- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Benim kız diyesim geldiKızlar, foto çok bulanık kötü dedim, ki gerçekten öyle, ama orada nub mu var? Dikkatli dikkatli bakınca kız gibi geldi sanki ya O nub mu sizce? Gerçi daha tam 9 haftalık ama.. 10 falan olsa belki daha iyi anlaşılırdı. Nub olmayadabilir tabi.Eki Görüntüle 3117160
Ben de bundan bahsediyorum canım. Kimse kimsenin halasının kızının bilmem nesinin ne yaşadığını merak etmiyor gerçekten. Ama ben artık normal bi durumu bile yazacakken siliyorum yanlış anlaşılır diye korkumdan. Bundan bahsediyorum belki ben fazla hassaslaştım bilmiyorumO bulut değil başka bişeydi sankibenim simit olduğum kızdığım kötü tecrübe değil de mesela birisi bir sıkıntı yaşadığında hemen olumsuz yönden gazlamak. Benim yengemde böyleydi sonra şöyle oldu çocuk karnımda öldü vs vs bu tarz yaklaşımlar hoş değil. Ama yaşanılanlar tabikide konuşulabilir canım. Çünkü burda inanıyorum ki hepimizin birribine olumlu yönden faydası çok. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
ALLAH şifa versin ŞAFI ismiyle sana umarım hazir oldugun en kısa zamanda saglikli gebelik yaşarsın saglikla bebeğini kucağına alirsin İNSAALLAHKızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Ben de çok yıkamaktan yara olmuştu bi ara. Excipial lipo doğal zeytinyağı ve bulabilirsen kantaron yağı(bundan çok emin değilim annemin ısrarıyla kullandım kendi yapmıştı ) iyi geldi bana düzeldi ellerim.Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
bence sen fazla hassaslaşmışsın canım :)Ben de bundan bahsediyorum canım. Kimse kimsenin halasının kızının bilmem nesinin ne yaşadığını merak etmiyor gerçekten. Ama ben artık normal bi durumu bile yazacakken siliyorum yanlış anlaşılır diye korkumdan. Bundan bahsediyorum belki ben fazla hassaslaştım bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.. Allah sabır versin. İnşallah sağlıkla hayırlı zamanda kavuşursunuzKızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Bizim bi akrabanın lisede iki çocuğu varken üçüncü çocukları oldu. Abiyle abla ebeveyn gibi çok güzel bakıyorlar. Çocuk da büyüdü şimdi 5 yaşına falan geldi. Nasıl yaramaz bişey şımarıkoyyy yerim çok minnoş yaaainşallah hemen hissederiz kıpır kıpır ben şimdiden konuşuyorum her gece karnımı sevip hemen hissedeyim diye hareketlenmeye başlayınca da kitap okuyup müzik dinletmeye başlayacağım
O konuda ben bişey diyemem şimdi günahını almış olurum. Hamile değilkende yardımcı oluyor eşim sadece mutfağı sevmiyor yemek işini çok fazla gaza geldiği zaman ben yapacağım diyor bende sonunda keşke yapmasaydın diyorumYa bu erkeklerhamile olunca savunmasızmışız gibi davranmaları yok mu geçen mutfakta hırsımı alamadım hemen geldi bırak ben yaparım sen geç dinlen çamaşır suyu mu kullanacaksın bir de diye kızıyor hayır bebek yokken 20 katını kullanıyordum tek seferde o zaman niye zararlı ben yapayım demiyordun
Ayy..Benim kız diyesim geldi
Evimde var canım bu yaglar şimdi il dışındayım eve gidince uygulacagım kürlerden biri olucak sagollasınBen de çok yıkamaktan yara olmuştu bi ara. Excipial lipo doğal zeytinyağı ve bulabilirsen kantaron yağı(bundan çok emin değilim annemin ısrarıyla kullandım kendi yapmıştı ) iyi geldi bana düzeldi ellerim.
Silme canım yazabilirsin içinden geldiğince biz burda sadece iyi şeyleri duymak için yokuz tabiki de herkesin sıkıntısını üzüntüsünü de paylaşacağız. Bazı tedirginlikleri belki de birlikte aşacağız.Ben de bundan bahsediyorum canım. Kimse kimsenin halasının kızının bilmem nesinin ne yaşadığını merak etmiyor gerçekten. Ama ben artık normal bi durumu bile yazacakken siliyorum yanlış anlaşılır diye korkumdan. Bundan bahsediyorum belki ben fazla hassaslaştım bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Deniz suyunu bende duydum canım ya denizede gitmedim daha bu yüzden gidicem11 bitince 11+lara denk gelecek canım. Sonra da zaten gen testi yaptırırsak 1 haftada öğreniriz galiba ama bebis de daha net görünür sanirim zaten. 10 haftadan sonra baya insan oluyorlar çünkü di mi Bu arada cuma günü yine gitmeyi düşünüyorum ama pek bir sey değişmez sanırım.
HihhihiHayırlısı bakalım yaa
Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla kavuşun inşallah
Canım, benim 2-3 hafta sürdü ki öncesinde hassas bir cildim olmasına rağmen hiç böyle bir egzama yaşamamıştım. Baya yara oldu ya.. Bana doktor "Exoderil krem ve avil tablet" verdi.. ama sen tabi ki doktoruna sor. Bu arada benim belirli yerlerimde var diye, yani sürülecek yer az diye, ben arada travocort da kullandım, aşırı kasindiginda, çok rahatsız olduğumda. Çok az böyle parmağımın ucuyla sürdüm. Her gün de sürmedim. Eczacı çok çok az emilir ve az miktarı yetecek, uzun da kullanmazsiniz dedi. Kontrollü kullandım. Doktor bilir tabi ki, mutlaka sor. Ayrıca la roche'un egzamali ciltler için bir serisi var. Onu da aldım kullandım canım. O zararsız. Bir de abant tuzlu su iyi geldi canım. Her gün kollarımı bacaklarımı, olan yerleri yani, tuzlu su ile yıkadım. Hemen de kurulamadim. O kuruttu biraz bence. Normalde deniz suyu iyi gelirmiş. İmkan tuzlu suya yetti
İçimden erkek geçti canımKızlar, foto çok bulanık kötü dedim, ki gerçekten öyle, ama orada nub mu var? Dikkatli dikkatli bakınca kız gibi geldi sanki ya O nub mu sizce? Gerçi daha tam 9 haftalık ama.. 10 falan olsa belki daha iyi anlaşılırdı. Nub olmayadabilir tabi.Eki Görüntüle 3117160
Canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahKızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsunKızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Bugün aşırı baş ağrım var. Tam mide bulantım geçti rahat edeceğim derken… şimdi okuldan geldim yemek yapmam gerekiyor ama o kadar eriniyorum ki. Düşündüğüm tek şey uykuValla benim belirtisiz geçiyor. Küçük kızım çok meşgul ediyor beni günler çok çabuk geçiyor, gün yetmiyor
Sizin nasıl geçiyor hamilelik ?
Kuzum benim de var. Nerisona diye bir ilaç kullanıyorum. Doktorum içeriğine baktı kullanabilirsin dedi ama şimdi sen yazınca baktım kortizon içeren bi ilaçmış. Belki oranı az diye mi öyle dedi doktor bilmiyorum. Ya da gözünden mi kaçtı acabaKıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
Sen herşeyi de biliyorsun ya harikasın iyi ki Mart annesisin de şubata falan kaptırmamışız seniCanım trukid in çocuklar için bi kremi var egzama kuruluk için çok başarılı bi kremmiş içeriği bebeklere uygun olduğu için onu alıp kullanabilirsin
Canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Ben erkek diyorumHayırlı geceler arkadaşlar…
Benim ilk hamileliğim 7. haftada düşük olmuştu, şimdiki hamileliğim şükürler olsun ki güzel devam ediyor. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar.
Cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız? (Vajinal ultrason, 11+5)
Eki Görüntüle 3117040
Kızımda egzama var, alerjiye bağlı gelişiyor doktorumu, bu kremi verdi, kızımda egzamayi yatistirdi ve kasinmayi vs engelledi rahata erdi çocuk. Son zamanlarda fiyatı çok arttı malesef...Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?