• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim inşallah bu sefer olur o altın embriyolarımızı buluruz benim 4. Tüp bebek ve 4. Opum olucak kısmet olursa bir yanım bırak pes et diyor bir yanımda pes edersem nasıl mucizeme kavuşurum diyor anlayacağın kafa karmakarışık 😕 dilerim herşey güzel olur hepimiz için 🤲🥰
Yasin kac ? Birakma daha ya dur bakalim umitsizlige de kapilma 💕 sebep neydi sizin

İşlemler peki nasıl?
Burası ile aynı mı?
Yani buradaki yazılanlara göre kıyaslaya bilirsin sanırım
Hemen hemen aynı işlemler herkesin durumunu okudum üç aydır aynı sistem devam ama bana son görüşmemde Pergoveris 300 ml dan fazla vurduramam Almanya’da yasal değil fazlası bu durum sadece türkiyede varmış ama dedi senin Amh çok düşük yani dozla alakalı değil yoksa doktorum 14 yıldır gittiğim doktor memnunum bir sıkıntı yok hatta havuz sistemini teklif ettim dedi sende 4 tane yumurta çıkıyor gerek görmüyorum ama istersen yaparız iki sefer ilaç almak durumunda kalacaksın sigorta karşılamayabilir dedi bizde normal dedik ilerleyelim olmasa eğer biraz ara verip İstanbul da düşünüyorum son bir kere daha ondan sonra artık bakacağız dilerim o duruma gelmeden bu son tedavimde hamile 🤰 kalabilirim sağlıklı şekilde 🤲🥰

Ya valla bu isler cidden bilim bir yana Allahin takdiri oluyor,bazi seylerin baska aciklamasi olmuyor cunku
Gerçekten çok doğru bir cümleye imza attın bazen ne yap et kısmet etmeyince yüce yaradan boş işte bizlerde bir umut şöyle olsa böyle mi olurdu vs 🫣🤭

Evet bende öyleyim biraz canım, bazen özellikle akşamüstü bi halsizlik çöküyor. Bir de iğneden sonra hemen uykum geliyor.. Ah ah bu emeklerimiz gözaydınlığına dönsün inşaallah 🤲🏻🙂

Evet evet bu defa güzel olacak inşaallah kuzum 🤗 Bebeklerimizin kokusunu içimize çekeceğiz doyasıya 💕💕
Bazen çok yakın bazense çok uzakta ki bir hayal gibi geliyor size de öyle oluyor mu kızlar 🌈🌈🤩🤩

İnşaAllah gerek kalmaz ara verip İstanbul’a gelmene canım oda sonuçta yine daha farklı bir yıpranma oluyor
Ya hemde ne yıpranma orada ki doktorun protokolü farklı olabilir sonuçta eşim iznini ona göre ayarlamalı oradan kalmak için otel de falan kalınacak onlarda sorun değil olmasa insan ekstra üzülür burada evime gidip geliyorum kafam rahat 😌 doktorum çok ilaç da yüklemiyor herşeyi doğal yapıyor nasip olmayınca nereye git boş 🫶🏻🙈

Eveettt ama ben düştüğüm an kaldırıyorum kendimi, hemen bir şeyle meşgul oluyorum. Yoksa sarar stres yaparım gereksiz yere 😅
Az önce psikologumla görüştük bana diyor ki sen savunma mekanizması geliştirmişsin ee ne yapalım dedim yaşamayan nasıl anlar 😁 her gün yeni bir umut

Az önce psikologumla görüştük bana diyor ki sen savunma mekanizması geliştirmişsin ee ne yapalım dedim yaşamayan nasıl anlar 😁 her gün yeni bir umut
Öyle valla hi deseydin biz kendi kendimizin psikolog 👩‍⚕️ olmuşuz kız buraya gel daha niye parayla gidiyon sen anlat biz seni dinleriz hemde ücretsiz 😝🤣

Back