2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen canım canım istemese de faydalı şeylerden yemeye zorluyorum kendimi inşallah düzelicez
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden evvel rüyamda kız bebek görmüştüm, cinsiyet tahminci ve dr kıza benzetti ama daha net değil bakalım ne çıkıcak

Hoşbuldum Doktorum erkeğe benzetti hemşire bir arkadaşıma sordum çıkıntı dik kızlarda bu haftalarda paralel olur çıkıntısı dedi haftaya netleşir inşallah

Canım nasılsın senin cinsiyet belli mi Aycoregi1

Şimdi gördğm belli değil sanırım belirtilerin neler bu hamileliğinde kusma vs var mı zor geçiyor mu
Merhaba canım, ilk zamanlar bulantı oldu ama öyle kusma olmadı.
Onun dışında uyku ve yorgunluk çok var.
Bugun 12+0 yarın kontrol belki bir tahmin yapar cinsiyet için geçen gittiğimiz de 8+6 çok küçüktü yarın bakalım kısmet.

Oy maşallah kız mı aceepp :) Sağlıkla gelsiinnn
İnşallah öyledir ama istagramdaki sayfaya baktırdım yüzde 80 erkek dedi doktorda erkeğe benzetti erkek olabilir dedi ama inşallah sağlıklı hayırlı kızım olur erkek olsada canım ciğerimdir evlat sonuçta

Selam kızlar
Bu hafta tatildeyim :) Bakamıyorum. İşle ilgili yapmam gereken bir şey çıktı, o yüzden açtım bilgisayarı. İnşallah herkes iyidir ve bebişlerden de güzel haberler gelmiştir

Kuzenime geldik dün. Bir türlü cesaret edip söyleyemiyorum Cuma annemlere gidiyoruz. Daha kuzene bile söyleyemiyorum annemlere nasıl söylücem acaba Bu arada geçen cuma görmüştük yavruşu. İnsan da her gün korkuyor, ben böyle söylücem ama inşallah sağlıklıdır yavruşum yaa.. Hep endişe.. Herkese mutlu sağlıklı günleeerr

Erkeğe benzettim biraz aslında ama içimden de kız gibi geldi :) Sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallah

Ben 14+5 oldum hala söylemedik ailelere bu hafta söyleyelim artık diyoruz. Hep bi tedirginlik oluyor daha yeni kontrole gittim ama yine de söylemeden önce bi daha mı gitsem diyorum

Ah bunu yaşamayan var mı biz de söyledik yakın çevremize ama her söylediğimde acaba diyorum…

Annelik ilk günden telaş sanırım

Ben de bugün rüyamda kız bebek emziriyordum.
Yarın kontrolüm var bakalım bir şey diyecek mi doktorum
Bende rüyamda bebek emzirdim çok etkilenmiştim ama cinsiyetini hatırlamasamda sanki erkek gibiydi mavili bir şeyler hatırlıyorum hayır olsun inşallah

Ben bir hafta önce annemler gittim; eşim sürekli hadi söyle hadi söyle.. ben bir türlü cesaret edemiyorum. Sonra annem bana sordu, sen de bir haller var diye de öyle diyebildim. Daha da kimseye diyemem sanırım çocuklara da henüz demedik

Ben 14+5 oldum hala söylemedik ailelere bu hafta söyleyelim artık diyoruz. Hep bi tedirginlik oluyor daha yeni kontrole gittim ama yine de söylemeden önce bi daha mı gitsem diyorum
ayni ben :) soyledik ve p.esi kontrole gittim ama hala tedirginim, bir dahaki kontrole kadar da zaman nasıl gecicek bilmiyorum. siz bayag beklemişsiniz ya nerdeyse 4 aylık olacak
biz de geçen haftasonu cocuklara soyledik, anneme söyledik bir de yakın arkadaslarımız var bir çift onlara soyledik. işyerine daha dogrusu müdürüme haftasonu soyleyecegim ama cok zor geliyor işyerine soylemek, özellikle yakın calıstıgım iş arkadasımdan nasıl bir tepki alacagım bilmiyorum benden hiç beklemiyor. onlar da bebek planlaması yapıyorlar eşi işten ayrılmıs kontrollere rahat gitmek ve hamileliğinde rahat olmak icin. hayırlısı bakalım

Kız nasıl sabrettiniz bu kadar

Kız nasıl sabrettiniz bu kadar

İlkler de kan sonucunda gördükten sonra söylemiştik hiç sorun yoktu. Sonrasında tam söyleyecektim kalbi durdu, düşük yaptığımı söylemek durumda kaldım. Tabi her şey bizim için, ama soruyorlar merak ediyorlar elbette dua ediyorlar; yine de sonradan açıklama yapmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…