2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah yardımcınız olsun canım en kısa sürede yok olur inşallah, ben de oyle okumustum zamanla kayboluyor diye. ben de olsam amniyosentez kabul etmezdim sanırım, sen gönlünü ferah tut düzelecek inşallah
sağol canım benim amin İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi
inşallah bizde de zamanla kaybolur canım insan yine de endişeleniyor işte sağlıkla gelsin minikler bizi çok endişelendirmeden
evet amniyosentez ürkütücü geliyor insana sağlıkla gelsinler bu günler hemencecik geçsin sağlıkla inşallah canım teşekkür ederim
Benim arkadaşımın bebeğinde de vardı ilerleyen haftalarda yokoldu şuan gayet sağlıklı maşallah bebiş. sizin bebişin de tez zamanda yok olsun inşallah
çok teşekkür ederim canım amin İnşallah sağlıkla gelsin minikler

Canım senden niye amniyosentez istedi doktor

Bana erkek dedi ama yine %1 lik ihtimal bıraktı son kontrolde netleştir. Ona da 6 ekim de gidicem daha cok var cok da merak ediyorum minniğimi

Canım sende Ankaradasın galiba hangi devlet hastanesine gittin birde perinatoloji için nereye kime gideceksin

Canim benim de 12.haftada detaylı ultrasonda plasenta asagi demisti perinatalog, haftasonu kendi doktoruma gittim bu konuyu hiç kafana takma yukarı çıkar ileriki haftalarda dedi, sonra ultrasonda baktı yukarı çıkmaya başlamış merak etme tamamen cikar dedi. İnt e bakma çok kötü hikayeler çıkabiliyor, yüzde 90 yukarı çıkıyormuş 24.haftaya kadar merak etme

Ben de sezaryen istiyorum. Sezaryen olmuştum daha önce, hafif koca kafalı minnak bebisim sayesinde.. Sezaryende beklenenden çok kanamam olmuştu. Doktor iyi ki sezaryen oldunuz, yoksa kanama yüzünden tekrar sezaryene alabilirdim demişti falan.. detaylar.. Korkularım var o yüzden.. Aslında doğum şeklini değil de, ilk etapta bir fiyat konuşmam lazım galiba Hiç bilgim yok. Malum her şey uçtu kaçtı..

Ya aslında whatsapptan soru sorunca cevap veriyor, çok bekletmiyor. Haftasonu da olsa cevap veriyor. Aşırı sıcak bir tip değil sadece :)
Raporu atmış ama tek sayfa. Böyle mi oluyor canım? Biraz fazla kısa geldi bana

Kızlar merhaba yeniden iş dolayisiyla cok sık giremiyorum benim yine bir sorum olacaktı idrar yolu enfeksiyonu yasayan var mi 2 sabahtır ilk idrarimin rengi koyu oluyor ve peceteyede koyu bir renk geliyor kanama gibi degil yarin idrar tahlili vericem ama bir sormak istedim yasayan varsa belirtileri neler ve nasıl bir tedavi uygulaniyor

Daha önceki hamileligimde cok oluyordu. Saşe tek.kullanimlik vermisti ve de antibiyotik. Bol su ve sık iç camasiri degistirmek.

Benim de plelasenta aşağıda canım. Bana da net bir şey söylemiyorum, 4 ay sonunda genelde yukarı çıkar dedi. O zaman da değişmezse konuşacağız bakalım. Bu arada ondan dolayı bende hafif kanamalar oldu canım. Aslında bebekle alakalı değil , kanama denmez dedi doktor.. ama işte plasenta aşağıda olduğundan, ondan leke leke kan geliyordu. Simdi progestan içiyorum, duzeldi şükür, daha iyiyim. Bana da dikkatli olmam gereken bir şey söylemedi. Netlesirse konuşacağız önden bilgi veriyorum dedi.
Çoğunlukla yukarı çıkar diyorlar. İnşallah öyle olur. Beni de strese sokuyor.

Bazen hic belirti vermez. Bazen de idrar yaparken ya da gun icin de hep bir yanma hisseder insan.

Daha önceki hamileligimde cok oluyordu. Saşe tek.kullanimlik vermisti ve de antibiyotik. Bol su ve sık iç camasiri degistirmek.
Çok su iciyorum progestan kullandigimdan günde 2 kere ic camasiri degistiriyorum umarim tahlilde cıkmaz ama varsa da geçer sizin gecmis miydi antibiyotikle
Bazen hic belirti vermez. Bazen de idrar yaparken ya da gun icin de hep bir yanma hisseder insan.
Yanma hissetmiyorum hatta ilk idrarim disinda rengide hep cok su ictigimden açik oluyor ama son 1 haftadir bir yudum su icsem tuvalete gitme istegi duyuyorum

Canım sende Ankaradasın galiba hangi devlet hastanesine gittin birde perinatoloji için nereye kime gideceksin
canım ben normalde medicana da Ayşe kırbaş a gidiyorum oda zaten riskli gebelik uzmanı . devlette de kaydım olsun diye şehir hastanesine gidiyorum 2 yerden takip ediyorum normal gebe polikliniğine gittiğimde oksapar iğne kullandığım için perinotolojiye onlar yönlendirdi 2 tane de düşüğüm olduğu için doktorun adı doçent dr Atakan Tanaçan dı bayağı detaylı bir şekilde herşeyini inceledi.

Gecmis olsun.. Sabah ilk idrar daha koyu olabilir aslında, gece sıvı alımı olmadığı için.. Gün içinde sıvı aldıkça rengi açılır. Yanma kaşıntı var mı? Peçeteye koyu renk geliyor dediğiniz kahverengi mi? Kahverengi akıntı bende hamilelik başından beri var ama enfeksiyonum yok şükür. Tahlilde çıkmadı. Doktor önemli olmadığını söylüyor. Zaten progestan içiyorum. Yani enfeksiyonla alakalı olmayabilir.. kötü bir şey olarak düşünme, tabi yine doktora sorarsın, tahliller de önemli..
Genelde bol su içmek önerilir ve enfeksiyon seviyesine göre antibiyotik verilir genelde, eğer enfeksiyonsa.

Ay tesekkür ederim cevabiniz icin hic yanma kasıntı yok sadece sabah idrarindan sonra kahverengi sarı bir leke geliyor peceteye insallah yoktur ya da varsada halledilebilir biraz icimi rahatlattiniz google yazinca Allah korusun insanin aklı basindan gidiyor

Arkadaşlar bana bunu yorumlayabilecek var mı korkuyorum doktora 6 da gidecem

Eklentiler

• tmp-cam-4248177099807469275.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
Sevindim sizinkinin yukarı çıkmasına iki hafta önce daha yukardaydı bu gittiğimde rahim ağzını tamamen kapatmıştı umarım dediğiniz gibi yukarı çıkar

benim kanama lekelenme vs olmadı. ben iki hafta önde gittiğimde biraz daha yukardaydı bu hafta tamamen rahim ağzını kapamış dedi. 21. haftaya kadar bekliycez sonra konuşçaz bunu dedi çıkması biraz zor dedi malesef banada dikkat etmem gereken birşey söylemedi ilaçta vermedi sanırım kanamam olmadığından inşallah çıkar plesantalarımız yukarıda bizde rahat geçiririz hamileliğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…