2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah bu bebişe uzun ömür versin

Bazen insanlar dengesiz yorumlar da yapıyor; özellikle iş arkadaşlarından ya da komşu arkadaş tayfasından. Aa ne gerek vardı, bu kadar şey yaşadın, yine mi..gibi şaçmalıklar. Bazen insanların tepkileri de bizi durduruyor galiba

Merhaba kizlar,gecen hafta surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim,ilk kizim tedaviyle oldugu icin cok sasirdik ve sevindik.

Ultrasona gore 9+0 di kalp atis hizi 122 eve gelince fark ettim.İlk kizimda kalp atisi yedinci haftada 139 du.Doktor bir sey demedi ama kafama cok takildi.Aranizda bu konuda tecrubesi olan var mi.

Ben patronuma 7 haftalıkken söyledim işyerinde bi tek o biliyor ona söyleyince kafam rahat oldu en azından ona göre davranıyorlar izin olayları da sıkıntı olmuyor

Ah bunu yaşamayan var mı biz de söyledik yakın çevremize ama her söylediğimde acaba diyorum…

Annelik ilk günden telaş sanırım
Bizim sağır sultan bile duymuştur o derecedeyiz artık.
Daha birkaç saat önce anneme siteden komşular kahveye geldi (yazliktayim) hani nasıl diyim tüm yaz boyunca 1-2 kere karşılaştığım teyzeler var aralarında bir yerden konu yemek tarifine geldi demesin mi kızım sen avucunu yala da bebeğe bir şey olmasın ben şok

Oyy saglikla gelsin minik bebiş nasil guzel sürpriz yapmış bence kiyaslamaya girme çünkü herseyi ilk cocugundan farkli olucak dr iyi dediyse iyidir zaten bi ortalama vardir drlar ona gore hesapliyodur. Cok takiliyosan dr a danis tabi bnce sorun yok ama. Bnim 8+3 de 44hz yaziyo dogru yere baktiysam

Her bebek aynı olmadığı gibi her hamelikte aynı olmuyor canım. Doktor bir sorun olduğunu söylemediği sürece endişe etmeyenin size ve bebeğinize bir faydası yok malesef. Hatta stres bu aralar uzak durmamız gerek en büyük düşmanımız. Sağlıcakla büyüsün minik
Bir mart annesi daha, aramiza hosgeldiniz sizi de listemize dahil ediyorum

Cok tesekkur ederim,hepimiz insallah saglicakla aliriz kucagimiza,yok canim hz degil bmp yazan yere bakman lazim,ben de dogru yazdiysam tabi

Ahh cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur,ben on iki haftayi gecireyim oyle yazarsiniz

Canim geçenlerde söyle bir yaziya denk geldim. Senin için kopyaladim.

Gebelik döneminde bebeğin kalp atış hızının cinsiyet hakkında bilgi verdiği düşünülür. Kız bebek gebeliklerinde genellikle bebeğin kalp atış hızının 140 civarında olduğu belirlenir. Erkek bebeklerin kalp atış hızlarının ise 140'ın altında olduğu görülür. ALINTIDIR!

Belkide bu erkektir annesi

Ahh cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur,ben on iki haftayi gecireyim oyle yazarsiniz
Endişe etme canım, doktorlar bir sorun görünce muhakkak bilgilendiriyorlar zaten.
Ben listeye adinizi ekledim şimdilik sonra unutuyorum diğer bilgilerinizi (yaş, şehir, sat, kaçıncı çocuk ve kilo ) onikinci haftanızı geçirince dahil ederiz Bir mart annesi bulunca hiç kaçırmam

Kuzlar en son 8+3 te gittim doktora araya 2li test girdiği için 1 ay sonra gel dedi Bir sorun olursa gelirsin dedi. Testte eylül 15 te. Bir ara kontrole gitsem mi? Evham mı yapıyorum

Şimdi baktım kızımın önceki detaylı ultrason sonucuna da 148 imiş kalp atımı.
Şimdiki gebeligimde de son olcumde doktor kalp atimini 149 olarak yazmış raporda ama yuksek oranda erkek demisti

Kuzlar en son 8+3 te gittim doktora araya 2li test girdiği için 1 ay sonra gel dedi Bir sorun olursa gelirsin dedi. Testte eylül 15 te. Bir ara kontrole gitsem mi? Evham mı yapıyorum
Sanirim 2 hafta önce filan gitmişsin canim, lekelenme gibi durumlar yoksa boşa panik yapma ama için rahat etmeyecekse git tabi :) haftalar geçmiyor okadar iyi anlıyorum ki

Canım kalp atımı FHR diye yazar ultrasonda.

Şimdi baktım kızımın önceki detaylı ultrason sonucuna da 148 imiş kalp atımı.
Şimdiki gebeligimde de son olcumde doktor kalp atimini 149 olarak yazmış raporda ama yuksek oranda erkek demisti
Rhea cnm sen kac haftalik hamilesin?
Kizina baktiginla, şimdiki ultrason tarihleri ayni haftalar arasi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…