- 7 Ekim 2022
- 1.392
- 1.468
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
- #1.381
Canımm sımsıkı sarılıyorum sanaCok uzgunum negatif,aglamaktan yazamadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm sımsıkı sarılıyorum sanaCok uzgunum negatif,aglamaktan yazamadim
Hoşgeldin canımm Rabbim güzel haberlerle sevindirsin senihep burda olmak istemiştimbenıde yazabilirsiniz . Yaş 26 1. Deneme
Ben daha tedaviye başlamadım kuzum. Daha ön görüşme yaptık. Reglimi bekliyorumBende ilk etapta korktum ama kolay.
Göbeğinden sağına veya soluna dört parmak ölçüyorsun ve etini kavrayıp, sanki makas alır gibiiğneyi vuruyorsun
Hangi iğneden bahsediyorsun?
İnsulin kalemi gibi mi veya şırınga mı?
Ne kullanıyorsun canım?
Ahhh ozaman pen yani kalem şeklinde kullanırsın merak etme hissetmezsin bileBen daha tedaviye başlamadım kuzum. Daha ön görüşme yaptık. Reglimi bekliyorum
Üzme kendini Rabbim büyük vardır zamanıCok uzgunum negatif,aglamaktan yazamadim
İnşallah ilk transferde tutar. Karışık duygular içindeyim. Bazen çok huzurlu hissediyorum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. Sonra çok korkuyorum. Ruh gibiyim yani ne yerdeyim ne gökteAhhh ozaman pen yani kalem şeklinde kullanırsın merak etme hissetmezsin bileyani çok hafif
İğnelerden hiç korkmayın çok rahat geçiyor bu süreç acımıyor bileBen daha tedaviye başlamadım kuzum. Daha ön görüşme yaptık. Reglimi bekliyorum
Kesinlikle sakinliği korumakta fayda varİnşallah ilk transferde tutar. Karışık duygular içindeyim. Bazen çok huzurlu hissediyorum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. Sonra çok korkuyorum. Ruh gibiyim yani ne yerdeyim ne gökte![]()
Evet belki deAyyy bak yinede böyle hayata devam etmek güzel
Sakın hayata küsmeyin
Herşeyin vakti ve zamanı vardır beklemek gerekir belki ansızın beklemediğin anda gerçekleşecek![]()
Amiiin cumlemizeCanımm sımsıkı sarılıyorum sanaYaşadığın duygular tarifsiz ama geçecek. Rabbim daha güzeli için bekletiyordur eminim. Allahım sana gönül ferahlığı versin
![]()
Amin insallahÜzme kendini Rabbim büyük vardır zamanı
Pes etmek yok bir daha ki sefere miniğin seninle olucak![]()
Hadi bakalım o zamana kadar güzel güzel büyüsün yerleşsin bebişler…Bugünü sayma yarından itibaren 12. Gün ve 14 gün dediler
Yanimayala katar dü enleye bilirsin canım ilk test tarihim 22 Mart ve 24 Martta tekrar yapmam söylendi
![]()
Ah minikom beni de aglattın bugün inan ki negatifleri duyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi sanki kendim o ana gittim ondan dolayı daraldım çok üzüldümEvet belki denapalim iste 1-2 saat agliyoruz sonra hayat devam ediyor
![]()
Hiicc uzulme her sey insanlar icin demek ki kismet boyleymisAh minikom beni de aglattın bugün inan ki negatifleri duyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi sanki kendim o ana gittim ondan dolayı daraldım çok üzüldüm![]()
Ben daha başlamadım Opu olucam yeni adetimle beraber başlayacağım ama içimde bir hüzünHiicc uzulme her sey insanlar icin demek ki kismet boyleymis2-3 aya tekrar baslarim
senin test ne zamann
Bizim korkmaya , kendini birakmaya pek sansimiz yok.Hemen kotu dusunceleri atiyoruz ve guzelliklerle basliyoruuzzzBen daha başlamadım Opu olucam yeni adetimle beraber başlayacağım ama içimde bir hüzünve korku var bilmiyorum
nasıl geçecek neyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum onun için yapmaya bile korkuyorum
![]()
Amin canım benim inşallah bu sefer olur o altın embriyolarımızı buluruz benim 4. Tüp bebek ve 4. Opum olucak kısmet olursa bir yanım bırak pes et diyor bir yanımda pes edersem nasıl mucizeme kavuşurum diyor anlayacağın kafa karmakarışıkBizim korkmaya , kendini birakmaya pek sansimiz yok.Hemen kotu dusunceleri atiyoruz ve guzelliklerle basliyoruuzzz![]()
Tedavini sen almanyadamı oluyorsun canım? Nasıl ilerliyorsunuz?Ben daha başlamadım Opu olucam yeni adetimle beraber başlayacağım ama içimde bir hüzünve korku var bilmiyorum
nasıl geçecek neyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum onun için yapmaya bile korkuyorum
![]()
Evet canım burada yapıyorum sigortadan faydalandık zaten bu son hakkım bundan sonrası ücretin hepsini kendim karşılamam gerekiyor ama artık zaten bırakırım büyük ihtimalleTedavini sen almanyadamı oluyorsun canım? Nasıl ilerliyorsunuz?
Çok şükür hamdolsun dilerim onlarda sıkı sıkı tutunur güzel haberler alırız hep birlikte inşallahÇok teşekkür ederimmmm bu aralar bakamadım mesajlarınızı okuyorumm arada bakmaya çalışıyorum. Her şey yolunda çok şükür Allah razı olsun. Reglimi bekliyorummm. 4 embriyoma pgt testi yaptırmıştım. Üçü sağlıklı biri de mozaik olarak gelmiş. Bakalım sagliklilardan olur zaten transfer dedi embriyologreglimi bekliyorummm 24-25i gibi olacağım inşallah
![]()