• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım hiç korkma ben de daha en başında 5 haftalıkken falan covid olmuştum 3 tane parol içtim iyi gelmişti doktoruna danış ama bu seferki virüs çok etkilemiyor sadece hemen doktoruna sor ve coraspirin kullan hiç zararı olmaz aksine kanda.pijtilasma yapıyor covid herkese kan sulandırıcı veriyor doktorlar sen de danış doktoruna kullan
Asprin kullanıyordum zaten umarım bebeğe zarar vermez en çok onun için üzüldüm 😔

700 muayene 350 civarı tarama testi dediler bana.. Bilge hoca vardi jimerde onun muaynesi sadece 750 testler için bilgi veremeyiz dediler. Mehemt Özgür vardı oda perinatolog 1300 muayene ucreti sadece . çok saçma fiyatlar oluyor tarama testi ile düşünüldüğünde açıkçası.

Hay Allah ya ne kadar yüksek fiyatlar. Geçen Eylül’de 300 lira idi Mehmet Aral bey, önce 500 oldu şimdi 700 mü diyorlar😵‍💫 Bilge hanım aslında hastahanede özel muayenehane bile değil o neden bu kadar onu anlamadım. İnşallah şuanki yaşadığımız hali kimse suistimal etmez

Asprin kullanıyordum zaten umarım bebeğe zarar vermez en çok onun için üzüldüm 😔
O zaman hiçbir şey olmaz hayırlısıyla dediğim gibi bu varyant doktor da demişti daha hafif seyrediyor diye bol bol sıvı al yat dinlen yarına toparlarsin benim bir an biraz ateşim su 3 4 saate geçti sen de böyle atlatırsın inşallah🤲🏻

Nazar değmesin diyeyim. Eski grubumdan böyle anlatırdik işte uykusu yemeği iştahı vs diye hopp bir gün sonra tepetaklak olurdu hersey🤣🤣 valla cnm kısmet artık her çocuk bir olmuyor tabi ama kızımda yaptığım bazı hatalar var onları yapmayacağimi çok net biliyorum
Valla bir sürü maşallah dedim :) Allah herkese nasip etsin :KK45: ama evet.. ne zaman şöyle böyle iyi şeyler desem çocuk tam tersi olur. Annenin nazarı değer dedikleri bu galiba.. İyi şeyleri anlatma derler hatta. Anlatma sen de :KK48:
Kızlar yardımcı olur musunuz biraz vaktinizi alacağım 🙏🏻 Bugün tiroid için dahiliye muayeneme gitmiştim. Gitmişken kasık ağrılarımdan batmalarımdan söz ettim. Son günlerde baya arttı çünkü. İçimden çimdikleniyorum🙃 idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye idrar tahlili istedi. Tahlillerim iyi çıktı aslında yani referans dışı bir değerim yok ama doktor monurol saşe diye bi ilaç verdi. Size sonuçlarımı atsam. Bu sonuçlar enfeksiyon mu gösteriyor sizce. Çarşamba kadın doğum muayenem var. Ona sormadan kullanmayacağım siz ne dersiniz
Canım biraz bakteri var galiba. Bir de bu sonuçlar baya uzun oluyor. Pdf olarak indirdin mi? Bu ekran görüntüsü mü? Tüm referans değerler yazmıyor galiba bunda? Ben de geçen gün yaptırdım da, aynı sonuçları bir referans değerleri vererek yazışlar bir vermeden.. Baya karışıktı.
Bende de benzer durum var. Enfeksiyon tam sınırda ama idrarda da kan çıktı falan.. ama beni de rahatsız etmiyor yani acı vs yok. Dün biraz kan gelmişti peçeteye. Doktor ne olur ne olmaz monurol verdi bana da. Dün içtim canım. İçinde de yazıyor hamilelikte doktor kararıyla kullanılabilir vs diye. Geçmiş olsun.
Yemin ederm kalpten gidicem elimde telefon geziyorum daha açıklanmadı nipty testi yarın 8 gün olucak tık yok😬
Ay gelişme var mı canım? Hayırlısı ile güzel haberler gelsin inşallah 🙏🙏
Kızlar eşim cips almış ikitane oğlana çocuk yerken bı canm çekti 🤭 oğlumdan çok ben yedim 🙈 bide diyorki anne yavaş yesene hepsini bitircen hani senin miden bulaniyordu yeme sakın cips zararlı kardeşimin kafasına düşmesin sert olur ya cips kafası acımasın diyor 😄
Haahahaha :-) Ay yerim ben onu yaa :KK68::nazar:
Kızlar günaydın, bugün baya hasta gibiyim boğazlarım yanıyor cayır cayır ve başım çatlıyor dün dondurma yemiştim galiba o yaptı boğazım için ne kullanabilirim bilginiz var mı 😔
Aaa.. Çok geçmiş olsun canım ya.. Arkadaşlar söylemiş zaten. Benim de farklı bildiğim bir şey yok. Doktora sor bir de istersen. Gargara hamilelikte zararlı değilse bir gargara al. Bana iyi geliyor.
Herkese günaydın dün biz de cinsiyetiniz yüzde 90 ihtimalle öğrendik ☺️ 10+4 te de doktor söyleyebilirim dedi hatta ultrason resminde baya minik pipisi vardı ama değilmiş hayırlısıyla KIZimiz olacak ☺️
Aaa :) Sürprize bak sen :) Biz de görüp erkek demiştik sanki. 3 boyutlu bir ultrason muydu? Erkek dediğimiz de kız çıktıysa buralar kızlarla dolacak maşallah :KK68::nazar: Sağlıkla gelsiinn 😍

O zaman hiçbir şey olmaz hayırlısıyla dediğim gibi bu varyant doktor da demişti daha hafif seyrediyor diye bol bol sıvı al yat dinlen yarına toparlarsin benim bir an biraz ateşim su 3 4 saate geçti sen de böyle atlatırsın inşallah🤲🏻
Sağol canım inşallah 😔🤲🏻

• Beğen
Reactions: Cmz
Kızlar şimdi hızlı testlerden yaptım ve pozitifim 😔
Çok geçmiş olsun canım yaa :( İnşallah kolaycacık atlatırsın. Parol içebilirsin ağrın ateşin varsa. Üzme kendini yavruşuna bir şeycik olmaz.. Doktora sor vitamin de al canım. Bir kaç güne kendine gelirsin Allah'ın izniyle..🙏

Hay Allah ya ne kadar yüksek fiyatlar. Geçen Eylül’de 300 lira idi Mehmet Aral bey, önce 500 oldu şimdi 700 mü diyorlar😵‍💫 Bilge hanım aslında hastahanede özel muayenehane bile değil o neden bu kadar onu anlamadım. İnşallah şuanki yaşadığımız hali kimse suistimal etmez
Evt bilge hanım testler dışında o fiyat .benim perinatolog Türkiye'de sayılı perinatologlardan adamın muayene ucreti bile o kadar değil.yani bu kadar fiyat yükselmesi inanılır gibi değil.

Evet canim muhtemelen benim görüntuydu ben çok emindim erkek olduğuna ama kız dedi doktor bakalım 1 ay sonra kesin belli olurmuş ama değişmez diyor herkes erkek dese.degisebilirmis ama kısmet bir daha paylaşayım görüntüyü. Görüntüler yaniltabiliyor evet 🙈Eki Görüntüle 3117788
Ay evet ya senin fotoğraf aklımda kaldı harika bir poz ayakları yicem 🤣 Maşallah size 🧿❤️

• Beğen
Evet canim muhtemelen benim görüntuydu ben çok emindim erkek olduğuna ama kız dedi doktor bakalım 1 ay sonra kesin belli olurmuş ama değişmez diyor herkes erkek dese.degisebilirmis ama kısmet bir daha paylaşayım görüntüyü. Görüntüler yaniltabiliyor evet 🙈Eki Görüntüle 3117788
Ay maşallah bu kıza yaa :KK68: :nazar: Valla ben de kesin erkek diyordum. Erkek olunca demek daha bir belli oluyor.. Başka şeyler oluyor demek :KK48: Bu herhalde nub denen şey. Buradan demek kız yapısına evrilecek. Bizden de bu kadar tahmin çıkar işte :KK45:Her gördüğün çıkıntıya erkek demicen😁
Sağlıkla gelsin inşallah :KK68:

Ben kızımda yapmıştım battaniye hırka şapka patik şimdi iyi olursam yapacağım yine zaten kış bebeği bere atkı patik hırka yaparım artık battaniye örüyorum üzerine işleme yapıyorum iğneyle iç kısmına da pamuklu kumaş koyuyorum inşallah gücüm yerine gelir de yaparım kızlar 👧 🌸
İnşallah canım ben de ağırlaşmadan yapayım dedim iş de tatildeyken 🥰

Evet canım 6.gün çıktı be siteye falan girmedim bana whatsaptan doktorum yolladı ona da firmadan yollamışlar. Hatta arkasından doktorum hemen aradı sonuçlar temiz güzel çıktı cinsiyeti de kız dedi o günden sonra hep içim rahat etti canım. Sende güzel haberler alınca rahat edeceksin merak etme canım
Seninki baya erken çıktı yaa.. Ne güzel.. Bana da doktorum bizim hastanede var dedi. Yani sanırım anlaşmalı kurum var. Ben hep 2 haftada falan çıkıyor diye duyuyordum. Ben de şimdi başka yer aramam sanırım. İnşallah benim yaptıracağım yer de çabuk veriyordur sonucuu 🙏 :)

Merhaba hanımlar Mart annelerine bende katıldım dualarınıza talibim malesef hamilelik öğrendiğim gün apandisit patlamış ameliyat oldum şuan çok ağrı çekiyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Çok geçmiş olsun.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏

Geçmiş olsun canım bol sıvı ve meyve tüket Allahım izniyle bebeğe bişey olmaz artık eskisi gibi değil zaten bu varyant en kısa sürede atlatırsın stres yapma kendine

Canım biraz bakteri var galiba. Bir de bu sonuçlar baya uzun oluyor. Pdf olarak indirdin mi? Bu ekran görüntüsü mü? Tüm referans değerler yazmıyor galiba bunda? Ben de geçen gün yaptırdım da, aynı sonuçları bir referans değerleri vererek yazışlar bir vermeden.. Baya karışıktı.
Bende de benzer durum var. Enfeksiyon tam sınırda ama idrarda da kan çıktı falan.. ama beni de rahatsız etmiyor yani acı vs yok. Dün biraz kan gelmişti peçeteye. Doktor ne olur ne olmaz monurol verdi bana da. Dün içtim canım. İçinde de yazıyor hamilelikte doktor kararıyla kullanılabilir vs diye. Geçmiş olsun.
Ekran resmini aldım canım zaten böyle gözüküyor e nabızda da. PC’de açmadığım için PDF olarak indirmedim telefonda da oluyor mu bilmiyorum. Hepsinin referans değeri yazmıyor evet bazılarında referans yazılmış sadece. Lökosit mi yüksek çıkmıştı sende de. 0-5 arası referans benim 4 çıkmış. Sınırda diye vermiş doktor sanıyorum. Senin değerin de böyle miydi

Yaaaaa şuna bak yaa eliyle de yüzünü kapatmış🌺 kıyamam 💕

• Beğen
Geçmiş olsun canım bol sıvı ve meyve tüket Allahım izniyle bebeğe bişey olmaz artık eskisi gibi değil zaten bu varyant en kısa sürede atlatırsın stres yapma kendine

Üzme kendini canım, pozitif çıkıp belirtisiz veya çok az belirtiyle geçiren var, hiç olumsuz düşünme, bol bol dinlen ve meyve tüket, hemencecik geçecek hepsi 🤗
Sağolun kızlar bebeğim iyi olsun da başka hiç bişey istemiyorum o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni sonunda😔

Yaa ben de şu elle örülen battaniyeler var ya çift renkli falan oluyor ondan yapmak istiyorum hem basit hem güzel duruyor 😍 hiç tığ şiş falan anlamam o işlerden kolayıma gelen sıkmayacak bişeyleri yapıyım en azından dedim😅
Bende kızıma muslin ve muslin battaniyeleri kendim yaptım. Çok uyguna geldi. Hatta 2 tane de nevresim takımı diktik annemle 😬
Kaktüslü olanın düz köyü yeşil çarşafı da var.
Muslin battaniye de bir tarafi muslin diğer tarafı pike ..
Kalan küçük parcalari da ağız ve sırt ter bezi şeklinde değerlendirdim çok çok yeterli oldu. Satılan pike ve müslin örtüler boyu eni küçük ben baya baya 2 metreye 1.40 felan yaptim. Evde annemin dikiş makinesi var onla kenarlarını ufaktan katlayıp diktik o kadar kullanışlı oldu ki anlayamam. Büyük ya ben bile bazen örtüyorum hemen üstüme bazen 2 kat bazen 1 kat kullaniyorum kızımı sarıp sarmalıyor resmen.

Eklentiler

• 20220823_104524.jpg
    20220823_104524.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20220823_104443.jpg
    20220823_104443.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 50
Back