2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Olips iyi gelebilir geçen gidip alayım. Bol bol sıvı tüketiyorum işe de geldim ölüm gibi oldu. Masadan kalkacak halim yok
Dinlenmen lazım canım rapor alsaydın keşke hızlı testler oluyor eczanede covid için alıp yap bence covidsen önlemini alırsın ona göre ben de soğuk algınlığı sanıp pozitif çıktım cinsiyet için de tebrik ederim Rheaa kızmış arkadaşın listeye ekleyebilirsin canım

Yeter canım ben de nezleyken hep ıhlamur içtim ama cidden bi süre sonra insan bu alıyor hep aynı şeyden sen yine de çok içme günde 1 fincan kafi
İşte sabah akşam içeyim bari çünkü ılık şeyler içemeyi seviyorum çaydan tiksindim aramıyorum bile kahveden de öyle o yüzden ıhlamur ve ya kuşburnu içiyorum sadece

Tamam canım ıhlamurla kuşburnunu dönüşümlü içerim artık :)

Ay hayırlı olsun canım Ne güzel ya cinsiyet de öğrenmişsin. Sağlıklı olsun da şükür Bu arada geçmiş olsun hepinize
Ya bir de bu test sonucu 1 sayfa mıydı canım? Doktor attı simdi, 1 sayfa sadece.
Canım benimki de whatsapptan soru sorunca cevap veriyor aslında. O hoşuma gidiyor. Sadece biraz resmi. Merhaba iyi aksamlar şu bu yok.. Cevabı veriyor. Kısa net Çok öyle canım cicim yok yani.. ama dün sonucu söylemek için telefonla aradı mesela baya şaştım Bir de kanama için falan da baya açıklama yaptı kontrolde. O da hoşuma gitmişti.. ama işte bunda prensibimiz var dedi, ultrasonda görmeden söylemiyoruz. Peki.. ama dediğin gibi sonucu da illa istemek gerekiyor.
Bu arada sonucu istemiştim. Az önce yine hiçbir şey demeden sonucu göndermiş. Tek sayfa. Değişik geldi. Tek sayfa mı oluyor ki bu sonuçlar bak ona bile güvenemedim he..
Bahcelievlerde Hizmet Hastanesi'ne gidiyorum. Memorial devralmis bir süredir. Memorial Hizmet diye geçiyor. Normalde iyi bir hastane olmalı. Ben de biraz pimpirikli olabilirim ama.. Ben de daha rahat olmak isterim tabi.. Ailecek gerildik desene Neyse en azından gönderdi.

Bende de var canım magnesia bu toz olan değil mi o da bildiğin ishal ilacı gibi canım doktorun onun müshil ilacı olduğunu söyledi o yüzden sürekli kullanmak istemiyorum onu duphalac biraz yumuşatıyor en azından canım eskisi gibi değilim içebiliyorum o zaman bulantılarım çok şiddetiydi duphalac görünce bile midem bulanıyordu içemiyordum o yüzden çektim hep. Bu günlerime çok şükür olsun tabiki de

Onu bilmiyorum ama 2 Li test te kız kardeşimde hamileyken beyninde kist var dediler genetik tarama istediler onu yaptırdı temiz çıktı. Gebeliğin sonlarına doğru da kayboldu zaten kendiliğinden. Hiç bir sıkıntı da yok maşallah aşırı Zeki çocuk bütün çocukları pembe yalanlarla kandırırsın ama onu asla cin gibi şimdi 4,5 yaşında maşallah

Canım ben de duymuştum kayboluyor diye.. Senin de öye olacak inşallah Sağlıka kavuşacaksın Allah'ın izniyle
Kızlar ishal yaşayan var mi ne yapabilirim??
Ben de kuru kahve üzerine limon sıkıp yemeği duymuştum canım ama denemedim hiç. Geçmiş olsun

Kızlar dün kontrolüm vardı plesante plevra maxim gibi duruyor şuan total de olabilir dedi 21. Haftaya kadar birşey söylemiyorum sonra bunu konuscaz dedi böyle bir şey yasayan bilen var mi dikkat etmem gereken birsey falan var mi nete baktim insan korkuyor okuyunca ordkileri

Çok geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla bebek büyüdükçe kayboluyor bendende dün amniyosentez istedi Dr kabul etmedim bebekte bişey yok dedi yoksa niye yapımki boşuboşuna sende içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Benim arkadaşımın bebeğinde de vardı ilerleyen haftalarda yokoldu şuan gayet sağlıklı maşallah bebiş. sizin bebişin de tez zamanda yok olsun inşallah

Ben de daha hiç konuşmadım çok erken, normal çok istiyorum ilki de normal doğmuştu ama ilk oğlan yurt dışında doğdu,bu da keşke normal doğsa istiyorum ama risk görürse de doktor tabi yapacak birşey yok.normal doğumcu bir doktor gibi ama yine de anlamak zor çoğu doktora da gördüğüm Türkiye’de sezaryen kolay geliyor ameliyata al tamam gibisinden.öyle birşey de olsun istemiyorum ama iş biraz şansa kalıyor.

İnşallah cevap verir ya ben bile çok merak ettim inan,yurt dışında tatilde iken benzerini yaşadım ben,3 hafta önce çok hafif kanamam oldu sordum geç döndü ama döndü yönlendirdi,bir gün sonra da kendisi nasılsın diye sordu o da çok hoşuma gitti.böyle şeyler önemli oluyor gerçekten ben de etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…