• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
günaydın kızlar :KK75:

@SEV_tap seni merak ettim kontrole gittin mi ?
mayaaaa mayaaaa sonuçların cuma günü mü gelecekti ?

İkinizden de güzel haberler duyalım inşallah. :dua:
Evet canım cuma 1hafta oluyor çıkar diye düşünüyorum yüreğim ağzımda bekliyorum ben de…insallah hayırlı,güzel haber verebilirim size.

Kızlar folik asit kullanıp da 12 hafta sonrasında bırakan oldu mu? Ben hala folik asit kullanıyorum ayrıca decavit ve kan yapıcı bişey kullanıyorum.

Kızlar folik asit kullanıp da 12 hafta sonrasında bırakan oldu mu? Ben hala folik asit kullanıyorum ayrıca decavit ve kan yapıcı bişey kullanıyorum.
Valla doktor bana gyno ferro sanal verdi onda folik asit b12 ve demir var bi de devit3 verdi vitamin bile vermeyi gerek gormedi herseyden ye dedi ama ben alcam arada bi icerim vitamin diyorum çünkü okuldauim ve korona sınıfların hepsi bağışıklığı güçlü tutmak lazim

selam canım

doktora giden nipt testinde benim anladığım cinsiyet belliymiş. benim pazartesi verdiğim test sonucu cuma çıktı, resmen ışık hızıyla, bana gelen kopya çok az detaylı idi ama araştırmalarıma göre doktora cinsiyetlisi gidiyormuş, senin doktor ordan görüyordur yani :) benimki zaten erkek demişti genetik testine göre de erkek ve sağlıklı hayırlı olsun dedi whatsapptan :)

hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah öğrenelim artık bebişimizin cinsiyetini
Selam canım :)
Aaa onu bilmiyordum ama yazmıyorsa sonuçta bile bir merak edip sormuştur diye düşündüm yani :)) Doktordan geldiikk. Yazacağım şimdi :rolleyes: :KK45:
12 hafta sonrası vitamin ve demire başlayınca folik asidi bıraktırıyorlar genelde canım.

Merhaba kızlaaarr 😍 :KK54:

Bu fotoğraftaki benim minik kızııımmmm🥺🥲:KK36:🥰🍀🧡🧿

Bir çok kişi kız demişti galiba.. Bana da öyle gelmişti baştan ama sonra dedim kendimi çok kaptırmayayım. Sağlıkla gelsin yeter ki 🥰🙏🏻 biraz şok olduğum ve çok duygulandığım doğrudur🥲🥲
Doktor gördünüz mü cinsiyeti dedi. Dedik yok. Bakın dedi gösterdi ama tabi yine pek anlamadık 😄 Her yerine baktı yine, baya uzun sürdü. Böbrekleri, kalbi, parmacıkları🥰 Çok şükür sağlıklı 🧿
14+5 olmuş ve 14 cm.
En son yine bir cinsiyeti kontrol etti, dedi ben eminim ama yine bir daha bakiyim karizma cizilmesin 😅 Baktı, fotoğrafıni falan çekti. Dedim erkek olsa zaten görülmez mi.. Yok dedi, bu haftalarda çok net görünmeyebilir. Bakın dedi 2 çizgi var.. Kız dedi 🥰 Biz kızdan yana tecrubesiziz tabi. Ancak hmmm falan dedik 😅
Degismez artık di mi 🙈 Hhihihi😅

Rheaa Rheaa minnoş bir kız geliyormuş canim 🥰:KK36:
Ben çook uzun zamandır, evlenmeden de önceden, kızım olursa Nil koyacağım adını derdim. Oğlum Yağmur istiyor. Oğlanı ika edebilirsek Nil gelecek 🥰🙏🏻
Allah hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursun 🙏🏻🍀 Şansla bereketle mutlulukla gelsin yavrular🥰 🪄🌸💜🧡🌠

Eklentiler

• 20220928_115831_001.webp
    20220928_115831_001.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:

Bir çok kişi kız demişti galiba.. Bana da öyle gelmişti baştan ama sonra dedim kendimi çok kaptırmayayım. Sağlıkla gelsin yeter ki 🥰🙏🏻 biraz şok olduğum ve çok duygulandığım doğrudur🥲🥲
Doktor gördünüz mü cinsiyeti dedi. Dedik yok. Bakın dedi gösterdi ama tabi yine pek anlamadık 😄 Her yerine baktı yine, baya uzun sürdü. Böbrekleri, kalbi, parmacıkları🥰 Çok şükür sağlıklı 🧿
14+5 olmuş ve 14 cm.
En son yine bir cinsiyeti kontrol etti, dedi ben eminim ama yine bir daha bakiyim karizma cizilmesin 😅 Baktı, fotoğrafıni falan çekti. Dedim erkek olsa zaten görülmez mi.. Yok dedi, bu haftalarda çok net görünmeyebilir. Bakın dedi 2 çizgi var.. Kız dedi 🥰 Biz kızdan yana tecrubesiziz tabi. Ancak hmmm falan dedik 😅

Ben çook uzun zamandır, evlenmeden de önceden, kızım olursa Nil koyacağım adını derdim. Oğlum Yağmur istiyor. Oğlanı ika edebilirsek Nil gelecek 🥰🙏🏻
Allah hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursun 🙏🏻🍀 Şansla bereketle mutlulukla gelsin yavrular🥰 🪄🌸💜🧡🌠
Çok sevindim canım :) bugün senin yazmanı bekliyordum. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
bizim de kız olsaydı Nil aklımda olan isimlerden biriydi, çok severim ben de :) belki oğlanı kırmaz iki isim koyarsınız
maşallah ya şu enerji okadar güzel ki, saglıkla gelsin inşallah minik :nazar: :KK200:

Ben şuan Ferrum,folik asit ve Decavit kullaniyorum. 6 haftalikken gitmistim bir 6 hafta daha folikasit kullan demisti. Yani bu ay son folik asitim.

14+5 olmuş ve 14 cm.

Yaa ne guzel. Yagmur ismini de çok çok severim😍

Kızlar hmde indirim var bebisin ilk kıyafetlerini aldım gözyasım pıt 🥲🥲 hepsi 400 küsür TL tuttu bir bakın isterseniz💜
Teşekkürler canım. Bakiyim ben de 🙈🥰
Lcwda da 2li müslin 97 tl indirime girmiş. Ama kumaş fiyatlarından ve terzilikten haberim yok canım. Sen öğrenince bizimle de paylaşır mısın hangisi daha mantıklı acaba 🥰 bizim buralarda hiç kumaşçı yok mecbur Ümraniyeye ya da eminönüne giderim artık:/
Saol canım 😘 Bakacağım.
Kızlar sağlık ocağında verdiğim testlerin sonuçları gözükmüyor daha çıkmamış mı anlayamadım. Bir de 2 kere idrar testi görünüyor kan testi de verdim o gözükmüyor neden olabilir?
Ne kadar zaman oldu? Belki hepsi çıkmamıştır.
2 kere test gibi değil de bende de aynı sonuçlar 2 kere yazıyordu bazı yerlerde. Baştan sonuçlar yazıyor, sonra yüksek ya da düşük çıkanlar diye bir daha yazıyordu. Arada da bazı sayfalar aynıydı.
Günaydınnnn :KK200: dün akşam doktor kontrolüm vardı ikili test sonucumda risk yok doktor çok iyi dedi. 10 gün önce burun ense kalınlığına bakmıştı onlarda da bir sıkıntı yoktu Allah'a şükür her kontrol öncesi kalbim çıkacak gibi gidiyorum doktora :dua: bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kızım oluyor ismi de Narya olacak:anneadayı: Rheaa Rheaa
Maşallah canım 🥰 :nazar: Nasıl da tatlı... Adıyla yaşasın, sağlıkla gelsin :KK36:
Kızlar benim akşamları sırt ağrım oluyor karnım çok büyüdü ondan olabilir mi yaşayan var mi?
Benim sırtım eskiden de ağrırdı canım. Masa başında çalışınca.. Bir de ayakta çok durup, mutfakta tezgah başında falan çok çalışırsam fena oluyor. Baya bıçak batıyor gibi.. Şimdi ekstra dikkat etmeye çalışıyorum. Sadece göbekle alakalı değil de, iskelet sistemi direk etkileniyor canım.. Asında tüm vücut etkileniyor yani.. Vücut tamamen yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Doğal yani ağrı olabilir. Aynı pozisyonda çok durma gündüz. Dik durmaya çalış. Yormamaya çalış kendini.
Herkese merhaba :) dün kontrolüm vardı sağolsun kızımın sadece sırtını görebildik :KK70: her şey yolunda çok şükür 17 cm 200 gr :KK9: perinatoloji randevusunu 22 ekime aldık fiyat 900 dediler. Tekirdağ Çerkezköy'deyim. Toplamda 3 kilo almışım kilo işi bende hızlı gidiyor galiba. doktor bir şey demedi ama bakalım bundan sonraki aylar önemli. Bir D vitamini ve kan ilacı verdi. Hep güzel haberler alalım yavrularımızla ilgili inşallah :KK200:
Maşallah canım.. sağlıkla gelsin :KK36::nazar:
3 kilo çok iyi ya, neresi hızlı 🙈😅 Benim 3'ü geçti geçiyor.. :KK45:🙈

Çok sevindim canım :) bugün senin yazmanı bekliyordum. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
bizim de kız olsaydı Nil aklımda olan isimlerden biriydi, çok severim ben de :) belki oğlanı kırmaz iki isim koyarsınız
maşallah ya şu enerji okadar güzel ki, saglıkla gelsin inşallah minik :nazar: :KK200:
Saol canım yaa:KK36:😘🥰🤩
Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziii :KK200::nazar:
Nil Yağmur pek uymuyor gibi geldi ya... ama Nil'den de vazgeçmek istemiyorum 🙈 En olmadı öyle bir şeyler düşünücez artık.

Yaa ne guzel. Yagmur ismini de çok çok severim😍
Saol canım:KK36:😊
Güzel bir isim aslında, haklısın.. Düşününce çok da uzak değilim ama bana hüzünlü geliyor nedense.. Böyle gözyaşı geliyor aklıma.. Ad da karakteri etkiliyor gibi düşünüyorum. Aslında bereket olarak da düşünülebilir ama.. Bir de balık burcu olacak galiba :) Balık burcu bir Yağmur. Sanki dünyanın bütün duygusallığı onda toplanacak gibi geldi 🙈 😅 ve tabi kız adımız eskiden beri hazır olduğu ve bir daha böyle bir şansımız olmayacağı için de.. :) Pek vazgeçmek istemiyorum Nil'den.

canım ben 13-14 gibi bıraktım ocean mummy verdi vitamin olarak içinde folik asit var yine de . onun dışında kan ilacı d vitamini kullanıyorum.
Hangi hastaneye sordun canım
medicana canım

Teşekkürler canım. Bakiyim ben de 🙈🥰

Saol canım 😘 Bakacağım.

Ne kadar zaman oldu? Belki hepsi çıkmamıştır.
2 kere test gibi değil de bende de aynı sonuçlar 2 kere yazıyordu bazı yerlerde. Baştan sonuçlar yazıyor, sonra yüksek ya da düşük çıkanlar diye bir daha yazıyordu. Arada da bazı sayfalar aynıydı.

Maşallah canım 🥰 :nazar: Nasıl da tatlı... Adıyla yaşasın, sağlıkla gelsin :KK36:

Benim sırtım eskiden de ağrırdı canım. Masa başında çalışınca.. Bir de ayakta çok durup, mutfakta tezgah başında falan çok çalışırsam fena oluyor. Baya bıçak batıyor gibi.. Şimdi ekstra dikkat etmeye çalışıyorum. Sadece göbekle alakalı değil de, iskelet sistemi direk etkileniyor canım.. Asında tüm vücut etkileniyor yani.. Vücut tamamen yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Doğal yani ağrı olabilir. Aynı pozisyonda çok durma gündüz. Dik durmaya çalış. Yormamaya çalış kendini.

Maşallah canım.. sağlıkla gelsin :KK36::nazar:
3 kilo çok iyi ya, neresi hızlı 🙈😅 Benim 3'ü geçti geçiyor.. :KK45:🙈
2 gün oldu. Bugün tekrar gittim sağlık ocağına doktor baktı sistemden. İdrar tahlili çıkmış ama kan gözükmüyor o da şaşırdı. İdrarda çok hafif enfeksiyon çıkmış antibiyotik vs vermek istemiyorum zaten az miktarda dedi. Bol bol su içmen yeterli, kaşıntı yanma vs olursa tekrar gel ona göre bişeyler veririm dedi.

14+5 olmuş ve 14 cm.

Çok sevindim canım köfte dudaklı bir kız geliyor :nazar:Hoppa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Nil kızı:anne:

Back
X