2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence tamamen sizi sevdiğinden dolayı ince detay düşünüp adınıza endişelenmiştir ondan öylesi tepki vermiştir. Baş edebilir mi? Ya sorun olursa? Gibisinden. Anne gibi dediniz. Kendimden biliyorum 26 yaşındayım bir yaş küçük kardeşim için onun düşünemediği şeyleri düşünüp stres olan bir yapım var. Sevgiden o. Tekrar tebrikler

Ayy i mom mahvettiydi beni. İçeriği zengin diyeymiş. Azaldysa iyi bari

Bi an içime erkek doğdu canım nub falan anlamıyorum ben , sağlıkla gelsin

Bi an içime erkek doğdu canım nub falan anlamıyorum ben , sağlıkla gelsin
Bende bu zamana kadar hep erkek hissetmiştim genelde görüntüye bakanlarda erkek demişti İnstagrmadaki sayfada %90 kız demişti 10. Haftada bugünde attım direk foto atmış 3 çizgi var diye çizmiş kız diyor

Eklentiler

• IMG-20220907-WA0004.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 75
Hoşgeldiniz Bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah

Oy maşallah minnoş Her şey yolundadır inşallah canım
Valla hiç anlamadım ama erkek diyorum :) Hayırlısı ile sağlıkla gelsin..
Çok teşekkür ederizz inşallah doktorumuz bir sorun yok dedi ama ikili testin sonucunu görsem daha mutlu olcam Bende anlamıyorum genelde ama hep erkek hissettim bakalım ne çıkcak bir daha ki kontorlde Sağlıkla kucağımza alalım inşallah bebişlerimizi

Çok teşekkürler desteğinee Ertesi gün kendisi de açıklamaya çalıştı zaten. Ben de sonradan öyle düşündüm.. Yani tabi başka bir şey olma ihtimali zaten yok aslında ama insan bir anda böyle hmm humm falan e hayırlı olsun diye kuru kuru şeyler duyunca morali bozuluyor. Bu arada aramızda 8 yaş var zaten, baya fazla. Yapısı da biraz öyledir. Hep anne kafası. Hatta bazen annemden de çok :) Biraz zaman geçsin inşallah sağlıkla, onlar da alışır biz de alışırız herhalde :)

İşte canim kimi ağır geçiriyor kimi hafif. Mesela eşim de oldu tetenoz 1.dozda ne ağrı ne sizi hiç bir şey olmadı ama 2.dozda çok daha ağır geçirdi üstüne üşüme felan da yaşadı.
Ayy inşallah en hafif bir şekilde atlatırım ya

Sağlıcakla gelsin kuzucuk bana erkek gibi geldi canım

Valla daha fazla bekleyemedik çocuklara söylemek için, bizim büyük kiz anlamıştı az çok zaten, etrafa da söylemek zorunda kalacaktım artık karnım bayag cikti. Müdürüm cok sevindi zaten çok tatli bir insan, ekip arkadaşımın da esi bekledigim gibi hamileymis:) o da sasirdi karsilikli tebriklestik siz söylediniz mi oğluna, ailelere filan? Cok şükür ilk trimester i sağlıkla atlattık inşallah sonrası da cok guzel geçer hepimiz için

Simdi gördüm ilk mesajını, gönlünü ferah tut hersey yolundadır inşallah, bizi de mutlaka haberdar et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…