2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben gece saat 12 olunca hemen bir gün atlıyorum haha
Senin 2. Oldugu icin hesap yapmiyorsun yoksa görürdüm seni
O aslına bakarsan Doğa 'da da öyle her gün takvimden bir sayı silme durumum hiç olmadı. Her hafta hastanede bir şeylerle uğraştığım için ben söylemesem de doktorlar benden çok takip ediyordu kızımda da haftalık olarak takip ediyordum + günü pek hesaplamiyordum şuanda da öyle. Hafta olarak tabiki biliyorum canım o kadar da değil yani gün hesabı yine yapmıyorum. Günü takvime bakıp söylüyorum halen

Ilerleyen haftalarda belki bende öyle olurum ama daha degil 6 yil ovülasyon dan adet günü saydım, gununde adet oldum hep. Simdi sira bunu saymakta

Ya benimki cok dusuk o zaman peki acaba karindan ya da vajinal kalp atis hizi fark eder mi,yani kilomda var biraz.Benimki 9+0 122 di

Aaa tamam eski gruba da cok yazmasam Gkceel nickini hatirliyorum
İnsallah saglikla ilerlerse muhtemel dogum mart sonu gibi,burda devam etmem daha mantikli
Ay hayırlısı olsun canım ya benim de mart başı yani tam 40.hafta 11 mart ama sezeryan olacagi için tahminen 1-2-3 mart olur diye düşünüyorum

Sanirim 2 hafta önce filan gitmişsin canim, lekelenme gibi durumlar yoksa boşa panik yapma ama için rahat etmeyecekse git tabi :) haftalar geçmiyor okadar iyi anlıyorum ki
Evet canım iki hafta önce kaldı 2 haftam Yok kuzum lekelenme hatta bayada iyi hissediyorum ama merak işte Bakalım dayanabilirsem sabredicem

Ya benimki cok dusuk o zaman peki acaba karindan ya da vajinal kalp atis hizi fark eder mi,yani kilomda var biraz.Benimki 9+0 122 di
Hayr canım neden düşük olsun her bebek farklı sonucta, doktor bir sorun var diye dedi mi? Demediyse endişe etme kendine sakın

Net olarak bilmiyorum ama Bence farketmez.
Senin bu teoriye göre cook büyük ihtimal erkek canım

Çokk başka görüncede sanki dünyanın en güzel şeyini görmüş gibi nasıl bir his tarifsiz

Hayr canım neden düşük olsun her bebek farklı sonucta, doktor bir sorun var diye dedi mi? Demediyse endişe etme kendine sakın
Yok canim doktor bir sey demedi,kizimda hep yuksek oldugu icin bir de burda da hic bu kadar dusuk yazan gormedim ondan endiselendim,bakalim kontrole kadar bekleyecegim,hayirlisi olsun insallah
Net olarak bilmiyorum ama Bence farketmez.
Senin bu teoriye göre cook büyük ihtimal erkek canım
Saglikli olsun da cinsiyet onemli degil,Rabbim hayirlisini versin.

Kızlar merhaba ben bugün tam 12 haftaligim ve bu zamana kadar çok rahat sıkıntısız hic kanamam lekelenmem olmadan hamilelik gecirdim. Gecen hafta doktor keseye uzakta kanama oldugunu söyledi progestan başladı dün kontrolümde iyice kücüldügünü söylemisti ki bugün sabah bir uyandim ic camasirim islak ve kahaverengi kanamam olmus ama cok fazlaydı hemen doktora gittim bebegin iyi oldugunu söyledi progestanin dozajini arttirdi igne yapti hic kalkma yat dedi. Neyse bu kadar uzun yazdim kusurabakmayin cok endiselendim bu haftalarda bunu yasayan var mı

Burda cinsiyet tahmini yapılıyor sanırım aslında niyetim yoktu ama yüklenenleri kıskandım
Karından, 7+5 di bu yenisi cumartesi günü inşllah

Eklentiler

• 57C970AB-7BBB-4BFB-9F1E-88135A8D429C.png
    566,6 KB · Görüntüleme: 57
Aycoregi1 canım ilk haftalar zaten çok düşük oluyormuş. Kalp atisi hızı Demekki bu tabloya gore baz alarak yaparsak bi fikir edinebilirsiniz.

Gebelik döneminde bebeğin kalp atış hızının cinsiyet hakkında bilgi verdiği düşünülür. Kız bebek gebeliklerinde genellikle bebeğin kalp atış hızının 140 civarında olduğu belirlenir. Erkek bebeklerin kalp atış hızlarının ise 140'ın altında olduğu görülür.

Gebelik yaşı/fetüs boyuNormal kalp atış hızı
2 mm embriyo75 bpm
5 mm embriyo100 bpm
10 mm embriyo120 bpm
15 mm embriyo130 bpm
5 hafta80 ile başlar ve 103 bpm ile biter
6 hafta103 ile başlar ve 126 bpm ile biter
7 hafta126 ile başlar ve 149 bpm ile biter
8 hafta149 ile başlar ve 172 bpm ile biter
9 hafta155-195 bpm (ortalama 175 bpm)
12 hafta120-180 bpm (ortalama 150 bpm)
12 hafta sonra110-160 bpm (ortalama 140 bpm)

Son düzenleme:
Cok geçmiş olsun canım. Doktor korkulacak birsey yok dediyse endişelenme, yat dinlen ohh mis. Allahin izniyle Saglicakla gelecek bebegin içini ferah tut

Kuzlar en son 8+3 te gittim doktora araya 2li test girdiği için 1 ay sonra gel dedi Bir sorun olursa gelirsin dedi. Testte eylül 15 te. Bir ara kontrole gitsem mi? Evham mı yapıyorum
Ay ben hiç duramam valla iyi dayanmışsın gitmemeye ben çok sık gidiyorum ya benmi abartıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…