2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy mahalle arasındakilerde coşmuş canım bir fiyat veriyorlar sanarsın elit bir yer. Ağzımız açık kalıyor yani her yer uçmuş fiyat bakımından

Ayy mahalle arasındakilerde coşmuş canım bir fiyat veriyorlar sanarsın elit bir yer. Ağzımız açık kalıyor yani her yer uçmuş fiyat bakımından
Bence Medipol hem iyi hem uygun. Varsa bulundugunuz yerde bence bir gorusun. Her sey ucmus ki ... Cidden hic bir seyin yanina yaklasilmiyor yani fakirin proteini yumurta sut ama mumkun mu insanlar rahat rahat alabilsin! Sukur Allah'ima, yani durumu normalin altinda olan, tek maasli olan herkese cok ama cok zor Istanbul da yasamak Allah im herkesin yardimcisi olsun

Olabilir aslında. Öyle canım herşey ateş pahası olmuş. Allah herkese kolaylık versin

Günaydın canım bebişin sağlıkla büyümüş maşallah size

Şuan fakultedeyim kızlar, umarım güzel şeyler duyarım o kadar tedirginim ki....
Ah kuzucum rutin bir kontrolde bile heyecandan kalbi yerinden çıkıyor insanın. Sen şu an çok daha büyük stres yaşıyorsun çok iyi anlıyorum. Umarım güzel bir haber alırsın ve bebeğinle ilgili hayatın boyunca duyacağın son endişe bu olur

3 yıldır falan var sanırım lcw da da var ama lcw aşırı pahalılaştırmış zara ve hm le yarışıyor resmen
Ben her markadan alınacak şeylerin olduğunu düşünüyorum. Mesela uyku tulumu - pijama ve bikini - kilot tamamen lcw .
Genel tshrt şort bence e bebek(çünkü en uygun orda ve çok çabuk küçülüyor ve kirleniyor) ben kızımın ilk doğduğunda montunu kitikate sonraki yıl decathlon dan aldım, ayakkabı vicco , ev patigi penti , mesela 6 aydan büyük olduğunda uzun /kısa çıtçıtlı tulumar h&m . Yine aynı mantıkla almaya devam ediyorum...
Tabi bunlar genel olarak dediklerim yoksa cartel's elbise tulumu da var, minicity den aldığım şortu pijamasi da civil den aldığım taytı da.

günaydın herkese kimseyi üzmek istemiyorum ama paylaşmak istiyorum bende iyi haberler yok maalesef doktora gittim ve ikili tarama sonucuna göre nipt yaptırmamı istedi. 34 yaşındasın değerin düşük bu testi yaptırmanı öneririm dedi ve sonrasında da hastaneden ayrılacağını söyledi. moralimi çok bozdu o doktora güvenmiştim bugün saat 17.00'ye başka bir doktora randevu aldım onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim inşallah her şey yolundadır ikili tarama doğru değildir diye dua ediyorum bir de tabi tiroit sorunum var 11den 8e düşmüş ama hala çok yüksek 200 mg ilaca rağmen düşmüyor bir türlü. o da beyin gelişimini etkiliyormuş onunla ilgili de çok olumlu konuşmadı canımı çok sıktı sabah sabah böyle yazdım kusura bakmayın lütfen. inşallah sizlerde her şey yolundadır.

Ay umarım kuzucum yaaa , yani oyle ki dokunsalar ağlayacak haldeyim. Doktorun ameliyattan çıkmasını bekliyorum bakalım

Kesinlikle tespitlerin hepsine katiliyorum. Sadece mont civil bence :)

Benim kafamda bir soru var. Ilk cocugumda Annem ve kayinvalidem vardi dogumda. Ve ikisi birden olunca zorlanmistim. Stresten doktorlarin bile anlamadigi bir cilt hastaligina yakalanmistim (gecti sukur) bir de boynum tutulmustu. Cok zordu. Kayinvalidem(kv) de diger odada lohusa modunda hasta olmustu, esim ikimizin arasinda mekik dokudu. Esim de cok zorlandi. Gene gelmek isticek ama sirayla gelseler daha iyi olacak benim icin... Once tabii ki annemi isterim, esimin izni bitince ozel ihtiyaclarima kv karsilayamaz. Ama nasil ikna edicez kv yi. Hele erkek olursa kesinlikle kosarak gelir kizimda sanci baslayinca arayin yola cikarim demisti. Gece otobuse bindi sabah geldi :) hani beni zaten dusunmuyor bence. Yoksa onceden gelir yardimci olurdu. Zaten dogum yapincada yanimdaki refakatci yatagina benden once yatti uyudu. Doktorum aa bu ne, o mu dogum yapti demisti anlayin modumuzu...

Şimdi kuzum önce derin bir nefes alıyoruz... elimizi yüzümüzü yıkayıp sakın oluyoruz kendimize sorun yok diye telkin veriyoruz...

Yasinizdan ötürü yüksek çıkmış olabilir. Normal bu illa bebekte sorun olacak sorun var anlamına gelmiyor, Sakin. İlk olarak iyi bir perinatolog bulun derim onlar çok daha hassas ve detaylı yaklaşıyor sürece. Ense kalınlığı normal çıktıysa nipt yaptırabilirsiniz. Ama ense kalınlığı yüksek ise nipt doğru sonuç vermezmiş amniyodan alınan örnek daha net sonuç verir demisti benim doktorum... ama bu sureci normal kadindogum doktoru yerine uzman perinatolog cok daha titizlikle yürütecektir...

Bunu siz değil eşiniz söylesin annesine. Anne evladına kizsa da affeder de el kızına çok fena kin güdebilir güzel bir dille ifade etse olur bence, sırayla gelin ilk zaman çok kalabalık olunca telaş oluyor sende rahat edemezsin vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…