2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de bundan bahsediyorum canım. Kimse kimsenin halasının kızının bilmem nesinin ne yaşadığını merak etmiyor gerçekten. Ama ben artık normal bi durumu bile yazacakken siliyorum yanlış anlaşılır diye korkumdan. Bundan bahsediyorum belki ben fazla hassaslaştım bilmiyorum

Kızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
ALLAH şifa versin ŞAFI ismiyle sana umarım hazir oldugun en kısa zamanda saglikli gebelik yaşarsın saglikla bebeğini kucağına alirsin İNSAALLAH

Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
Ben de çok yıkamaktan yara olmuştu bi ara. Excipial lipo doğal zeytinyağı ve bulabilirsen kantaron yağı(bundan çok emin değilim annemin ısrarıyla kullandım kendi yapmıştı ) iyi geldi bana düzeldi ellerim.

bence sen fazla hassaslaşmışsın canım :)

Kızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Çok geçmiş olsun.. Allah sabır versin. İnşallah sağlıkla hayırlı zamanda kavuşursunuz

Bizim bi akrabanın lisede iki çocuğu varken üçüncü çocukları oldu. Abiyle abla ebeveyn gibi çok güzel bakıyorlar. Çocuk da büyüdü şimdi 5 yaşına falan geldi. Nasıl yaramaz bişey şımarık Abisi de diyor ki “Annem hamileyken kardeşime her gün klasik müzik dinlettim niye bu çocuk böyle oldu. Hepsi boşa gitti.” Gerçi ben de dinleteceğim ama umarım boşa gitmez

O konuda ben bişey diyemem şimdi günahını almış olurum. Hamile değilkende yardımcı oluyor eşim sadece mutfağı sevmiyor yemek işini çok fazla gaza geldiği zaman ben yapacağım diyor bende sonunda keşke yapmasaydın diyorum tabi hamileyken daha çok yardımcı oldu ama üzüldüğünden çünkü 2 ay yattım bulantılardan sürekli hastanelerden. Keşke bana gelse bulantıların diyor gelsin de görsün gününü. Bazı kocalarda görüyorum okuyorum hamileyken bile eşini sinirlendirmeyin üzmeyi yırtamayı çok iyi yapıyor. Allah onların yardımcısı olsun

Evimde var canım bu yaglar şimdi il dışındayım eve gidince uygulacagım kürlerden biri olucak sagollasın

Silme canım yazabilirsin içinden geldiğince biz burda sadece iyi şeyleri duymak için yokuz tabiki de herkesin sıkıntısını üzüntüsünü de paylaşacağız. Bazı tedirginlikleri belki de birlikte aşacağız.

Deniz suyunu bende duydum canım ya denizede gitmedim daha bu yüzden gidicem

İçimden erkek geçti canım

Canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Valla benim belirtisiz geçiyor. Küçük kızım çok meşgul ediyor beni günler çok çabuk geçiyor, gün yetmiyor
Sizin nasıl geçiyor hamilelik ?
Bugün aşırı baş ağrım var. Tam mide bulantım geçti rahat edeceğim derken… şimdi okuldan geldim yemek yapmam gerekiyor ama o kadar eriniyorum ki. Düşündüğüm tek şey uyku

Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
Kuzum benim de var. Nerisona diye bir ilaç kullanıyorum. Doktorum içeriğine baktı kullanabilirsin dedi ama şimdi sen yazınca baktım kortizon içeren bi ilaçmış. Belki oranı az diye mi öyle dedi doktor bilmiyorum. Ya da gözünden mi kaçtı acaba bir kere kullandım sadece hamilelik boyunca. Çarşamba günü tekrar sorayım gidince
Canım trukid in çocuklar için bi kremi var egzama kuruluk için çok başarılı bi kremmiş içeriği bebeklere uygun olduğu için onu alıp kullanabilirsin
Sen herşeyi de biliyorsun ya harikasın iyi ki Mart annesisin de şubata falan kaptırmamışız seni

Canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Ben erkek diyorum

Kızımda egzama var, alerjiye bağlı gelişiyor doktorumu, bu kremi verdi, kızımda egzamayi yatistirdi ve kasinmayi vs engelledi rahata erdi çocuk. Son zamanlarda fiyatı çok arttı malesef...

Eklentiler

• 20220822_141612.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…