2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yalnız değilsin kuzum bende çok çektim birkaç gündür gündüz iyi akşam başlıyor tekrar ilaç bana fayda etmedi bıraktım artık eskiye göre şükrediyorum en azından bikacgundur kahvaltı yapabiliyorum

Vallahi Allah razi olsun. Beynim yandi bilgilerden ama hemen ekran goruntusu aldim Kesinlikle bez alisverisinde faydalanacagim. En aindan daha cok kullanilanlara agirlik veririm. Cok fazla detay var ben ne yapacagim acaba

Bende hergün acaba yarın geçer mi diyorum ama geçmiyor açıkçası bulantılar ilaç da kullanıyorum ama çok ise yaramadı 12. Haftada geçer diyorlar bekliyorum bakalım

Herkesin farklı demek ki bilemiyorum. Dediğin gibi ani şeker yükselmesi sonucu ani düşmede olabilir. Şeker yüklemesinde sıkıntı çıkmadı bende. Bugün bizim grupta bir arkadaş daha aynı şeyden bahsetti. Yanlış hatırlamıyorsam kanada da ikamet ediyor. Diyabet doktoru ona kan şekerin düşer, bebek o sebeple de çok hareketlenir demiş. Sağlıkla kavuşalım da bunlar geçici şeyler.

Saol canım benim doktorum var zaten ikili test o hastanede fiyat çok uçuk olduğu için araştırıyorum öyle. Allah razı olsun canım

Anladım kuzum daha böyle mahalle arası küçük hastaneler oluyor ya onlara bak isterse bazen iyi bir doktor çıkabiliyor karşına hem de uygun oluyorlar bir araştır belki bulursun uygun fiyatlı bir yer

Aman alınma vallahi ben çabuk üzülüyorum yengeç yukselenim bu hamilelikte de beni ele geçirdi seni üzdüm diye triplere girerim ağlama potansiyelim bile var

Çorap olayı çok da inandığım okuduğum bir şey benim de ama ben mesela çırasız yatamiyorum bazen uyurken cikartiyorum gece uyanip geri giyiyorum sanki ayaklarim buz oluyo ve hemen karnima agri giriyo sacma bir sey ama asamadim gitti

Ayy 2 yaşında dimi o şuan hayata bile karşı olabilir benim kızım da öyleydi o ara istemediği hicbir şeyi giymez istemedigini takmaz kışın ortasında çorap giymeden elbise giymek ister yazın yun süveter giyip gezmek ister valla 3 yasina kadar çektim bu durumdan ama büyüyorlar valla şuan diyorum o günleri de ne kadar güzelmiş özlüyorum çok her şeye rağmen

Merhaba canım

Bu sefer yaşamadım yalan yok ama geçen hamileliğimde çok yaşadım biraz sabır gerekiyor sadece bir de seni arada rahatlatacak bir yiyecek keşfedersen idare ediyorsun inşallah bir an önce biter tüm bulantısı olan arkadaşlar için dua ediyorum çok çektiğim için sizi çok iyi anlıyorum

Benim kayinvalidem de eşimin donuna kadar herseyini saklamış bana diyor ki vereyim giydirirsin

Benimki de habire gorumcemin eşyalarını veriyor bana sınır oluyorum hepsini geri vercem kızına versin hayret bir şey hayir bir uyku tulumu verdi mubarek liseye giderken mi giydi bu cocuk bunu kocaman yaa

Bendede eşimin kundağı var oglumada sardım

Oğlum olursa eşimin eşyalarından verirse giydirip resmini falan çekebilirim birkaç tanesinin ama kusura bakmasın evlerini boşaltmaya çalışıyorlar ben hepsini geri yollayacağım

Defacto da çocuk olduğunu bilmiyordum herhalde hiç alışveriş yapmadım oradan. O zaman yarın bi uğrayayım mesai arasında bakayım neler var

Benim kayinvalidem de eşimin donuna kadar herseyini saklamış bana diyor ki vereyim giydirirsin

kendimle birlikte size de mi üzülseemm yoksa tek değilmişim diye avunsam mı bilemedim

ay benim bi de ilk , başıma gelecekleri kestiremiyorum bile. ihtiyacım olmayacak onlarca pamuk dolgulu şey getirip oğluşunun çucukluk perdesini de eklemeye çalışacak ilk tahminlerim bunlar. cinsiyete göre ortalık ciyyak ciyyak pembe mavi kaynamasa bari

Teşekkür ederim canım taşıyorum ama ansızın gözüm kararıyor sinir bozucu gerçekten
Ekran resmi alındı

Vallahi Allah razi olsun. Beynim yandi bilgilerden ama hemen ekran goruntusu aldim Kesinlikle bez alisverisinde faydalanacagim. En aindan daha cok kullanilanlara agirlik veririm. Cok fazla detay var ben ne yapacagim acaba
Canım kullandıkça öğreniyorsun aslında kolay gerçekten hiç gözünü korkutma

Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı benim de kan sulandırıcı iğneye devam dedi 12. haftaya kadar devam edelim dedi progestana da devam dedi bi sorun var mı kanama alanı var mı dedim yok ama temkinli olalım dedi anlamadım??? Buda ultrason resmimiz

Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı benim de kan sulandırıcı iğneye devam dedi 12. haftaya kadar devam edelim dedi progestana da devam dedi bi sorun var mı kanama alanı var mı dedim yok ama temkinli olalım dedi anlamadım??? Buda ultrason resmimiz

Eklentiler

• IMG_20220825_091740.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 68
Maşallah canım benim de kanama alanlarım geçti lekelenmem 1 aydır yok diyebilirim yine de progestana devam ettiriyor şuan doktorum. Önlem amaçlı yani korkmana gerek yok. İğneye de ben malesef doğuma kadar devam edeceğim. Sağlıklı olsunlar da hiç sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…