2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar 2 yaşını dolduran bebelerin gece uyku durumları ne alemde şuan ? 1-2 haftadır 8. Ay atağındaki uyku gerilemesi tarzı sürekli uyanma uykuya dönmek istememe tarzı şeyler yaşıyoruz. Benim kıza mı özel bir durum genel olarak nasıl merak ediyorum gerçekten yıprandık yahu umarım geçici bir süreçtir dişten mi 2 yaş sendromu mu büyüme atağı mı nedir neyin derdini yaşıyor anlamıyorum ülkenin atak ve sendrom rezervini biz besliyoruz maşallah

Onun haricinde gelişimsel süreçleri nasıl gidiyor ? Nisan-Mayıs gibi Ekini jimnastiğe vermeyi düşünüyorum yaşına uygun baby gym yaptıran bir yer buldum. Konuşma olarakta 2 yaştan sonra daha hızlı çözüldü kelimeleri daha hızlı öğrenip telaffuz etmeye başladı üzerine gitmiyoruz bu konuda açıkçası er geç konuşacak kafasındayım. Harflere ve sayılara inanılmaz bir ilgisi var. Her şeyi sayıya döküyor bu ara hesap makinesi ile oynuyor benim ojeleri almış 1-2-3 diye sayıp hesap makinesine yazıyor Harfleri öğrenmiş en şok olduğum bu oldu bir gün odasındaki bir yazıdaki O harfini gösterip O dedi sonra A yı gösterip A dedi bir baktım ki hepsini tek tek söylüyor bir de ses olarak çıkarıyor mesela S harfini ssssss diye söylüyor sadece X i görünce Noooo diyor o Noooo demekmiş

Bizde gelişmeler böyle sizleri merak ediyorum kreşe veren var mı ? Bu yaz ben de bezi bıraktırmak istiyorum 3 yaşta yarım gün de olsa kreşe göndereyim diyorum kafası dağılsın oyun oynasın vs. Ama önce bezi bıraktırmak şart böyle kızlar, onun haricinde çok yoğun çalışıyorum çok giremiyorum buralara. Haberlerinizi bekliyorum

Cnm biz konusma ve dil terapistine baslayacagiz bugun cunku anlamli hic kelimesj yok birde yeme reddi olduğu icin ergoterapiste goturcem onun haricinde parkta biri oglumla ilgilense beni birakip onun kucagina gidiyor ben gitsem umrunda degil selam verip giden herkesin arkasindan agliyor:) sayilara ilgisi var arabalarini yanyana koyip anlamsiz kelimeler ile bisiler soyluyor benim sayi sayar gibi cikardigim sesleri cikariyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…