• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızımda 1. Doz tetenozu 20.haftada 2.dozu 25.haftada vuruldum. 3.doz doğumdan 3 ay sonra yapıldı.
Şimdi ise gebeliğin 26.haftasinda tek doz olacaksın dedi doktorum.
Valla kafam karıştı iyice gidince öğrenicez bakalım doğru değilse hafta yapmaz zaten tabi biliyorsa kaçıncı haftada yapması gerekeceğini 🤦‍♀️

Ben de şubata bakıyordum genelde mayısa bi gözgezidirmiştim görünce sayfayı. Doğuma 1 ay kala ocak annelerine bakarım artık onların daha taze olmuş oluyor her şeyi daha çok hafızamda yer etmiş olur :))
Aynen canım daha iyi olur 😌😊

Kızlar benim akşamları sırt ağrım oluyor karnım çok büyüdü ondan olabilir mi yaşayan var mi?
ben çok ayakta kaldığım günler oluyor özellikle de kuyruk sokumum çok ağrıyor yatıp kalkarken yatakta dönerken canım :110: karnım benimde kocaman oldu :anneadayı:aslında 4. ayımı yeni doldurdum ben ama bu sefer hızlı ilerliyorum. 1-1,5 kilo kadarda almışım.:kk77::halay:12-13 kilo ile kapatırsam harika olur kızımda 13 kilo almıştım hemencecik gitmişti doğum sonrası kilolar :anneadayı::KK200::dua::nazar:

ben çok ayakta kaldığım günler oluyor özellikle de kuyruk sokumum çok ağrıyor yatıp kalkarken yatakta dönerken canım :110: karnım benimde kocaman oldu :anneadayı:aslında 4. ayımı yeni doldurdum ben ama bu sefer hızlı ilerliyorum. 1-1,5 kilo kadarda almışım.:kk77::halay:12-13 kilo ile kapatırsam harika olur kızımda 13 kilo almıştım hemencecik gitmişti doğum sonrası kilolar :anneadayı::KK200::dua::nazar:
gidiyor di mi o kilolar ya gitmesi tek temennim gitmeli çünkü :D

gidiyor di mi o kilolar ya gitmesi tek temennim gitmeli çünkü :KK70:
valla canım 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim emzirmek çok etkili bence kilo vermede 2-3 ay gibi bir sürede 58 kiloya düştüm :super: ama süt olsun diye söylenen şeyleri yemedim biraz dikkat ettim bol su bol yeşillik süt için en önemlisi su ve dinlenme :halay:bence de gitmeli kilo ile hiç aram yok benimde çok zayıf değilim zaten bu sefer 64 ile başladım hedef 75-76 yı aşmamak inşallah sağlıkla gelişsin minik kuzular :nazar::emir_bebek::dua:

Ayy hadi insallah bu sefer de öyle olur canım benim😍

Back
X