2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım merhaba yeni gördüm doktoruna sormadan kullanma bence. Benimde idrarda lökosit biraz yüksek çıkmıştı aile hekimi ilaç yazalım dedi ama kadın doğum doktorum önemsemedi hamilelikte olacak dedi koku ve kaşıntı yoksa normal bol su iç dedi. Kasık batmasıda bebek hala yerleşiyor ondan dedi doktorum olabilirmiş

Hanımlar nasılsınız herşey yolunda inşallah çok takip edemesemde bulanti ve kızımdan dolayı yazışmaları bakıyorum ara ara.. şimdi ben ikili tarama yani 11/13, hafta arası bursada olacağım orda maşallah perinatolog fiyatları almış başını gidiyor eger randevu gününu orda olacağım tarihe ayarlayabilirsek Dr Aral atalay gitmeyi düşünüyorum riskli gebelikleri takip ediyor daha çok sanırım.orda ikili testte yapılıyor ama maliyeti fazla olur diye düşünüyorum.acaba herhangi bir devlet Hastanesi'ne gitmek istesem kadın doğum polikliniğine randevu almak yeterli oluyor mu yani istiyormu testi onlar.bilgisi olan varsa

Yerim ya çok tatlı ayy bende senin gibiyim midem bulanmadığı zaman duramıyorum

Hamilelikte miyop olmayı ilk defa duydum hormonların ne kadar etkili olduğunu bir kez daha anladım. Bende öyle bir durum da yok çok seviyorum kullanmayı. araba kullanmayı aşereceğim yakında

Evet benim de öyle canım lökosit 4 çıkmış. Burada paylaştıktan sonra daha ayrıntılı inceledim doktor neden ilaç vermiş diye. Üst sınıra yakın çıkmış biraz. Bebeğe zararı yok dense de ben yine de ilaç kullanmak istemiyorum. Hiç bir rahatsızlığım yok şu an kaşıntı koku gibi. Ama ilacı almazsam da artmasından endişe ediyorum antibiyotik falan veriyorlarmış o zaman da. En iyisi çarşamba günü doktoruma danışayım o ne derse onu uygularım Kasık batması baya fena kuzum bende. Bebek yerleşmiyor direkt kazıyor sanki içerisini. Umarım öyledir de o yüzden batıyordur yerim ben onu

Canm ben devlette yaptım Dr 11+2 yi görünce direk ultrasona ordanda kana gönderdi bir saatte hallettim işimi kadın doğuma randevu al yaparlar

Kızlar günaydın, bugün baya hasta gibiyim boğazlarım yanıyor cayır cayır ve başım çatlıyor dün dondurma yemiştim galiba o yaptı boğazım için ne kullanabilirim bilginiz var mı
Günaydın cok geçmiş olsun ıhlamur içine limon sıkarak içebilirsiniz ayrıca zencefil limon karabiber bunlar.oksuruge iyi gelir ama boğazı da yumuşatır

Kızlar günaydın, bugün baya hasta gibiyim boğazlarım yanıyor cayır cayır ve başım çatlıyor dün dondurma yemiştim galiba o yaptı boğazım için ne kullanabilirim bilginiz var mı
Canım geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin boğazını yumuşatır ballı limonlu

Günaydın çok geçmiş olsun balın içine biraz karabiber ya da varsa zencefil atıp yiyebilirsin. Bitki çayı olarak ıhlamur içebilirsin hem sıcak sıcak boğazını yumuşatır biraz canım

Canım merhaba, takibini devlet hastanesinde yaptırıp testlerini hastanede yaptıranlar var sonuçta. Ama doktor çok önemli ya, bazısı ters oluyor gerçekten. Takibini özelde yaptır ama teste gelince para verme diye bize geliyorsun diye ters konuşabiliyorlar ( ill gebeligimde başıma geldi) ama kimisi de çok yardımcı olmaya çalışıyor gerçekten biraz şans işte.anlatırsınız durumu şehir dışında olduğunu vs yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Merhaba, ne kadar ücret istiyorlar acaba ben de güncel fiyatlarını merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…