• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mavidiyebiri mavidiyebiri canım nasılsın son durumun nedir inşallah herşey yolundadır umarım 💕
Çok teşekkür ederimmmm bu aralar bakamadım mesajlarınızı okuyorumm arada bakmaya çalışıyorum. Her şey yolunda çok şükür Allah razı olsun. Reglimi bekliyorummm. 4 embriyoma pgt testi yaptırmıştım. Üçü sağlıklı biri de mozaik olarak gelmiş. Bakalım sagliklilardan olur zaten transfer dedi embriyolog 😌 reglimi bekliyorummm 24-25i gibi olacağım inşallah ❤️

Kızlar bu iğneleri nasıl kullanıyoruz? Karından kendimiz mi vuruyoruz? Ben beceremem diye korkuyorum :(
Bende ilk etapta korktum ama kolay.
Göbeğinden sağına veya soluna dört parmak ölçüyorsun ve etini kavrayıp, sanki makas alır gibi 😂 iğneyi vuruyorsun
Hangi iğneden bahsediyorsun?
İnsulin kalemi gibi mi veya şırınga mı?
Ne kullanıyorsun canım?

Canım benim gruptakiler olarak kocaman sarılıyoruz sana. Ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla. Daha güçlü ayağa kalkacaksın sonra. Herşeyin var bir zamanı . Minik mucizende doğru zamanda gelecek hayatına . Umudumuzu asla kaybetmeyelim.
Amin kuzum insallah en kisa zamanda yeniden baslayip kaldigimiz yerden devam edicez🙏🏼

Hanımlarlar yardımcı olur musunuz? Ya ben 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdiğimde beta hcg 17 ken bile mide bulantı ve kusma yaşamıştım. 7. Günüm şuan tutunmuş olsa beta 17 olurdu ve benim bulantılarımın olması lazımdı değil mi?
Bulantı şart değil canım, kesinlikle belirti aramamak gerekli 😘

Ben aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum
Evet bende öyleyim biraz canım, bazen özellikle akşamüstü bi halsizlik çöküyor. Bir de iğneden sonra hemen uykum geliyor.. Ah ah bu emeklerimiz gözaydınlığına dönsün inşaallah 🤲🏻🙂

Ben aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum
Evet bende öyleyim biraz canım, bazen özellikle akşamüstü bi halsizlik çöküyor. Bir de iğneden sonra hemen uykum geliyor.. Ah ah bu emeklerimiz gözaydınlığına dönsün inşaallah 🤲🏻🙂
Canım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacak 🥰 düşününce delilik gibi geliyor
Evet evet bu defa güzel olacak inşaallah kuzum 🤗 Bebeklerimizin kokusunu içimize çekeceğiz doyasıya 💕💕

Canım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacak 🥰 düşününce delilik gibi geliyor
Evet evet bu defa güzel olacak inşaallah kuzum 🤗 Bebeklerimizin kokusunu içimize çekeceğiz doyasıya 💕💕
Ben ben ben. O kadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam. Sonra gülmeye başlıyorum , aynaya bakıp ben hamileyim diye olumlama yapıyorum sonra olmadı sanki hissetmiyorum diye yine düşüyorum. Çok değişik bi süreç gerçekten her aşaması yorucu. 🫠 sonu güzel olsun inşallah hepimize . Mübarek ramazan ayında Allahım yardımcımız olsun🙏
Yaa dün akşam iftardaydık, herkes komik bişeye güldü, ben direkt kafamı sağa çevirdim çünkü nedense benim gözlerim doldu 😂😂

Çok teşekkür ederimmmm bu aralar bakamadım mesajlarınızı okuyorumm arada bakmaya çalışıyorum. Her şey yolunda çok şükür Allah razı olsun. Reglimi bekliyorummm. 4 embriyoma pgt testi yaptırmıştım. Üçü sağlıklı biri de mozaik olarak gelmiş. Bakalım sagliklilardan olur zaten transfer dedi embriyolog 😌 reglimi bekliyorummm 24-25i gibi olacağım inşallah ❤️
İnşAllah sağlıklı bir transfer geçirirsin 🤩 haberdar et bizleri

Ben ben ben. O kadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam. Sonra gülmeye başlıyorum , aynaya bakıp ben hamileyim diye olumlama yapıyorum sonra olmadı sanki hissetmiyorum diye yine düşüyorum. Çok değişik bi süreç gerçekten her aşaması yorucu. 🫠 sonu güzel olsun inşallah hepimize . Mübarek ramazan ayında Allahım yardımcımız olsun🙏
Yaa dün akşam iftardaydık, herkes komik bişeye güldü, ben direkt kafamı sağa çevirdim çünkü nedense benim gözlerim doldu 😂😂
İnşallah canım benim aynen öyle süreçler ilaçlar oldu mu olacak mı beyin aşırı derecede yoruluyor ah ah sılam o bebişimi bir yakalasam Allah’ın izniyle totosuna totosuna vurucam 🤣 nerde kaldın diye bize bu kadar özlem hasret çektirdi vallahi 🥹
Bende öyle diyorum sen hele bi gel bak seni totona vura vura sevicem 😂😂

Back