Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kafam karıştı iyice gidince öğrenicez bakalım doğru değilse hafta yapmaz zaten tabi biliyorsa kaçıncı haftada yapması gerekeceğiniKızımda 1. Doz tetenozu 20.haftada 2.dozu 25.haftada vuruldum. 3.doz doğumdan 3 ay sonra yapıldı.
Şimdi ise gebeliğin 26.haftasinda tek doz olacaksın dedi doktorum.
Aynen canım daha iyi olurBen de şubata bakıyordum genelde mayısa bi gözgezidirmiştim görünce sayfayı. Doğuma 1 ay kala ocak annelerine bakarım artık onların daha taze olmuş oluyor her şeyi daha çok hafızamda yer etmiş olur :))
Geçen gün bende yazmıştım buraya canım benim de sırtım ağrıyorduKızlar benim akşamları sırt ağrım oluyor karnım çok büyüdü ondan olabilir mi yaşayan var mi?
aynen uyuyordu kontrol boyuncaOh iyi bari içim rahatladı 20 erken mi diyordum
Maşallah ona yatışa bak yaSağlıkla gelsin güzellik
![]()
Bazı yerler öyle alıyorlar ücreti herşeye hazırlıklı olun canımBursa’da 1000 TL cevabını aldım. Ama eşim doktorun muayene ücretinin bunun dışında olabileceğini söylüyor. İnşallah öyle bir süpriz olmaz![]()
Kızlar benim akşamları sırt ağrım oluyor karnım çok büyüdü ondan olabilir mi yaşayan var mi?
ben ben ben +bel ağrısı gece sağa sola dönerken yatakta sırtım katır kütürGeçen gün bende yazmıştım buraya canım benim de sırtım ağrıyordu
biz Erkek olursa Ateş koyacaktık adını Kız olursa Narya dedik . Narya Ateşi temsil eden yüzük anlamına geliyorMasallah keyfi yerindenarya ne demek ilk defa duydum adıyla yaşasın inşallah
isim bulmak çok zormuş ben çok kararsızım isim konusunda
![]()
İlginç ve güzel bir isimmişbiz Erkek olursa Ateş koyacaktık adını Kız olursa Narya dedik . Narya Ateşi temsil eden yüzük anlamına geliyor
Geçen gün bende yazmıştım buraya canım benim de sırtım ağrıyordu
Bebişler büyüdüğü icin büyük ihtimalle o zamanben ben ben +bel ağrısı gece sağa sola dönerken yatakta sırtım katır kütür![]()
evet canım spor lazım sporBebişler büyüdüğü icin büyük ihtimalle o zaman![]()
Evet canım normal demekkiBebişler büyüdüğü icin büyük ihtimalle o zaman![]()
Ayy sorma yaben ben ben +bel ağrısı gece sağa sola dönerken yatakta sırtım katır kütür![]()
ben çok ayakta kaldığım günler oluyor özellikle de kuyruk sokumum çok ağrıyor yatıp kalkarken yatakta dönerken canımKızlar benim akşamları sırt ağrım oluyor karnım çok büyüdü ondan olabilir mi yaşayan var mi?
gidiyor di mi o kilolar ya gitmesi tek temennim gitmeli çünküben çok ayakta kaldığım günler oluyor özellikle de kuyruk sokumum çok ağrıyor yatıp kalkarken yatakta dönerken canımkarnım benimde kocaman oldu
aslında 4. ayımı yeni doldurdum ben ama bu sefer hızlı ilerliyorum. 1-1,5 kilo kadarda almışım.
12-13 kilo ile kapatırsam harika olur kızımda 13 kilo almıştım hemencecik gitmişti doğum sonrası kilolar
![]()
valla canım 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim emzirmek çok etkili bence kilo vermede 2-3 ay gibi bir sürede 58 kiloya düştümgidiyor di mi o kilolar ya gitmesi tek temennim gitmeli çünkü![]()
Ayy hadi insallah bu sefer de öyle olur canım benimben çok ayakta kaldığım günler oluyor özellikle de kuyruk sokumum çok ağrıyor yatıp kalkarken yatakta dönerken canımkarnım benimde kocaman oldu
aslında 4. ayımı yeni doldurdum ben ama bu sefer hızlı ilerliyorum. 1-1,5 kilo kadarda almışım.
12-13 kilo ile kapatırsam harika olur kızımda 13 kilo almıştım hemencecik gitmişti doğum sonrası kilolar
![]()
Günaydın
Yaaa hayırlı olsunGünaydın
Cumartesi günü doktorum 12+3 de kız yüksek ihtimalle dedi, cuma nipt ile cinsiyeti belli olacak henüz beklemedeyim
Umarım sen de iyisindir![]()
Çok teşekkür ederim bazen değişir mi acaba cinsiyet diyorum he he cumayı bekliyoruz inşallah temiz gelir sonuç önemli olan oYaaa hayırlı olsunÇok şükür iyiyim teşekkür ederim.
![]()