sağlıklı
14+5 olmuş ve 14 cm.
En son yine bir cinsiyeti kontrol etti, dedi ben eminim ama yine bir daha bakiyim karizma cizilmesinBaktı, fotoğrafıni falan çekti. Dedim erkek olsa zaten görülmez mi.. Yok dedi, bu haftalarda çok net görünmeyebilir. Bakın dedi 2 çizgi var.. Kız dedi Biz kızdan yana tecrubesiziz tabi. Ancak hmmm falan dedik
Ben çook uzun zamandır, evlenmeden de önceden, kızım olursa Nil koyacağım adını derdim. Oğlum Yağmur istiyor. Oğlanı ika edebilirsek Nil gelecek
Allah hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursunŞansla bereketle mutlulukla gelsin yavrular
İnşllahGenox'dami yaptirdiniz acaba? İnsallah guzel sonuclar alirsiniz
hayırlı olsun canım çok sevindim....süper haber ne güzel kız annesi oluyorsun, Nil ismini oldum olası ben de severim ama yağmur da güzelmişşşşşMerhaba kızlaaarr
14+5 olmuş ve 14 cm.
Ben de normalde başka bir kadın doğumcu ile başlamıştım acıbadem evime uzak, evden çalışıyorum git gel zor olur diye. O doktor hem yaşım olduğundan, hem insilün direncim olduğundan hem de tiroid bezim olmadığından beni Özgür Bey’e yönlendirdi. Ben çok memnunum umarım siz de memnun kalırsınızCok tesekkur ederim detayli bilgi icin,hastaneyi arayip bilgi alayim.Bir de Bilge hoca diye birini de cok ovdu kendi doktorum.Sanirim Uludag universitesinde.Ordan randevu almak zor olabilir.
İlk kizimda preklamsi gecirdim,cok sukur kizim saglikli dogdu ama riskli gebeyimkendi kadin dogum doktorumdan da cok memnunum ama perinatolog takibi daha iyi olur,bakalim hayirlisi artik
Siz de mi Bursadasiniz?Bu dediginiz fiyat detayli ultrason icin mi? Hangi doktor acaba? Perinatolog ariyorum ben de
Çok tatlı bir kız canım sağlıkla gelsin maşallahMerhaba kızlaaarr
14+5 olmuş ve 14 cm.
Çok teşekkür ederim canımMasallahhh kizlarimiz çoğalıyorsağlıkla gelsin Nil
İnşallah canım ya.. Saolhayırlı olsun canım çok sevindim....süper haber ne güzel kız annesi oluyorsun, Nil ismini oldum olası ben de severim ama yağmur da güzelmişşşşş
Bana da doktor ben sistemden bakmadıkça e-nabızda sonuçlar gözükmez dedi. Gerçekten de o baktıktan sonra e-nabıza da düştü. Ama kan sonucu yok ortada henüz. Keşke ben de barkod çekseydi M hiç aklıma gelmedi ya
Çok teşekkür ederim canımÇok tatlı bir kız canım sağlıkla gelsin maşallahTebrikler
Benim hastanede yaptırdığım toksoplazma testleri inanılmaz ama 2 haftada e-devlete düştü ya.. Doktora sordum, o sonuçları söyledi ama e-devlete bir türlü düşmedi. Anlamıyorum hiç neden öyle oluyor. Onu birileri giriyor ya da onaylıyor ve unutuyorlar galiba..Bana da doktor ben sistemden bakmadıkça e-nabızda sonuçlar gözükmez dedi. Gerçekten de o baktıktan sonra e-nabıza da düştü. Ama kan sonucu yok ortada henüz. Keşke ben de barkod çekseydi M hiç aklıma gelmedi ya
Evet canım e nabıza onlar onay verince düşüyor ama laboratuvarın sitesinden direk barkod no ile bakabiliyorsun o yönden iyi oluyor. bi dahakine aklında olsun senin de. benim de hala yarısı çıkmadı sanırım onlar yarın çıkacakBana da doktor ben sistemden bakmadıkça e-nabızda sonuçlar gözükmez dedi. Gerçekten de o baktıktan sonra e-nabıza da düştü. Ama kan sonucu yok ortada henüz. Keşke ben de barkod çekseydi M hiç aklıma gelmedi ya
Klasik devlet hastanesi işleri..Çok teşekkür ederim canımSağlıkla gelsinler inşallah
Benim hastanede yaptırdığım toksoplazma testleri inanılmaz ama 2 haftada e-devlete düştü ya.. Doktora sordum, o sonuçları söyledi ama e-devlete bir türlü düşmedi. Anlamıyorum hiç neden öyle oluyor. Onu birileri giriyor ya da onaylıyor ve unutuyorlar galiba..
Benim de lökosit 18 çıkmış normal referans değeri 0-5. Ama doktor antibiyotik vs vermek istemedi bol su iç dedi enfeksiyon var ama çok az dedi. Normalde de çok su içen biriyimdir ama gebelikte çok görüyoruz enfeksiyon dedi doktor da. Allahtan kaşıntı yanma vs yok. Bol suya devam artıkEvet canım e nabıza onlar onay verince düşüyor ama laboratuvarın sitesinden direk barkod no ile bakabiliyorsun o yönden iyi oluyor. bi dahakine aklında olsun senin de. benim de hala yarısı çıkmadı sanırım onlar yarın çıkacak
Canım içini ferah tut nolur bak ultrasonda bir sıkıntı görülmemiş. Bu testler kesin sonuç vermiyor sadece bir yüzde hesabı. İnşallah nipt testin temiz gelir, sana 10 gün geçmez şimdi çok iyi anlıyorum ama stres yapma lütfen kendini de bebişi de üzmeKizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
yaş kaç canım ?Kizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?