Vardı canım , ben testte yaptırdım ama çıkmadıİnşallah hemen iyileşirsin sen deönceden olsa atardım bencl fl hop kendime gelirdim. Burnum akmaya başladı tutamıyorum. Korona da var mıydı burun akması ?
Muz fayda edebilir,Kızlar ishal yaşayan var mi ne yapabilirim??
Dinlenmen lazım canım rapor alsaydın keşkeOlips iyi gelebilir geçen gidip alayım. Bol bol sıvı tüketiyorum işe de geldim ölüm gibi oldu. Masadan kalkacak halim yok
Yaa ben erkek.olursa Ayaz koymayi istiyorum Eşim istemiyor ama baska isim de acikcasi dusunmuyorumGünaydın canım benim belli cinsiyet erkek ismi de Ayaz
Kuru kahveye limon sik ye cok.iyi geliyor. Ya da normal.kahveyi pisiripte limon sikabilirsinMuz fayda edebilir,
Deneyeyim:)Muz fayda edebilir,
Tamam canım yapayım bunuKuru kahveye limon sik ye cok.iyi geliyor. Ya da normal.kahveyi pisiripte limon sikabilirsin
İşte sabah akşam içeyim bari çünkü ılık şeyler içemeyi seviyorum çaydan tiksindim aramıyorum bile kahveden de öyle o yüzden ıhlamur ve ya kuşburnu içiyorum sadeceYeter canım ben de nezleyken hep ıhlamur içtim ama cidden bi süre sonra insan bu alıyor hep aynı şeydensen yine de çok içme günde 1 fincan kafi
Tamam canım ıhlamurla kuşburnunu dönüşümlü içerim artık :)Bana da doktor sadece tek bir bitki çayını söylemişti içmeyin diye ama.. ada çayı idi sanırım.. Aa evet aklıma geldi ada çayı idi. Başka bitki çaylarını içebilirsin, sorun yok dedi.Leedong Geçmiş olsun canım
Ay hayırlı olsun canımSağol canımBu aralar hastalıklarla boğuştuğumdan buraya giremedim eşim hastaydı şimdi ben oldum. Çok şükür sağlıklı gözüküyor inşallah baktırmadığım konularda da sağlıklıdır Cinsiyeti de kızmış erkek sanmıştım ben ultrasonda demekki gördüğüm şey kordondu
Canım benimki de whatsapptan soru sorunca cevap veriyor aslında. O hoşuma gidiyor. Sadece biraz resmi. Merhaba iyi aksamlar şu bu yok.. Cevabı veriyor. Kısa netherkesin doktor kriterleri farklıdır tabi, benim ilk önemsediğim şey aradıgımda mesaj attıgımda cabucak dönüyormu, sonucta acil durumlar olabilir, ulaşılabilir olması cok onemli. bir de muayeneye gittigimde pozitif tavrı, detaylı bilgilendirmesi önemli. neden uğrastırıyor ki zaten kolay bir dönemden geçmiyoruz, bir de boyle cok önemli bir konuda. sen sormadan isterseniz sonucları asistanım iletebilir gibi bişey diyebilirdi. acıbademde bir uygulama varmıs, doktorun bebekle ilgili notları ve ultrason fotografları uygulamadan görünüyormus, gecen kontrolümde bunu soyledi mesela, merak ederseniz ordan da bakabilirsiniz diye bilgilendirdi. yani ben de gerildim şimdi:) senin boyle strese girmiyor olman gerekli canım
Bende de var canım magnesia bu toz olan değil mi o da bildiğin ishal ilacı gibi canım doktorun onun müshil ilacı olduğunu söyledi o yüzden sürekli kullanmak istemiyorum onu duphalac biraz yumuşatıyor en azından canım eskisi gibi değilim içebiliyorum o zaman bulantılarım çok şiddetiydi duphalac görünce bile midem bulanıyordu içemiyordum o yüzden çektim hep. Bu günlerime çok şükür olsun tabiki deayy çok tatlı bir göbiş benimde hemen hemen bu kadar oldu canım sağlıkla büyüyüp sağlıkla gelsin minikler
canım ben de kızımda 60 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim. bebiş 3,600 doğdu normal doğum eve geldiğimde 67-68 dim dediğin gibi ama emzirince sonrası çok hızlı kilo verdim 2-3 ayda 58 kiloya kadar düşmüştüm inşallah bunda da sağlıkla ilerleriz
çok tebrik ederim canım benimde kızım var 4 yaşında şimdi oğlum olacak iki duygu da çok güzel sağlıkla gelsin minik kuzucuk
canım kabızlık sorunu bende çok eskiden bu yana var doktor bana magnesia verdi çok faydasını gördüm bir danış doktoruna istersen duphalac çok şekerli ya belki bu daha çok fayda eder
Onu bilmiyorum ama 2 Li test te kız kardeşimde hamileyken beyninde kist var dediler genetik tarama istediler onu yaptırdı temiz çıktı. Gebeliğin sonlarına doğru da kayboldu zaten kendiliğinden. Hiç bir sıkıntı da yok maşallah aşırı Zeki çocuk bütün çocukları pembe yalanlarla kandırırsın ama onu aslakızlar bugün devlette kontrolüm vardı 16+1 im perinotolojiye yönlendirdi. heterozigot mutant ım iğne kullandığım 2 düşüğüm olduğu için doktor detaylıca herşeyine baktı beyindeki kistleri (koroid pleksus kisti ) gördü onun dışında bebeğimin herşeyine normal dedi dua edin oda en kısa sürede yok olsun inşallahamniyosentez önerdi kabul etmedim 3 lü tama için kan verdim 2 haftaya çıkacak sonuçlar. bu kist hakkında bilgisi olan var mı acaba araştırdığım kadarıyla ilerleyen haftalarda yok oluyormuş ama yine de endişeliyim işte
Canım ben de duymuştum kayboluyor diye.. Senin de öye olacak inşallahkızlar bugün devlette kontrolüm vardı 16+1 im perinotolojiye yönlendirdi. heterozigot mutant ım iğne kullandığım 2 düşüğüm olduğu için doktor detaylıca herşeyine baktı beyindeki kistleri (koroid pleksus kisti ) gördü onun dışında bebeğimin herşeyine normal dedi dua edin oda en kısa sürede yok olsun inşallahamniyosentez önerdi kabul etmedim 3 lü tama için kan verdim 2 haftaya çıkacak sonuçlar. bu kist hakkında bilgisi olan var mı acaba araştırdığım kadarıyla ilerleyen haftalarda yok oluyormuş ama yine de endişeliyim işte
Ben de kuru kahve üzerine limon sıkıp yemeği duymuştum canım ama denemedim hiç. Geçmiş olsunKızlar ishal yaşayan var mi ne yapabilirim??
Yaa ben erkek.olursa Ayaz koymayi istiyorum Eşim istemiyor ama baska isim de acikcasi dusunmuyorum
İsim yok henüz ama cinsiyet erkek@Rande
@Beril M T
@incebellibardak
@Konepone
@ebemmmmnry
@Cezosshaaa
S Smgc
@Betus1905
@Pembegokyuzu
@meinfika
@sunpineapple
@Sunrseee
@Fh2512
@nivenn
@mavi8888
@Ffbaci
@Angel angel
@olmadibe
@Bulut5870
@Uykucupandaa
@ZzHHrR
@SEV_tap
@arwengsd
@Vmd_rubby
@feslegenhanim
@sagittarius55
@biyomelina
@mysteryhrn
@skt587
Kızlar miniklerin cinsiyet veya isimleri kesinleştiyse paylaşırmısınız listemize ekleyelim?
Çok geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla bebek büyüdükçe kayboluyor bendende dün amniyosentez istedi Dr kabul etmedim bebekte bişey yok dedi yoksa niye yapımki boşuboşuna sende içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar bugün devlette kontrolüm vardı 16+1 im perinotolojiye yönlendirdi. heterozigot mutant ım iğne kullandığım 2 düşüğüm olduğu için doktor detaylıca herşeyine baktı beyindeki kistleri (koroid pleksus kisti ) gördü onun dışında bebeğimin herşeyine normal dedi dua edin oda en kısa sürede yok olsun inşallahamniyosentez önerdi kabul etmedim 3 lü tama için kan verdim 2 haftaya çıkacak sonuçlar. bu kist hakkında bilgisi olan var mı acaba araştırdığım kadarıyla ilerleyen haftalarda yok oluyormuş ama yine de endişeliyim işte.
Benim arkadaşımın bebeğinde de vardı ilerleyen haftalarda yokoldu şuan gayet sağlıklı maşallah bebiş. sizin bebişin de tez zamanda yok olsun inşallahkızlar bugün devlette kontrolüm vardı 16+1 im perinotolojiye yönlendirdi. heterozigot mutant ım iğne kullandığım 2 düşüğüm olduğu için doktor detaylıca herşeyine baktı beyindeki kistleri (koroid pleksus kisti ) gördü onun dışında bebeğimin herşeyine normal dedi dua edin oda en kısa sürede yok olsun inşallahamniyosentez önerdi kabul etmedim 3 lü tama için kan verdim 2 haftaya çıkacak sonuçlar. bu kist hakkında bilgisi olan var mı acaba araştırdığım kadarıyla ilerleyen haftalarda yok oluyormuş ama yine de endişeliyim işte
Ben de daha hiç konuşmadım çok erken, normal çok istiyorum ilki de normal doğmuştu ama ilk oğlan yurt dışında doğdu,bu da keşke normal doğsa istiyorum ama risk görürse de doktor tabi yapacak birşey yok.normal doğumcu bir doktor gibi ama yine de anlamak zor çoğu doktora da gördüğüm Türkiye’de sezaryen kolay geliyor ameliyata al tamam gibisinden.öyle birşey de olsun istemiyorum ama iş biraz şansa kalıyor.Ya zor karar verdim buna da zaten, şimdi bir daha araştır et çok zor ya.. ama bu haller devam ederse de değiştiririm yani.. Bakalım hiç bakmayacak mı mesajıma, bakıp da bakmamış gibi falan mı yapacak acaba, ne yapacak..? Ya da güzel bir cevap versin lütfen, uğraştırmasın beniGıcık oldun di mi sen de Olunur yani Ay görse söylerdi herhalde ya.. umarım Demek göremedi. Ya da şüphesi vardır. Şüphesi varsa söylemez, garantici biraz. He ama sonuçtan mı görüyordur diyorsun sen.. Bak o kadar da yapamaz herhalde.. İnşallah :)
Bu arada o nasıl espriymiş gerçekten ya.. PessHiç tahammül edemem öyle densizlikleri.. İyi cesaret edip de doktor değiştirmiş. Ben daha o konuları hiç konuşmadım. Artık bu kontrolden sonra doğumla ilgili hastaneyle de bir konuşurum belki. Değişiklik falan olacaksa uzatmamak lazım..
Normal çalışan sgk'lıyım canım. Aslında tamamlayıcı da var ama hamilelik kapsamı yok. Olsa hiç verilmiyormuş muayeneye. Yine de bir %30 kadar indirim uyguluyor tamamlayıcıdan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?