- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
Ayy mahalle arasındakilerde coşmuş canım bir fiyat veriyorlar sanarsın elit bir yer. Ağzımız açık kalıyor yani her yer uçmuş fiyat bakımındanAnladım kuzum daha böyle mahalle arası küçük hastaneler oluyor ya onlara bak isterse bazen iyi bir doktor çıkabiliyor karşına hem de uygun oluyorlar bir araştır belki bulursun uygun fiyatlı bir yer
Aman alınma vallahi ben çabuk üzülüyorum yengeç yukselenim bu hamilelikte de beni ele geçirdi seni üzdüm diye triplere girerim ağlama potansiyelim bile var
Çorap olayı çok da inandığım okuduğum bir şey benim de ama ben mesela çırasız yatamiyorum bazen uyurken cikartiyorum gece uyanip geri giyiyorumsanki ayaklarim buz oluyo ve hemen karnima agri giriyo sacma bir sey ama asamadim gitti
Ayy 2 yaşında dimi o şuan hayata bile karşı olabilir benim kızım da öyleydi o ara istemediği hicbir şeyi giymez istemedigini takmazkışın ortasında çorap giymeden elbise giymek ister yazın yun süveter giyip gezmek ister valla 3 yasina kadar çektim bu durumdan ama büyüyorlar valla şuan diyorum o günleri de ne kadar güzelmiş özlüyorum çok her şeye rağmen
Merhaba canım
Bu sefer yaşamadım yalan yok ama geçen hamileliğimde çok yaşadım biraz sabır gerekiyor sadece bir de seni arada rahatlatacak bir yiyecek keşfedersen idare ediyorsun inşallah bir an önce biter tüm bulantısı olan arkadaşlar için dua ediyorum çok çektiğim için sizi çok iyi anlıyorum
Benimki de habire gorumcemin eşyalarını veriyor bana sınır oluyorum hepsini geri vercem kızına versin hayret bir şeyhayir bir uyku tulumu verdi mubarek liseye giderken mi giydi bu cocuk bunu kocaman yaa
Oğlum olursa eşimin eşyalarından verirse giydirip resmini falan çekebilirim birkaç tanesinin ama kusura bakmasın evlerini boşaltmaya çalışıyorlar ben hepsini geri yollayacağım![]()
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)