Şimdi farkettim ki zaten bu sonuçta da ilk ikisi işaretlenmiş. Yani hamilelikte o genlerin önemli olduğunu belirtiyor Dr lar.Kizlar yorumlayabilen varmı Eki Görüntüle 3124836
bebek doğmadan babanın bebegi idrak etmesi zor oluyor :) bebek anne karnına düştüğünde kadın anneliği hissediyor ama erkekler dogduktan sonra baba oldugunu anlıyor :)Kızlar esiniz bebeğe alıştı mi yani nasil sorayım bilemedim benimki pek idrak edemedi galibakarnım büyüyünce mi eder acaba?
ah kesinlikle oyle ve dogum sonrası cinsellik ve genel olarak ona gösterdigim ilgi azaldıgı icin benimki triplere girmişti, gercekten cocuk gibiler :) bebek dogunca biraz dengemiz alt üst oluyor hayatımız bebek oluyor ama birkac ay gectikten sonra dengeyi kurmak lazım yoksa karı koca ilişkisi zarar görebiliyorBebek doğunca beni daha mi az seveceksin diye soruyor şaka gibibenim aslında bi tane daha çocuğum varmış yeni yeni anlıyorum
Doktorum şuan yok yerinde tahlili yaptıran doktor baktı hiç iç açıcı şeyler söylemedi kaç Dr aradiysam haftaya pazartesiden önce randevu yok dediler en son akşam 6:30 a buldum oda nasıl bir Dr bilmiyorum acil kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyormus moralim alt üst oldu eve nasıl geldim bilmiyorumMerhaba, heterozigot demek ilgili genlerin mutasyonlu olması demek. Yani anne veya babadan alinan bu genlerden biri tabiri caizse bozuk. Her ikisinden alınan da bozuk olursa homozigot oluyor bildiğim kadarıyla. Benim de mthfr genleri heterozigot. Bu da kanda pıhtılaşma ya sebebiyet veriyor. Ancak Dr lar mthfr günlerindeki mutasyonun önemli olmadigini, FV 5 geninin düşüğe neden oldugunu söyledi bana. Bu nedenle kan civitici ya da iğne kullanmıyorum. Bu sonuç size aitse bı an önce buna ilişkin de Dr unuzla görüşmeniz gerekir
Benim de Dr lardan bildiğim kadarıyla evet bir an önce kan sulandiri ilaç ve iğne başlamanız gerek. Ben sonuçlarımi 4-5 Dr a gösterdiğim için ogrendim artik. Korkmayın ama çok şükür ki bu haftaya kadar sağlıkla gelmişsiniz, inşallah bebek de iyidir. Akşama hemen Dr size iğne yazar, eczaneden alır başlarsınız. Allah korusun bebeğinizi biraz sakin kalmaya çalışınDoktorum şuan yok yerinde tahlili yaptıran doktor baktı hiç iç açıcı şeyler söylemedi kaç Dr aradiysam haftaya pazartesiden önce randevu yok dediler en son akşam 6:30 a buldum oda nasıl bir Dr bilmiyorum acil kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyormus moralim alt üst oldu eve nasıl geldim bilmiyorum
Bebekle konuş diyorum elini koyuyor bebegim sağlıkla gel seni seviyorum diyor bu kadar her gün aynı şeyi diyor biraz sohbet et diyorum konu bulamıyorum diyorbebek doğmadan babanın bebegi idrak etmesi zor oluyor :) bebek anne karnına düştüğünde kadın anneliği hissediyor ama erkekler dogduktan sonra baba oldugunu anlıyor :)
bizim kadar duygusal degiller ve her dakika bebegi düşünmüyorlar bunu kabullenmek gerek :) ama tabi elini karnına koyup sevebilir konusabilir, çok da beklentiye sokma kendini canım
Söyledik canm ama aradan alamicaz dediler şimdi prof var eşimin arkadaşının tanıdığı ondan haber bekliyoruz hangisi önce dönerse ona gitcem bide çok uzuldugum önceki bebegiminde bundan sebep kalbi durmasiymisBenim de Dr lardan bildiğim kadarıyla evet bir an önce kan sulandiri ilaç ve iğne başlamanız gerek. Ben sonuçlarımi 4-5 Dr a gösterdiğim için ogrendim artik. Korkmayın ama çok şükür ki bu haftaya kadar sağlıkla gelmişsiniz, inşallah bebek de iyidir. Akşama hemen Dr size iğne yazar, eczaneden alır başlarsınız. Allah korusun bebeğinizi biraz sakin kalmaya çalışınaslında özel bı hastaneye gidip randevu saatleri dolmussa bile durumun aciliyetini söylerseniz araya alabilirler.
Benim eşim benden önce adapte oldu, hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri her gece karnımı sevip öpüyor canım çocuğum falan diye konuşuyorKızlar esiniz bebeğe alıştı mi yani nasil sorayım bilemedim benimki pek idrak edemedi galibakarnım büyüyünce mi eder acaba?
Sağol canım kurunca yazarım. Oda mı yapacaksın yoksa kendi odanda mı kullanacaksın. Kendi odan için o tarz beşikler bence çok kullanışsız hele ikealar hiç bi fonksiyonu yok dümdüz beşik ve pahalı işlevine göregüle güle kullanın , kurulumunu yapınca da gözlemlerini paylaşır mısın? ben park yatak istiyorum ama eşim ikeadan karyola tarzı almamızı daha mantıklı buluyor. çok arada kaldım
Canım bu testlerden çok anlamıyorum ama sanırım o genlerde pıhtılaşma var ve bu durumda kan sulandırıcı iğne veriliyor. Senin kaybından sonra bu test bakılmamış mıydı hamileyken şuan mı baktırdın sen? Korkma kan sulandırıcıya başlatırlar bişey de olmaz allahın izniyleSöyledik canm ama aradan alamicaz dediler şimdi prof var eşimin arkadaşının tanıdığı ondan haber bekliyoruz hangisi önce dönerse ona gitcem bide çok uzuldugum önceki bebegiminde bundan sebep kalbi durmasiymis
iki yatak birden odama sığmayacak mecbur ayrı odalarına koyacağımBenim eşim benden önce adapte oldu, hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri her gece karnımı sevip öpüyor canım çocuğum falan diye konuşuyor
Sağol canım kurunca yazarım. Oda mı yapacaksın yoksa kendi odanda mı kullanacaksın. Kendi odan için o tarz beşikler bence çok kullanışsız hele ikealar hiç bi fonksiyonu yok dümdüz beşik ve pahalı işlevine göredönüp dolaşıp park yatak alıyor herkes. Hem yer israfı yem katlayıp kaldırma gibi bi lüksün yok, taşıma imkanın da yok bi de senin ikiz olacak ama bilemedim. Ben yoyko ve elele madre park yatağı beğenmiştim ikisi de çok güzel bence. Ölçüsü 70x110 çocuk 3 yaşına gelene kadar bile çok rahat yatar içinde, anne yanı oluyor, sallanabiliyor. İlla ahşap beşik alacaksan da bence daha fonksiyonel bir şeyler tercih et derim, daha önce Rheaa bahsetmişti bi beşikten memnun olduğunu o tarz bişey bakabilirsin
Canım biz kraft almıştık, çokta büyük olmayan bir modelini. Hiç bahsettiğin sorunlar olmuyor. Bebek hareketlenene kadar üst kademe yatıyor sonra alt kademeye geçiyorsun zaten. Bebek için zıplama hoplama vs. Tabi büyüdüğünde kendi çıkabiliyor en alt kademedeyken. Ama bunu her beşikte yapıyorlar.iki yatak birden odama sığmayacak mecbur ayrı odalarına koyacağımkaldırıp toplama açısından bana da mantıklı geliyor park yatak ya da bi temizlik yaparken hemen kaydır götür. eşim de yatak koyulan yerine güvenemedi ayaklandığında bi zıplamaya kalksa bebek taşır mı bu diye.
ben de yoyko ya da kanz sleepy side düşünüyorum park yatak alırsam. kararı net olana yoyko indirimi güzel fırsat
Ben 12+4 de ikili ultrasona girdim ac tok farketmiyo. net göründü yrmekle degil de haftayla ilgili yoksa yerlerinde durmuyorlarmış. Dr oyle demisti. Hatta saat akşam 8,30 du. Brn tok gitmistim . Saglikli guzel sonuc alirsin inşallahKızlar yarın ikili test ve cinsiyet için gidicez. Aç mu gidilir tok mu , ne yenir bebek rahat görünsün diye
İnşallah çok teşekkürlerBen 12+4 de ikili ultrasona girdim ac tok farketmiyo. net göründü yrmekle degil de haftayla ilgili yoksa yerlerinde durmuyorlarmış. Dr oyle demisti. Hatta saat akşam 8,30 du. Brn tok gitmistim . Saglikli guzel sonuc alirsin inşallah
Canım kartala mı gittin eylem hoca benim de pıhtılaşma testi mi o yapmıştı. Korkma öncelikle sakin ol. Ben de 2 kimyasalımdan sonra yaptırdım 1 genim homozigot çıktı şuan iğne kullanıyorum. En kısa zamanda doktorunla görüş senin yaşına ve pıhtılaşma sonucuna göre iğnenin dozunu ayarlıyorlar hemen başlatırlar zaten.Kizlar yorumlayabilen varmı Eki Görüntüle 3124836
Aç tok farketmiyo canım ama benim doktorum tok gel biraz da hareket görelim demişti. Ben de börek yiyip vişne suyu içmiştim. Meğersem vişne suyuna bebiş deli oluyomuşKızlar yarın ikili test ve cinsiyet için gidicez. Aç mu gidilir tok mu , ne yenir bebek rahat görünsün diye
Söyledik canm ama aradan alamicaz dediler şimdi prof var eşimin arkadaşının tanıdığı ondan haber bekliyoruz hangisi önce dönerse ona gitcem bide çok uzuldugum önceki bebegiminde bundan sebep kalbi durmasiymis
Ah keşke hemen alsalardi araya ya.Endiseniz artmadan müdahale edilirdi en azından. Önceki için yapacak bişey yok zaten canim artık sen şimdi tasidigin bebeğine odaklan. Neyse ki şimdi yaptirmissiniz ve ogrenmissin. Buna sevinmelisin. Bugün hem bebeğini görmüş olursun hem de bı an önce başlatılır iğnelere. Allah korktugunuza ugratmasinSöyledik canm ama aradan alamicaz dediler şimdi prof var eşimin arkadaşının tanıdığı ondan haber bekliyoruz hangisi önce dönerse ona gitcem bide çok uzuldugum önceki bebegiminde bundan sebep kalbi durmasiymis
Ooo benim pabucum dama atıldı bile oğluşum nasılmış bugün diye seviyorKızlar esiniz bebeğe alıştı mi yani nasil sorayım bilemedim benimki pek idrak edemedi galibakarnım büyüyünce mi eder acaba?
Ben çikolata yemiştim yerinde durmuyordu valla kıpır kıpırdı yarım saat bebitoyu izledik bekledikKızlar yarın ikili test ve cinsiyet için gidicez. Aç mu gidilir tok mu , ne yenir bebek rahat görünsün diye
Canım 4 geninde heterozigot çıkmış muhakkak iğne ilaç başlatır doktorun. Üzülme canım ilaçlarına başlarsın hemen Allahın izniyle birşey olmaz inşallahKizlar yorumlayabilen varmı Eki Görüntüle 3124836
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?