• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk etapta korktum ama kolay.
Göbeğinden sağına veya soluna dört parmak ölçüyorsun ve etini kavrayıp, sanki makas alır gibi 😂 iğneyi vuruyorsun
Hangi iğneden bahsediyorsun?
İnsulin kalemi gibi mi veya şırınga mı?
Ne kullanıyorsun canım?
Ben daha tedaviye başlamadım kuzum. Daha ön görüşme yaptık. Reglimi bekliyorum

Ahhh ozaman pen yani kalem şeklinde kullanırsın merak etme hissetmezsin bile 😅 yani çok hafif
İnşallah ilk transferde tutar. Karışık duygular içindeyim. Bazen çok huzurlu hissediyorum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. Sonra çok korkuyorum. Ruh gibiyim yani ne yerdeyim ne gökte 🥲🥲

İnşallah ilk transferde tutar. Karışık duygular içindeyim. Bazen çok huzurlu hissediyorum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. Sonra çok korkuyorum. Ruh gibiyim yani ne yerdeyim ne gökte 🥲🥲
Kesinlikle sakinliği korumakta fayda var 😊 birde fazla bilgi ve terimlerde boğulmamak gerek kesinlikle ❤️

Hiicc uzulme her sey insanlar icin demek ki kismet boyleymis 🩷 2-3 aya tekrar baslarim😍 senin test ne zamann
Ben daha başlamadım Opu olucam yeni adetimle beraber başlayacağım ama içimde bir hüzün 😭 ve korku var bilmiyorum 🤷‍♀️ nasıl geçecek neyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum onun için yapmaya bile korkuyorum 🥹

Ben daha başlamadım Opu olucam yeni adetimle beraber başlayacağım ama içimde bir hüzün 😭 ve korku var bilmiyorum 🤷‍♀️ nasıl geçecek neyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum onun için yapmaya bile korkuyorum 🥹
Bizim korkmaya , kendini birakmaya pek sansimiz yok.Hemen kotu dusunceleri atiyoruz ve guzelliklerle basliyoruuzzz😍

Bizim korkmaya , kendini birakmaya pek sansimiz yok.Hemen kotu dusunceleri atiyoruz ve guzelliklerle basliyoruuzzz😍
Amin canım benim inşallah bu sefer olur o altın embriyolarımızı buluruz benim 4. Tüp bebek ve 4. Opum olucak kısmet olursa bir yanım bırak pes et diyor bir yanımda pes edersem nasıl mucizeme kavuşurum diyor anlayacağın kafa karmakarışık 😕 dilerim herşey güzel olur hepimiz için 🤲🥰

Çok teşekkür ederimmmm bu aralar bakamadım mesajlarınızı okuyorumm arada bakmaya çalışıyorum. Her şey yolunda çok şükür Allah razı olsun. Reglimi bekliyorummm. 4 embriyoma pgt testi yaptırmıştım. Üçü sağlıklı biri de mozaik olarak gelmiş. Bakalım sagliklilardan olur zaten transfer dedi embriyolog 😌 reglimi bekliyorummm 24-25i gibi olacağım inşallah ❤️
Çok şükür hamdolsun dilerim onlarda sıkı sıkı tutunur güzel haberler alırız hep birlikte inşallah 🤲🥰

Back