2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok çok teşekkür ederim

Kuzum acilleri devlet ozeli su saate kadar gezdim bir allahin kulu da su igneyi bulun yapalim demedi bile hepsi parol yapabiliriz dedi. Bende progestan fitil attim işimi allaha biraktim artik
Allah acil şifalar versin inşallah bir problem yoktur içimizi ferah tutalım

Bende geldim canım kapıda bekliyorum inşallah güzel haberler alırız

Hahaa harikasın, ben de bayılırım böyle her şeyi öğreneyim, paylaşayım. Her tür ilginç, kim 500 milyar ister konusunda eğlenceli muhabbete varım :) biraz stresimizi atar :)

Selam arkadaşlar üç gün önce yani 5+4 iken kahverengi bi akıntı lekelenme yaşadım apar topar hastaneye gittim progestan iğne fitil başladılar şuan hiç bir sıkıntım yok bugün kendi doktorum çağırdı yani bugün tam 6 haftalık oldum vajinal ultrason yaptı kesemin yerinde olduğu hatta büyüdüğünü fakat düşük tehdidin var ilaçlara devam et bir hafta sonra gel dedi. Şimdi size sorum şu olacak en azından kalp atışı olmasada 6+0 haftada emriyo gözükmez mi kafama takıldı

Düşük tehtidi neye göre varmış kesenin etrafında kanama alanı mi var yeri mi aşağıda bir şey dedi mi?

Sizin hesabınıza göre 6 haftalıktır belki değil-dir siz ona kafanızı takmayın belki akşama kadar olusur embriyo saat bile farkeder siz iyi düşünün iyi olsun.

Çalıştığım hastane ama doktordan hiç memnun değilim haftaya da gidim sonra değiştricem hiç bişey anlatmıyo baktı kesen yerinde dedi hatta büyümüş dedi bebek görünmemesi normal git haftaya cuma gel ilaçları kullan dedi hepsi bu kadar

Yani sen bile çok çok iyi aydınlatıyorsun inan bana

Tamam o halde ya kafaniza takmayın kese iyi gozuktuyse. Bence direkt başka doktora gidin içinize sinmediyse

Muhtemelen kahverengi akıntı lekelenme bide ip gibi küçük bi pıhtı gelmişti demekki ona istinaden diyo düşük tehdidi diye

Evet kuzum kadın
Yani burdaki arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum da. Kadın doktorlar belki kendileri yaşadı daha kolay atlattı diye bu süreçleri biz de mi öyle olalım istiyorlar. Hani şey gibi e Tamam herkes doğuruyor ne var bunda gibi bir tavırları var. Erkek doktorlar daha çok empati kuruyor bana göre. Bilmiyorum tabiki onlara çok normal geliyor günde 100 tane gebe gördükleri için ama hepimiz için ayrı süreç çok kıymetli nelerle elde ettik bu gebelikleri ne psikoloji savaşlar verdik. Benim tercihim cinsiyetçi bir tavır ama erkek doktordan yana

Haftaya cuma da gideyim herşey yolunda giderse başka doktora başlim
Öyle giderse falan demeyin ya. Gider inşallah. Haftaya kalp atışları da duyulur tehlikeli sürecin büyük bir kısmı atlatılmış olur inşallah. Bu hafta disimizi sıkıyoruz sonra tamam bitti gitti bi baktım doğurmuşuz

Kızlar ben bugün ilk defa çıkardım 5+4’üm dün kahvaltıdan sonra aniden ayağa kalktığımda kusacak gibi olmuştum wc ye koştum ama çıkmamıştı bugün böyle oldu erken başkadı heralde ilk defa böyle bir şey yaşıyorum normal mi sizde de var mı?

Vücudumuzda progesteron ve östrojen artıyor mide kaslarını zayıflatıyor ritmini bozuyor o yüzden çok normal ☺

Doktorun gormustur belki canım sana söylememiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…