Bendede eşimin kundağı var oglumada sardımBenim kayinvalidem de eşimin donuna kadar herseyini saklamışbana diyor ki vereyim giydirirsin
Yalnız değilsin kuzum bende çok çektim birkaç gündür gündüz iyi akşam başlıyor tekrar ilaç bana fayda etmedi bıraktım artık eskiye göre şükrediyorum en azından bikacgundur kahvaltı yapabiliyorumSelamlar herkese akşam vakti gelen mide bulantısı ile baş etmeye çalışıyorum doktor bulantı için hap verdi onu aldım ne zaman geçer hiç bilmiyorum ama beni çok zorluyor umarım bu haftadan sonra biter benim gibi bulanti çeken varmi
Vallahi Allah razi olsun. Beynim yandi bilgilerden ama hemen ekran goruntusu aldimO zaman bir tiyo daha...
Yeni doğan 0 veya 1 numaradan sadece 1 paket al( 20li veya 30lu) . İhtiyaca göre anlık tedarik edersin kalanını. Bebek doğduktan sonra vücudundaki odem gidiyor kilo kaybı olduğu için bazen bir küçük numaraya gecebiliyorsun. Ben dogdugunda 1 numara sonra 0, sonra yeniden 1 kullanip sonra 2 ye cok kisa zamanda gectik.Genel olarak 2 numaradan yaklaşık 5-6 paket gider en çok 3 numara kullanılıyor. 4 numarayı ben kısa zaman kullandım 5 , 4 e göre daha uzun ama en çok 6.numara kullanılıyorbende kıza yavaştan tuvalet eğitimi başlayacağım yoksa 7 numaraya geçeceğiz gibi duruyor.
Bu arada ek bilgi taze annelere bebek bezleri üzerindeki kilo bilgilerine aldanmayın sakın. ( kızım 12 kilo kullandigi bez 16+ kiloya hitap ediyor)
Çocukta bez lastikleri kirmizi iz yapmaya yani sıkmaya basladiginda , kaka-çiş taşması yaparsa bez numarasını büyütüyorsun.. yazdiklarim benim prima seruvenim. Kenara bez koyacaksaniz 3-5-6 numara daha çok kullanılir , en az 0 ve 1 numara kullanılıyor. 2 ve 4 numara orta uzunlukta. Uzun süre derken şöyle diyim 6 aydır 6 numara kullanıyoruz yaklaşık olarak. Devam edersek beze 7 ye geçmem gerekiyor artık lastikler iz yapmaya başladı çünkü sıkıyor.
Bende hergün acaba yarın geçer mi diyorum ama geçmiyor açıkçası bulantılar ilaç da kullanıyorum ama çok ise yaramadı 12. Haftada geçer diyorlar bekliyorum bakalımSelamlar herkese akşam vakti gelen mide bulantısı ile baş etmeye çalışıyorum doktor bulantı için hap verdi onu aldım ne zaman geçer hiç bilmiyorum ama beni çok zorluyor umarım bu haftadan sonra biter benim gibi bulanti çeken varmi
Herkesin farklı demek ki bilemiyorum. Dediğin gibi ani şeker yükselmesi sonucu ani düşmede olabilir. Şeker yüklemesinde sıkıntı çıkmadı bende. Bugün bizim grupta bir arkadaş daha aynı şeyden bahsetti. Yanlış hatırlamıyorsam kanada da ikamet ediyor. Diyabet doktoru ona kan şekerin düşer, bebek o sebeple de çok hareketlenir demiş. Sağlıkla kavuşalım da bunlar geçici şeyler.Bende yıllardır reaktifhipoglisemi var. Gebeliktede gebelik şekerim çıkmıştı ilkinde tüm hamileligim endokrinoloji bölümünde geçti.
Konuyu çok uzatmak istemiyorum ama şunu da belirteyim şeker ani olarak çok yükseldiğinde en tepeye ulaştığında bir anda düşüşe geçiyor ve bu yaklaşık 1-2 dakikadan kısa bir sürede gerçekleşiyor. Eğer bu durumu fark edip hemen şeker ölçümü yaparsanız farkedebilirsiniz sadece. Başka türlü anlaşılmıyor.
Ben bildiğimi, siz yasadiklariniza bagli tecrübenizi söylediniz. Umarım yaşadığınız sorunlari tekrar yaşamazsınız diyim. Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. İyi günler.
canım tatlı bişeyler ye. benimde sabahları açsam oluyor direk bişeyler atıştırıyorumBugün markette baygınlık geçirdim eşim vardı Allahtan. Bu tansiyon düşmesi göz kararması bütün hamilelik boyunca devam edecek mi?
Sagol canım yaCanm yayap yap şifa deposu resmen sana ve bebişe yarasın
Saol canım benim doktorum var zaten ikili test o hastanede fiyat çok uçuk olduğu için araştırıyorum öyle. Allah razı olsun canım
Hahahaha yok kuzum ya alınganlık değil öyle dedin ya alınmış numarasi yapalım dedim
Aslında ev soğuk ta olsa sıcak ta olsa uyurken çorapsız yatırmak gerekiyormuş bilimsel bir sürü şeysi vardı okumuştum ama bizde alışkanlık var annem hep kızardı "yatağa corapla girilmez " diye bende kızımı çorapsız yatırdım çıplak ayak hep. Tabi yenidogan dışında, çocuk o kadar alıştı ki şimdi çorap tutmuyor ayağında birde ayakkabı reddi başladı bizdeher yerde ayakkabısını çıkartmak istiyor bulduğu her yerde parkta sokakta avm de restaurantta her yerde. Mekan guvenliyse çıkartıyorum bende nasıl mutlu oluyor anlatamam.
Canım sizin gene iyi bant istememiş benin ki en bant ne toka hatta elbise bile giydiremiyorum rahat etmiyormuş çocuk. Giydiriyorum önce ev içinde koşuyor ordan oraya sonra yere oturuyor kalkiyor ve yanıma gelip hemen cikartttiriyor şort giymek istiyor ve ağlıyor... çocuk rahatına düşkün
Selamlar herkese akşam vakti gelen mide bulantısı ile baş etmeye çalışıyorum doktor bulantı için hap verdi onu aldım ne zaman geçer hiç bilmiyorum ama beni çok zorluyor umarım bu haftadan sonra biter benim gibi bulanti çeken varmi
Benim kayinvalidem de eşimin donuna kadar herseyini saklamışbana diyor ki vereyim giydirirsin
Bendede eşimin kundağı var oglumada sardım
Canım yok sadece aile hekimim ve eşimin kuzeni doktor normal olduğuny yanımda tuzlu seyler olması gerektigini söylediler bol sıvı ic dediler ama aniden geliyor sinir bozucu dikkat de ediyorum aslındÇok geçmiş olsun canım Doktorun takip ediyormu tansiyonunu
Aç değildim aslında aniden oluyor sebebini anlamıyorumcanım tatlı bişeyler ye. benimde sabahları açsam oluyor direk bişeyler atıştırıyorum
Defacto da çocuk olduğunu bilmiyordum herhalde hiç alışveriş yapmadım oradan. O zaman yarın bi uğrayayım mesai arasında bakayım neler varBencen e bebek şuan fiyat+performans olarak tercih edilecek en mantıklı mağaza hatta indirimlerde çok çok iyi düşüyor fiyatlar özellikle hello baby, antebies in kumaşları çok güzel. Ben cinsiyet netleşsin yavaştan başlarım online alıcam zaten korona olduktan sonra mağaza mağaza gezmeye cesaretim yok online alışveriş daha kolay geliyor aradığımı buluyorum mağaza çok karışık geliyor bana. Kalite olarak defactoyu da beğeniyorum ben
Benim kayinvalidem de eşimin donuna kadar herseyini saklamışbana diyor ki vereyim giydirirsin
kendimle birlikte size de mi üzülseemm yoksa tek değilmişim diye avunsam mı bilemedimBenimki de habire gorumcemin eşyalarını veriyor bana sınır oluyorum hepsini geri vercem kızına versin hayret bir şeyhayir bir uyku tulumu verdi mubarek liseye giderken mi giydi bu cocuk bunu kocaman yaa
Oğlum olursa eşimin eşyalarından verirse giydirip resmini falan çekebilirim birkaç tanesinin ama kusura bakmasın evlerini boşaltmaya çalışıyorlar ben hepsini geri yollayacağım
3 yıldır falan var sanırım lcw da da var ama lcw aşırı pahalılaştırmış zara ve hm le yarışıyor resmenDefacto da çocuk olduğunu bilmiyordum herhalde hiç alışveriş yapmadım oradan. O zaman yarın bi uğrayayım mesai arasında bakayım neler var
Bebek büyüyor ya halsiz bırakıyorAç değildim aslında aniden oluyor sebebini anlamıyorum
Teşekkür ederim canım taşıyorum ama ansızın gözüm kararıyor sinir bozucu gerçekten
Ekran resmi alındıO zaman bir tiyo daha...
Yeni doğan 0 veya 1 numaradan sadece 1 paket al( 20li veya 30lu) . İhtiyaca göre anlık tedarik edersin kalanını. Bebek doğduktan sonra vücudundaki odem gidiyor kilo kaybı olduğu için bazen bir küçük numaraya gecebiliyorsun. Ben dogdugunda 1 numara sonra 0, sonra yeniden 1 kullanip sonra 2 ye cok kisa zamanda gectik.Genel olarak 2 numaradan yaklaşık 5-6 paket gider en çok 3 numara kullanılıyor. 4 numarayı ben kısa zaman kullandım 5 , 4 e göre daha uzun ama en çok 6.numara kullanılıyorbende kıza yavaştan tuvalet eğitimi başlayacağım yoksa 7 numaraya geçeceğiz gibi duruyor.
Bu arada ek bilgi taze annelere bebek bezleri üzerindeki kilo bilgilerine aldanmayın sakın. ( kızım 12 kilo kullandigi bez 16+ kiloya hitap ediyor)
Çocukta bez lastikleri kirmizi iz yapmaya yani sıkmaya basladiginda , kaka-çiş taşması yaparsa bez numarasını büyütüyorsun.. yazdiklarim benim prima seruvenim. Kenara bez koyacaksaniz 3-5-6 numara daha çok kullanılir , en az 0 ve 1 numara kullanılıyor. 2 ve 4 numara orta uzunlukta. Uzun süre derken şöyle diyim 6 aydır 6 numara kullanıyoruz yaklaşık olarak. Devam edersek beze 7 ye geçmem gerekiyor artık lastikler iz yapmaya başladı çünkü sıkıyor.
Canım kullandıkça öğreniyorsun aslında kolay gerçektenVallahi Allah razi olsun. Beynim yandi bilgilerden ama hemen ekran goruntusu aldimKesinlikle bez alisverisinde faydalanacagim. En aindan daha cok kullanilanlara agirlik veririm. Cok fazla detay var ben ne yapacagim acaba
Maşallah canımKızlar günaydın dün kontrolüm vardı benim de kan sulandırıcı iğneye devam dedi 12. haftaya kadar devam edelim dedi progestana da devam dedi bi sorun var mı kanama alanı var mı dedim yok ama temkinli olalım dedi anlamadım??? Buda ultrason resmimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?