- Konu Sahibi birhemsiree
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silik çizgi var benimki gibi sağlıkla betan artsın bebeğini inşallah kucapğına alırsınTestlerim hep böyle çıkıyor ama kanda neden çıkmamış olablr
kaçıncı gün yapmıştınTestlerim hep böyle çıkıyor ama kanda neden çıkmamış olablr
En son dün yaptımkaçıncı gün yapmıştın
ok transferden kaç gün sonra yaptın onu demek istedimEn son dün yaptım
Amin inşşallah canım hepımızın yüzü gülsün mübarek gecedesilik çizgi var benimki gibi sağlıkla betan artsın bebeğini inşallah kucapğına alırsın
Transfer gününü sayarsak 9 gün saymazsak 8. Günde yapmış oluyorumy
ok transferden kaç gün sonra yaptın onu demek istedim
amin inşallah sen içini ferah tutAmin inşşallah canım hepımızın yüzü gülsün mübarek gecede![]()
2 3 güne kanda net çıkar benceTransfer gününü sayarsak 9 gün saymazsak 8. Günde yapmış oluyorum
14 gün içinde ovitrella olmuş muydunuz? olmadıysanız sanki bu teste göre betahcg 0-5 üstünde olması lazımTestlerim hep böyle çıkıyor ama kanda neden çıkmamış olablr
Hayır 3. Gün taze embriyo2 3 güne kanda net çıkar bence
5. gün embiryosu muydu
14 gün içinde ovitrella olmuş muydunuz? olmadıysanız sanki bu teste göre betahcg 0-5 üstünde olması lazım
Canım 3. Gün embriyosu için test yaptırdığın gün çok erken transfer günü hariç 8. gün diyorsun ya onun 2 günü zaten 5. gün embriyosuna tamamlamak için geçen süre gibi düşün yani daha 6 gün olmuşken test vermişsin ki bu da çok erken. Diğer yandan eğer taze transfer olduysan çatlatma iğnesi vurulduğun için henüz onun etkisi geçmemiş o yüzden pozitif görünüyor da olabilir, dondurulmuş embriyo ise büyük ihtimalle iğne vurulmamıştır zaten. Umarım hakkında en hayırlısı olur daha erken olduğu için üzülmek için de çok erken hala umut var demek bize boş yere test günü vermiyorlar 10. Gün negatif olup 12. Gün pozitif haber alan çok kişi varbenımde aklıma geldı hatırlamıyordum hemsıreme sordum yok yapılmadı ama yapılsa bıle 8 günde vücuttan atıyor ovıterelleyı dedı
O yerleşme kanaması için kadınların sadece %20sinde görülüyor diyorlar ve benim çevremde çocuğu olan hiçbir arkadaşım yerleşme kanaması yaşamadı hatta hiç belirti olmadan hamile kalan çok arkadaşım var aynı kişinin geçirdiği 2 farklı gebelik bile birbirinden çok farklı olabiliyor o yüzden gönlümüzü ferah tutalım senin zaten silik çizgi de çıktı hiç gerisini düşünmeevet ben de gördüm de yine de insan acaba diyor
Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak dileğiyleEvettt çok şükür hamileyimBeta 221 geldi Rabbim dileyen herkese nasip etsin
o zaman merak etme dediğim gibi2 3 gün kanda çıkarHayır 3. Gün taze embriyo
Allah razı olsunCanım 3. Gün embriyosu için test yaptırdığın gün çok erken transfer günü hariç 8. gün diyorsun ya onun 2 günü zaten 5. gün embriyosuna tamamlamak için geçen süre gibi düşün yani daha 6 gün olmuşken test vermişsin ki bu da çok erken. Diğer yandan eğer taze transfer olduysan çatlatma iğnesi vurulduğun için henüz onun etkisi geçmemiş o yüzden pozitif görünüyor da olabilir, dondurulmuş embriyo ise büyük ihtimalle iğne vurulmamıştır zaten. Umarım hakkında en hayırlısı olur daha erken olduğu için üzülmek için de çok erken hala umut var demek bize boş yere test günü vermiyorlar 10. Gün negatif olup 12. Gün pozitif haber alan çok kişi var![]()
teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz hep birlikte bebişlerimizeO yerleşme kanaması için kadınların sadece %20sinde görülüyor diyorlar ve benim çevremde çocuğu olan hiçbir arkadaşım yerleşme kanaması yaşamadı hatta hiç belirti olmadan hamile kalan çok arkadaşım var aynı kişinin geçirdiği 2 farklı gebelik bile birbirinden çok farklı olabiliyor o yüzden gönlümüzü ferah tutalım senin zaten silik çizgi de çıktı hiç gerisini düşünme![]()