Sen nickini mi degistin sanirim ikimiz agustos annesiydikEndişe etme canım, doktorlar bir sorun görünce muhakkak bilgilendiriyorlar zaten.
Ben listeye adinizi ekledim şimdilik sonra unutuyorumdiğer bilgilerinizi (yaş, şehir, sat, kaçıncı çocuk ve kilo ) onikinci haftanızı geçirince dahil ederiz Bir mart annesi bulunca hiç kaçırmam
Fetal heart yazan var ama o da 44hz yaziyo amann neyse dr b8si demedigi sürece detaya inmiyorum artik no kiyaslamaCanım kalp atımı FHR diye yazar ultrasonda.
Ayyy kız ben seni nasıl gözden kaçırdım yaaaaSen nickini mi degistin sanirim ikimiz agustos annesiydik
Kız civcivMerhabalar hanimlar biz geldikvarmı fikri değişen tahmini olan
Canım bu haftalarda rahim büyüyüp leğen kemiğine kadar genişliyormuş o yüzden ağrı oluyor benim de olmuştuKizlar birkaç gündür sabah kalktığımda belim ağrıyor, ama ilerleyen saatlerde geçiyor. Sizlerde de oluyor mu?
Dur bakayım takvimeRhea cnm sen kac haftalik hamilesin?
Kizina baktiginla, şimdiki ultrason tarihleri ayni haftalar arasi mi?
Oluyor canım.Kizlar birkaç gündür sabah kalktığımda belim ağrıyor, ama ilerleyen saatlerde geçiyor. Sizlerde de oluyor mu?
2li taramada 163 yazmış bana doktor, atım hızı için kız mı acabaCanim geçenlerde söyle bir yaziya denk geldim. Senin için kopyaladim.
Gebelik döneminde bebeğin kalp atış hızının cinsiyet hakkında bilgi verdiği düşünülür. Kız bebek gebeliklerinde genellikle bebeğin kalp atış hızının 140 civarında olduğu belirlenir. Erkek bebeklerin kalp atış hızlarının ise 140'ın altında olduğu görülür. ALINTIDIR!
Belkide bu erkektir annesi
Hiç evham yapma canım, sık dişiniKuzlar en son 8+3 te gittim doktora araya 2li test girdiği için 1 ay sonra gel dediBir sorun olursa gelirsin dedi. Testte eylül 15 te. Bir ara kontrole gitsem mi? Evham mı yapıyorum
Bir değer yanında bpm yazıyor yanlış hatırlamıyorsam. Bende öyleydi çünkü. Bende de altında bir değer yazıp hz yazıyor Ben onu hep ses dalgasi hızı vs makinenin diye düşündüm hep. Neyse ya aman 140 altı olsun 140 üstü olsun ama sağlıklı olsunFetal heart yazan var ama o da 44hz yaziyo amann neyse dr b8si demedigi sürece detaya inmiyorum artik no kiyaslama
Ben daha önce erkek demistim his olarak ama şuan bu ultrasonu görünce prenses diyorum ve son kararımMerhabalar hanimlar biz geldikvarmı fikri değişen tahmini olan
Iyi iyi ozmn genişlesin rahat rahat büyüsün bebekleriimizCanım bu haftalarda rahim büyüyüp leğen kemiğine kadar genişliyormuş o yüzden ağrı oluyor benim de olmuştu
Ogrenemedim daha doktor erken dediBen daha önce erkek demistim his olarak ama şuan bu ultrasonu görünce prenses diyorum ve son kararımhatta listemde de değiştiriyorum
Banada öyle geldiKız civciv
Ben gece saat 12 olunca hemen bir gün atlıyorum hahaDur bakayım takvimekız ben sizin gibi gün gün sayamıyorum ya çok çabuk unutuyorum
12+ 3 um canım. Ayni haftalar değil. Arada yine 4-5 hafta var iki ultrason tarihinin. Valla artık bilemiyorum ya kısmet nerdeyse oradan gelecek bebiserkek olursa bende erkek anasiyim diye ortada gezinir oğluşuuuuummm benim diye ağzımdan düşürmemem herhalde cadı kaynanalik bile yapabilirim belki
Kız imza ekleseneDur bakayım takvimekız ben sizin gibi gün gün sayamıyorum ya çok çabuk unutuyorum
12+ 3 um canım. Ayni haftalar değil. Arada yine 4-5 hafta var iki ultrason tarihinin. Valla artık bilemiyorum ya kısmet nerdeyse oradan gelecek bebiserkek olursa bende erkek anasiyim diye ortada gezinir oğluşuuuuummm benim diye ağzımdan düşürmemem herhalde cadı kaynanalik bile yapabilirim belki
Aaa tamam eski gruba da cok yazmasam Gkceel nickini hatirliyorumAyyy kız ben seni nasıl gözden kaçırdım yaaaaunuttum işte bak gördün mü. Kafa mi kaldı. Oysaki daha geçen hafta ağustos annelerinden müjdeyi vermiştin de dedim ya benim ya da A April wind grubuna gidiyorsun diye
Ay valla eski tanıdık birini görmek çok iyi geldi simdi
Evet canım nick değişti Gkceeli idi, arada değişim lazımmış
Artık burda da beraberiz desene , tekrar iyiki geldin hosgeldin
Aynen oyle sağlıkla büyüsün bebislerimiz gıdığını öpeyim bir an önceBir değer yanında bpm yazıyor yanlış hatırlamıyorsam. Bende öyleydi çünkü. Bende de altında bir değer yazıp hz yazıyor Ben onu hep ses dalgasi hızı vs makinenin diye düşündüm hep. Neyse ya aman 140 altı olsun 140 üstü olsun ama sağlıklı olsun
Nubu belirginleşmiş bak. It's a girlMerhabalar hanimlar biz geldikvarmı fikri değişen tahmini olan
Canim o kalp atim.hizi olayi bence ilk haftalar için geçerli. 6.-7. Haftalardir bence. Cunku ilerleyen haftalarda hep 150 nin uzerinde olmasi gerekiyor diye biliyorum. Araştırayım bakalım bir tam cevap bulursam yazacamOluyor canım.
Bebek büyüyor artık
2li taramada 163 yazmış bana doktor, atım hızı için kız mı acaba
Hiç evham yapma canım, sık dişini
Annelik çok başka bir şey ya, görmediği birini nasıl sevip, özleyebilir ki insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?