Doktor yasaklamadıysa risk görmemiştir demekki. bize ilişki yasak mesela 2 ay oldu. ağır kaldırmıyorum ve çok ayakta kalma dedi. zaten masabaşı işte çalıştığım için onada dikkat etmiş oluyorum. ne kadar az bilirsen o kadar iyi aslında valla kafa rahat oluyor.Bikaç sayfadır konuşulmuş ben bebeğimin kalp atış hızını bile bilmediğimi fark ettim. Hayır gamsız da değilim o kadar ama neyi bilmem gerektiğini de bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi diyor tamam diyorumDedem zamanından kalma bi ultrason kağıdı verdi doktor onda da Crl dışında bişey yazmıyor Niye böyle bi inancım var bilmiyorum kurcalamazsam daha iyi olacak gibi geliyor. Devlet hastanesi koridorlarında elinde ve karnında sürüyle bebek taşıyan anneleri görüyorum. Eminim diyorum hiç bişey bilmiyorlar patır patır doğuruyorlar. Son kontrolümden sonra çok saldım zaten. Nerdeyse her gün dışardayım market poşetlerimi de taşıyorum, yukarı da uzanıyorum, cinsel ilişki tam gaz Ne bileyim yanlış mı yapıyorum sizce? Gerçekten bazen burada yazılanları okuyup çok mu geniş davranıyorum daha hassas olmalı mıyım diyorum. İnatla bi problem yaşamadan özel doktora gitmeyeceğim diyorum ama burada herkes bebeği hakkında o kadar bilgi sahibi ki yanlış mı yapıyorum diyorum. Benim garibim öyle büyüyor kendi kendine. Onu çok seviyorum çok hassaslaştım şu an ağlayasım geliyor
Önceki gebeliğimde söyledikten 2 gün sonra düşük yaptım malesef. O yüzden bu sefer psikolojik olarak hazır hissedemedim bi türlü. Ama artık zamanı geldi sanırım içimde tutamıyorum burası da olması kafayı yerdim heraldeayni ben :) soyledik ve p.esi kontrole gittim ama hala tedirginim, bir dahaki kontrole kadar da zaman nasıl gecicek bilmiyorum. siz bayag beklemişsiniz ya nerdeyse 4 aylık olacak
biz de geçen haftasonu cocuklara soyledik, anneme söyledik bir de yakın arkadaslarımız var bir çift onlara soyledik. işyerine daha dogrusu müdürüme haftasonu soyleyecegim ama cok zor geliyor işyerine soylemek, özellikle yakın calıstıgım iş arkadasımdan nasıl bir tepki alacagım bilmiyorum benden hiç beklemiyor. onlar da bebek planlaması yapıyorlar eşi işten ayrılmıs kontrollere rahat gitmek ve hamileliğinde rahat olmak icin. hayırlısı bakalım
Hahah ben de aynıyım hiç bilmiyorum kalp atış hızını falan. Doktora iyi mi diyorum iyi diyor tamam diyorum aynı sen gibiBikaç sayfadır konuşulmuş ben bebeğimin kalp atış hızını bile bilmediğimi fark ettim. Hayır gamsız da değilim o kadar ama neyi bilmem gerektiğini de bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi diyor tamam diyorumDedem zamanından kalma bi ultrason kağıdı verdi doktor onda da Crl dışında bişey yazmıyor Niye böyle bi inancım var bilmiyorum kurcalamazsam daha iyi olacak gibi geliyor. Devlet hastanesi koridorlarında elinde ve karnında sürüyle bebek taşıyan anneleri görüyorum. Eminim diyorum hiç bişey bilmiyorlar patır patır doğuruyorlar. Son kontrolümden sonra çok saldım zaten. Nerdeyse her gün dışardayım market poşetlerimi de taşıyorum, yukarı da uzanıyorum, cinsel ilişki tam gaz Ne bileyim yanlış mı yapıyorum sizce? Gerçekten bazen burada yazılanları okuyup çok mu geniş davranıyorum daha hassas olmalı mıyım diyorum. İnatla bi problem yaşamadan özel doktora gitmeyeceğim diyorum ama burada herkes bebeği hakkında o kadar bilgi sahibi ki yanlış mı yapıyorum diyorum. Benim garibim öyle büyüyor kendi kendine. Onu çok seviyorum çok hassaslaştım şu an ağlayasım geliyor
Teşekkür ederim canımAycoregi1 canım ilk haftalar zaten çok düşük oluyormuş. Kalp atisi hızı Demekki bu tabloya gore baz alarak yaparsak bi fikir edinebilirsiniz.
Gebelik döneminde bebeğin kalp atış hızının cinsiyet hakkında bilgi verdiği düşünülür. Kız bebek gebeliklerinde genellikle bebeğin kalp atış hızının 140 civarında olduğu belirlenir. Erkek bebeklerin kalp atış hızlarının ise 140'ın altında olduğu görülür.
Gebelik yaşı/fetüs boyu Normal kalp atış hızı 2 mm embriyo 75 bpm 5 mm embriyo 100 bpm 10 mm embriyo 120 bpm 15 mm embriyo 130 bpm 5 hafta 80 ile başlar ve 103 bpm ile biter 6 hafta 103 ile başlar ve 126 bpm ile biter 7 hafta 126 ile başlar ve 149 bpm ile biter 8 hafta 149 ile başlar ve 172 bpm ile biter 9 hafta 155-195 bpm (ortalama 175 bpm) 12 hafta 120-180 bpm (ortalama 150 bpm) 12 hafta sonra 110-160 bpm (ortalama 140 bpm)
Canım benim kendi doktorum da kalp atışı şu vs hiç demedi ki.Bikaç sayfadır konuşulmuş ben bebeğimin kalp atış hızını bile bilmediğimi fark ettim. Hayır gamsız da değilim o kadar ama neyi bilmem gerektiğini de bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi diyor tamam diyorumDedem zamanından kalma bi ultrason kağıdı verdi doktor onda da Crl dışında bişey yazmıyor Niye böyle bi inancım var bilmiyorum kurcalamazsam daha iyi olacak gibi geliyor. Devlet hastanesi koridorlarında elinde ve karnında sürüyle bebek taşıyan anneleri görüyorum. Eminim diyorum hiç bişey bilmiyorlar patır patır doğuruyorlar. Son kontrolümden sonra çok saldım zaten. Nerdeyse her gün dışardayım market poşetlerimi de taşıyorum, yukarı da uzanıyorum, cinsel ilişki tam gaz Ne bileyim yanlış mı yapıyorum sizce? Gerçekten bazen burada yazılanları okuyup çok mu geniş davranıyorum daha hassas olmalı mıyım diyorum. İnatla bi problem yaşamadan özel doktora gitmeyeceğim diyorum ama burada herkes bebeği hakkında o kadar bilgi sahibi ki yanlış mı yapıyorum diyorum. Benim garibim öyle büyüyor kendi kendine. Onu çok seviyorum çok hassaslaştım şu an ağlayasım geliyor
Kaç günde çıktı canım.Selamlar, ikili test sonucum çıktı, hastanenin uygulamasında görüyorum.
Daha e-nabız da yok..
Bu değerler sizce normal mi?
Bende pazartesi yaptırdim, bugün hastanenin sitesinde gördüm sonuçları.Teşekkür ederim canım
Canım benim kendi doktorum da kalp atışı şu vs hiç demedi ki.
İkili tarama da radyoloji uzmanı rapora yazmış orada gördüm.
Yoksa bildiğimden değil, hatta ben de tek soru sormadan çıkarım doktordan sen de ki mantık var bende de, fazla kurcalamak istemiyorum
Kaç günde çıktı canım.
Ben de pazartesi yaptırdım.
Keşke bende öyle olsam ya kafam rahat olur belki ben herşeyi araştırıp didikliyorum da noluyorBikaç sayfadır konuşulmuş ben bebeğimin kalp atış hızını bile bilmediğimi fark ettim. Hayır gamsız da değilim o kadar ama neyi bilmem gerektiğini de bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi diyor tamam diyorumDedem zamanından kalma bi ultrason kağıdı verdi doktor onda da Crl dışında bişey yazmıyor Niye böyle bi inancım var bilmiyorum kurcalamazsam daha iyi olacak gibi geliyor. Devlet hastanesi koridorlarında elinde ve karnında sürüyle bebek taşıyan anneleri görüyorum. Eminim diyorum hiç bişey bilmiyorlar patır patır doğuruyorlar. Son kontrolümden sonra çok saldım zaten. Nerdeyse her gün dışardayım market poşetlerimi de taşıyorum, yukarı da uzanıyorum, cinsel ilişki tam gaz Ne bileyim yanlış mı yapıyorum sizce? Gerçekten bazen burada yazılanları okuyup çok mu geniş davranıyorum daha hassas olmalı mıyım diyorum. İnatla bi problem yaşamadan özel doktora gitmeyeceğim diyorum ama burada herkes bebeği hakkında o kadar bilgi sahibi ki yanlış mı yapıyorum diyorum. Benim garibim öyle büyüyor kendi kendine. Onu çok seviyorum çok hassaslaştım şu an ağlayasım geliyor
Erkektir o annesiKızlar,14 haftanın başında doktor cinsiyetine erkeğe yakın dediyse yanılma payı çok mudur az mıdır size? Çok heyecan bastı beni
11 haftada canımKaçıncı hafta da söylemişti hatırlıyor musunuz, genelde erkeğe benziyor deyince çok yanılma olmuyor diyorlar ama hayırlısı bakalım
Canım benim çok sevindim düzelmesineKızlar benim protein kaçağım düzelmiş şükür çok mutluyumBebiş de iyi
Oyy oy hayırlı olsun canım bu ara bizde almayı düşünüyoruzBebek arabasını aldık
Dünde ben öğrendim canım 12+6 daKaçıncı hafta da söylemişti hatırlıyor musunuz, genelde erkeğe benziyor deyince çok yanılma olmuyor diyorlar ama hayırlısı bakalım
Bikaç sayfadır konuşulmuş ben bebeğimin kalp atış hızını bile bilmediğimi fark ettim. Hayır gamsız da değilim o kadar ama neyi bilmem gerektiğini de bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi diyor tamam diyorumDedem zamanından kalma bi ultrason kağıdı verdi doktor onda da Crl dışında bişey yazmıyor Niye böyle bi inancım var bilmiyorum kurcalamazsam daha iyi olacak gibi geliyor. Devlet hastanesi koridorlarında elinde ve karnında sürüyle bebek taşıyan anneleri görüyorum. Eminim diyorum hiç bişey bilmiyorlar patır patır doğuruyorlar. Son kontrolümden sonra çok saldım zaten. Nerdeyse her gün dışardayım market poşetlerimi de taşıyorum, yukarı da uzanıyorum, cinsel ilişki tam gaz Ne bileyim yanlış mı yapıyorum sizce? Gerçekten bazen burada yazılanları okuyup çok mu geniş davranıyorum daha hassas olmalı mıyım diyorum. İnatla bi problem yaşamadan özel doktora gitmeyeceğim diyorum ama burada herkes bebeği hakkında o kadar bilgi sahibi ki yanlış mı yapıyorum diyorum. Benim garibim öyle büyüyor kendi kendine. Onu çok seviyorum çok hassaslaştım şu an ağlayasım geliyor
Dünde ben öğrendim canım 12+6 da
Yaa maşallahDünde ben öğrendim canım 12+6 da
Evet canım kesin konuştu birde pipisini gösterdiYaa maşallahona doktor kesin mi konuştu size? Erkek bebişler çoğalıyor hepsi sağlıkla gelsinler inşallah
Bence azdır canım erkekte yanılma oranı daha düşük ve 14 başındasın değişebilir tabi kesin değil ama bence az bi ihtimalKızlar,14 haftanın başında doktor cinsiyetine erkeğe yakın dediyse yanılma payı çok mudur az mıdır size? Çok heyecan bastı beni
Canım çok çok teşekkür ederimCanım benim çok sevindim düzelmesinemaşallah bebitoda iyi
Önce sağlıklısını ve hayırlısını diliyorum hep Allahtan, çok şükür 3,5 yaşında bir kızım var, birde oğlum olsun isterim. Bakalım nasibimizde ne varsa Rabbim onu versin inşallahBence azdır canım erkekte yanılma oranı daha düşük ve 14 başındasın değişebilir tabi kesin değil ama bence az bi ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?