• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Temizlik rutinini nasıl oluşturdunuz benim bi program yapmam lazım artık yavaş yavaş 🤗 enerjim yok tansiyonum çabuk düşüyor
Ben geçen hafta bı ablayı çağırdım ayda bir gelcek dip köşe için bulantım hafifleyene kadarda haftada bir gelmeye başladı ütü çamaşır sil supur toparlama yapıyor kendime gelince günlük ben yapcam ayda bir gelse yeterli yemekleride eşim iş yerinde yapıp getiriyor

Kızlar ben bebek mendili işliyorum buna sardım iyice 😅 Benim gibi sürekli kafaya bişeyler takıp düşünen arkadaşlara öneririm terapi gibi hem basit hem de zevkli 🥰
Yaa çok Tatlı 😍inanirmisin dün gece instadan böyle battaniye gördüm bı kendime gelim işlemeyi düşünüyorum becerebilirsem

Yaa çok Tatlı 😍inanirmisin dün gece instadan böyle battaniye gördüm bı kendime gelim işlemeyi düşünüyorum becerebilirsem
Yaa ben de şu elle örülen battaniyeler var ya çift renkli falan oluyor ondan yapmak istiyorum hem basit hem güzel duruyor 😍 hiç tığ şiş falan anlamam o işlerden kolayıma gelen sıkmayacak bişeyleri yapıyım en azından dedim😅

Yaa ben de şu elle örülen battaniyeler var ya çift renkli falan oluyor ondan yapmak istiyorum hem basit hem güzel duruyor 😍 hiç tığ şiş falan anlamam o işlerden kolayıma gelen sıkmayacak bişeyleri yapıyım en azından dedim😅
Evet bende aynı baktım çift kat olanlara ama çok sıcak olur diye böyle etamin işlemelik var arkasına muslin den astar yapmışlar çift taraf gibi oluyor kenarında oyalı çok hoşuma gitti ben bide saç bandı ördüm 🙈😄cinsiyetini öğrenmeden aslında hoşuma gitmişti deniyim diye yaptım kısmet bakalım kız olursa kullanırız erkekse hediye ederim bende

Kuzum onun da videosu ya da linki varsa gönderebilir misin 🥰

Kızlar eşim cips almış ikitane oğlana çocuk yerken bı canm çekti 🤭 oğlumdan çok ben yedim 🙈 bide diyorki anne yavaş yesene hepsini bitircen hani senin miden bulaniyordu yeme sakın cips zararlı kardeşimin kafasına düşmesin sert olur ya cips kafası acımasın diyor 😄
Çocuk haklı dağılın 😂

Evet bende aynı baktım çift kat olanlara ama çok sıcak olur diye böyle etamin işlemelik var arkasına muslin den astar yapmışlar çift taraf gibi oluyor kenarında oyalı çok hoşuma gitti ben bide saç bandı ördüm 🙈😄cinsiyetini öğrenmeden aslında hoşuma gitmişti deniyim diye yaptım kısmet bakalım kız olursa kullanırız erkekse hediye ederim bende
İnsan heves ediyor gerçekten Allah gönlüne göre versin canım 😍🙏

Buna çok güldüm siz de gülün 😂
Screenshot_20220822_225834.jpg

Bebek büyüdükçe rahim büyüyor kasılmalar olabiliyormuş. Bide magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. Bende şuan ilaç kullanıyorum. Ağrılar hafifledi gibi. Bazen kitlenip kaldığım zamanlar oluyordu kalkamıyordum yerimden.
Olabilir magnezyum takviyesi kullanmıyorum ama maden suyu içiyorum belki az da olsa takviye olur diye

Back