• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hamilelikte miyop olmayı ilk defa duydum hormonların ne kadar etkili olduğunu bir kez daha anladım. Bende öyle bir durum da yok çok seviyorum kullanmayı. araba kullanmayı aşereceğim yakında
O yüzden ben çok koşturmuştum, beni göz doktoru çok korkutmustu göz arkasında büyük ödem var tümör mu vs diye. Anlatmisimdir belki 🙄 neyseki o ödem şeysi hormonların yükselmesinin sonucuymus sonradan indi yavaş yavaş.🤭

Günaydın cok geçmiş olsun ıhlamur içine limon sıkarak içebilirsiniz ayrıca zencefil limon karabiber bunlar.oksuruge iyi gelir ama boğazı da yumuşatır

Canım geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin boğazını yumuşatır ballı limonlu 🌸

Günaydın çok geçmiş olsun 😔 balın içine biraz karabiber ya da varsa zencefil atıp yiyebilirsin. Bitki çayı olarak ıhlamur içebilirsin hem sıcak sıcak boğazını yumuşatır biraz canım

Gunaydin
Canim çok gecmis olsun , boğaz ağrısına ıhlamur bal iyi gelir genelde😊
Sağolun kızlar şimdi işe gidiyorum 1 2 saate eve dönünce denicem dediklerinizi

Maşallah canım 🧿senin adına çok sevindim canım ay ne güzell kızz bebişşş geliyorrr💜💜😍iyi dilegin için çok teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler gelir🤲
Böyle süreç uzadıkça içim içimi yiyor🥺
Ben de öyleydim ama hiç stres yapıp merak etme canım bugün yarın sen de haberi aldığında geride bırakacaksın endişelerini 🌸🤍💐

Leedong Leedong eeee sizin cinsiyet belli oldu bebisin adı da belli mi bakalım.😊😊😊😄
Yok hiç düşünmedim canım şu an 7.aydan sonra düşünelim dedik eşimle kızımda çift isim var bunda da çift isim olacak biraz işim benzerliği olsun istedik bir ismini babası diğerini ben koyacağım ama şuan erken düşünmek için biz her şeyi 7.aya bırakıyoruz canım. Hayırlısıyla o günleri görelim bi :))))

Kızlar günaydın, bugün baya hasta gibiyim boğazlarım yanıyor cayır cayır ve başım çatlıyor dün dondurma yemiştim galiba o yaptı boğazım için ne kullanabilirim bilginiz var mı 😔
Çok geçmiş olsun canım adaçayı ile gargara yapmak iyi geliyor boğazdaki iltihabı sokuyor

Kızlar eşim cips almış ikitane oğlana çocuk yerken bı canm çekti 🤭 oğlumdan çok ben yedim 🙈 bide diyorki anne yavaş yesene hepsini bitircen hani senin miden bulaniyordu yeme sakın cips zararlı kardeşimin kafasına düşmesin sert olur ya cips kafası acımasın diyor 😄
Bende Lays yemiştim bikaç defa tuzlu mideme iyi gelmişti daha sonra yine yedim biraz fazla kaçırınca midem bulandı çıkardım yine hepsini ondan sonra tiksindim ondan da 🤣

Yaa ben de şu elle örülen battaniyeler var ya çift renkli falan oluyor ondan yapmak istiyorum hem basit hem güzel duruyor 😍 hiç tığ şiş falan anlamam o işlerden kolayıma gelen sıkmayacak bişeyleri yapıyım en azından dedim😅
Ben kızımda yapmıştım battaniye hırka şapka patik şimdi iyi olursam yapacağım yine zaten kış bebeği bere atkı patik hırka yaparım artık battaniye örüyorum üzerine işleme yapıyorum iğneyle iç kısmına da pamuklu kumaş koyuyorum inşallah gücüm yerine gelir de yaparım kızlar 👧 🌸

Yok hiç düşünmedim canım şu an 7.aydan sonra düşünelim dedik eşimle kızımda çift isim var bunda da çift isim olacak biraz işim benzerliği olsun istedik bir ismini babası diğerini ben koyacağım ama şuan erken düşünmek için biz her şeyi 7.aya bırakıyoruz canım. Hayırlısıyla o günleri görelim bi :))))
Her şeyi bırakmadınız 🤭🤭 cinsiyeti erkenden öğrendiniz ama 🤣 şu tüm cinsiyetler belli olsunlar kesin olarak listede yeni yerleri doldurmaya başlayalım 😁

Herkese günaydın dün biz de cinsiyetiniz yüzde 90 ihtimalle öğrendik ☺️ 10+4 te de doktor söyleyebilirim dedi hatta ultrason resminde baya minik pipisi vardı ama değilmiş hayırlısıyla KIZimiz olacak ☺️
Ya benim hatırladığım fotoğraf senin dimi bacağını açıp poz vermişti. Tam karşıdan fotoğrafı vardı. Erkek olduğuna nasıl emindik. Çok şaşırdım🤣 Eşime bile göstermiştim fotoğraf çok net diye. O da 6 aylık mu bu bebek demişti benim kadar da anlamıyor 🤣🤣 🤣 Bugün aldığımız ders ultrasonda her gördüğümüzü pipi sanmamak lazım 🙈🤫 Hayırlı olsun canım kızın sağlıkla doğsun🥰🥰🥰

Merhaba, ne kadar ücret istiyorlar acaba ben de güncel fiyatlarını merak ediyorum?
700 muayene 350 civarı tarama testi dediler bana.. Bilge hoca vardi jimerde onun muaynesi sadece 750 testler için bilgi veremeyiz dediler. Mehemt Özgür vardı oda perinatolog 1300 muayene ucreti sadece . çok saçma fiyatlar oluyor tarama testi ile düşünüldüğünde açıkçası.

Ya benim hatırladığım fotoğraf senin dimi bacağını açıp poz vermişti. Tam karşıdan fotoğrafı vardı. Erkek olduğuna nasıl emindik. Çok şaşırdım🤣 Eşime bile göstermiştim fotoğraf çok net diye. O da 6 aylık mu bu bebek demişti benim kadar da anlamıyor 🤣🤣 🤣 Bugün aldığımız ders ultrasonda her gördüğümüzü pipi sanmamak lazım 🙈🤫 Hayırlı olsun canım kızın sağlıkla doğsun🥰🥰🥰
Evet canim muhtemelen benim görüntuydu ben çok emindim erkek olduğuna ama kız dedi doktor bakalım 1 ay sonra kesin belli olurmuş ama değişmez diyor herkes erkek dese.degisebilirmis ama kısmet bir daha paylaşayım görüntüyü. Görüntüler yaniltabiliyor evet 🙈
IMG20220811121603.jpg

Kızlar günaydın, bugün baya hasta gibiyim boğazlarım yanıyor cayır cayır ve başım çatlıyor dün dondurma yemiştim galiba o yaptı boğazım için ne kullanabilirim bilginiz var mı 😔
Kuzucum çok geçmiş olsun😕Arkadaşlar yazmışlar zaten güzel tariflerini. Eve gittiğinde onları içip bi de yatar uyursun güzelce hemen iyileşirsin umarım 🙏🏻❤️
*son mesajını da şimdi okudum canım bir kez daha geçmiş olsun ama covidden korkma hiç. Normal gripten bir farkı yok. Ben de eşim de 3 günde geçirdik. Sadece bir gün ateşlendim 2 parol ve soğuk suya kollarımı bacaklarımı sokmak yeterli oldu düşürebilmek için. 5. Haftamdaydım daha. Sevincimi yaşayamadan hasta olmuştum. Hiç korkma evde uyu güzelce ama üstünü örtme ateşin çıkmasın. Bu grupta çok var covid geçiren başlarda çok konuşmuştuk. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz canım benim ❤️

Son düzenleme:
Kızlar şimdi hızlı testlerden yaptım ve pozitifim 😔
Canım hiç korkma ben de daha en başında 5 haftalıkken falan covid olmuştum 3 tane parol içtim iyi gelmişti doktoruna danış ama bu seferki virüs çok etkilemiyor sadece hemen doktoruna sor ve coraspirin kullan hiç zararı olmaz aksine kanda.pijtilasma yapıyor covid herkese kan sulandırıcı veriyor doktorlar sen de danış doktoruna kullan

Back