evet previa yanlış yazmışım :) şuan benimde bir sıkıntım yok şükür inşallah bende sağlıkla alabilirim kucağıma teşkkür ederim.plesenta previa değilmi yoksa ona benzer başka bişey mi ? benim ablam plesenta previaydı ilk aylarda bir sıkıntı yaşamadı son aylara doğru çok sık gözetim altındaydı 35. haftada sezeryan oldu şuan ablamda yeğenimde çok iyiler bizde ablamda çok tedirgin olmuştuk sıkmayın canınızı değişebilir daha 21. haftaya kadar yukarı çıkabiliyor plesenta .
korkularımız eylemlerimizin önüne geçebiliyor ama allaha emanetler olacak olanın önüne geçme gibi bi gücümüz olsa keşke, allah korusun doğumdan sonra da bir sıkıntı olabilir. kötü şeyleri akla getirmeden önümüze bakmak lazım, psikolojik olarakta en sağlıklısı :) biz de araba,park yatak,ana kucağını aldık. tekstil kısmını bitirmeye çalışıyorum yılbaşından önce hepsini tamamlama hedefim var. yeni sezon fiyatlarını görünce uçuk çıkaracaktım nerdeyseSorma her bi şeye elimi attığımda eşim durduruyorpsikolojik olarak rahatlayamadı hala.. Arkadaşlarına falan söyle artık diyorum söylemiyor. Geçen tehlikeli aylar geçti mi acaba diye sordu. Yani tehlike her zaman var ne olacağını kimse bilemez ki, ama en riskli 3 ayı geride bıraktık dedim. 2 kayıptan sonra o da diken üstünde anlıyorum ama her şey de her gün pahalanıyor Bir dahaki ay büyük parçalardan başlarız detaylıyı da atlatalım diye anlaştık
Aynen öyle aslında ben de eşim gibiydim son kontrolde artık rahatladım diyebilirim. Zaten biz alacaklarımıza bakmıştık yani araba, park yatak vs çoğuna karar verdik sadece almadık. O yüzden işimiz kolay hemen tık tık alırız yani :) Ben de ağırlaşmadan o işleri hallederiz diyorum annemle ya zor olur yoksa :/ bi de şey diyorum acaba kasımda indirimler olur mu onu da değerlendirebiliriz. Zaten oda yapmayacağımız için aslında çok da büyük bi masrafımız olmayacak ailelerimiz de destek olacaktır eminimkorkularımız eylemlerimizin önüne geçebiliyor ama allaha emanetler olacak olanın önüne geçme gibi bi gücümüz olsa keşke, allah korusun doğumdan sonra da bir sıkıntı olabilir. kötü şeyleri akla getirmeden önümüze bakmak lazım, psikolojik olarakta en sağlıklısı :) biz de araba,park yatak,ana kucağını aldık. tekstil kısmını bitirmeye çalışıyorum yılbaşından önce hepsini tamamlama hedefim var. yeni sezon fiyatlarını görünce uçuk çıkaracaktım nerdeyseocakta da hazırlıklara başlarım diyorum nasipse iyice ağırlaşmadan yıkama ütüleme hastane çantası vs. son 2 ay da yatış moduna geçerim
alacaklarınız belli ise alırsınız canım yılbaşından önce almak şart ama :) bizimkilerde sağolsun anneanne babaanne teyze hepsi seferber oldularAynen öyle aslında ben de eşim gibiydim son kontrolde artık rahatladım diyebilirim. Zaten biz alacaklarımıza bakmıştık yani araba, park yatak vs çoğuna karar verdik sadece almadık. O yüzden işimiz kolay hemen tık tık alırız yani :) Ben de ağırlaşmadan o işleri hallederiz diyorum annemle ya zor olur yoksa :/ bi de şey diyorum acaba kasımda indirimler olur mu onu da değerlendirebiliriz. Zaten oda yapmayacağımız için aslında çok da büyük bi masrafımız olmayacak ailelerimiz de destek olacaktır eminim
Ben başlamadım canım erken gibi geliyor, büyük şeyleri aileler yapıcak bebek odası beşik bebek arabası mama sandalyesi falan. Hediye de cok geliyor. Kalanları da black friday e saklıyorumKızlar alışverişlere başladınız mı nasıl gidiyor ?
ben yaşadım canım arabamız perte çıktı, arkadan 120 yle falan vurdular bize yolda savrulduk, takla atıyorduk nerdeyse. doktorum sen iyiysen o da iyidir endişelenme hiç bişey olmaz demişti. çok şükür bir problem yaşamadık. geçmiş olsun bu arada, bir fakire sadaka verin.Kızlar merhaba, herkes iyidir umarım. Bugün bana trafikte arkadan çarptılarAllah beterinden saklasın, çok şiddetli değildi ama tabi biraz belim ağrıdı. Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu daha önce? İnşallah her şey yolundadır, dualarınızı beklerim
ben yaşadım canım arabamız perte çıktı, arkadan 120 yle falan vurdular bize yolda savrulduk, takla atıyorduk nerdeyse. doktorum sen iyiysen o da iyidir endişelenme hiç bişey olmaz demişti. çok şükür bir problem yaşamadık. geçmiş olsun bu arada, bir fakire sadaka verin.
Geçmiş olsun Bende başkasına carpmistim canım yandan giden araca benim korkum trafik değil en çok eşim olmuştu eşim geldi bağırdı falan çok ağladım stres yaptım ama çok şükür gorecek günü oldumu hiç bişey olmuyor merak etme dinlen sadeceKızlar merhaba, herkes iyidir umarım. Bugün bana trafikte arkadan çarptılarAllah beterinden saklasın, çok şiddetli değildi ama tabi biraz belim ağrıdı. Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu daha önce? İnşallah her şey yolundadır, dualarınızı beklerim
evet canım 8 haftalık falandım daha başlarıydı bir deAy canım geçmiş olsun, nasıl olmuş öyleAllah beterinden korusun, bu gebeliğinde mi yaşadın?
Canim şu onde bir cikinti var ya o pipisi mi acaba benim de ultrason da oyle erkege benziyor dedi.Ben de bir umut acaba yanilma var mi diye 2 3 hafta sonrasini bekliyorum.
Şu el sallama hareketi bu dönemin bebeklerine mi özel ya bugün banada el salladı resmen:) ben sizinkininerkege benzettim hayırlısı olsun inşallah bende öğrenemedim
Geçmiş olsun Bende başkasına carpmistim canım yandan giden araca benim korkum trafik değil en çok eşim olmuştu eşim geldi bağırdı falan çok ağladım stres yaptım ama çok şükür gorecek günü oldumu hiç bişey olmuyor merak etme dinlen sadece
Hay Allah canım, Allah bir daha göstermesin kimseye, korusun kollasın. Ne denir, olacağın önüne geçilmiyor. Sabahları çok şükür dualarımı ederim yola çıkınca, sadakamızı da verdik Allah kabul etsin.evet canım 8 haftalık falandım daha başlarıydı bir de
Once dolap üstü kızımdan kalan takımları indireyim, onlari ayırıp ona gore kendime yeni bir liste yapmam lazımKızlar alışverişlere başladınız mı nasıl gidiyor ?
Amin amin canım allah beterinden korusunHay Allah canım, Allah bir daha göstermesin kimseye, korusun kollasın. Ne denir, olacağın önüne geçilmiyor. Sabahları çok şükür dualarımı ederim yola çıkınca, sadakamızı da verdik Allah kabul etsin.
Sıfırdan başlamamak çok güzel bir duygu olmalıOnce dolap üstü kızımdan kalan takımları indireyim, onlari ayırıp ona gore kendime yeni bir liste yapmam lazım
Valla doktor goremedi ama kiza da benzetemedim dedi gönlümdeki kızdı ama içime erkek doguyordu 1 tane oglum var esimin taraf da hep erkek varCanim şu onde bir cikinti var ya o pipisi mi acaba benim de ultrason da oyle erkege benziyor dedi.Ben de bir umut acaba yanilma var mi diye 2 3 hafta sonrasini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?