Ayyy hiç emin değilim etsiz olduğuna. Adama sordum etsiz dedi pekte güvenemedim. İnşallah bir sorun olmazBen geçenlerde yedim. Ama aldığım yeri arayıp hamile olduğumu kullanmamin yasaklı gıdalar olduğunu söyleyip cig köftenin içinde ne var diye sordum. Çünkü bazı yerler tadı lezzetli olsun diye bulyon tarzı şeyler katiyorlarmıs. Adam güzelce izah etti ve ona gore sipariş ettim ve yedim.
Gebelikte ve emzirmede etli çiğ köfte zararli canım.
Aminn canm cümlemizin yardımcısı olsun kraker yiyorumda arada ama nohut hiç denemedim bildiğimiz yemeklik nohutmuBirebir yanimdaki insani o halde gormeseydim durumunu anlamazdim, poşet yaninda hatta bazen elinde uyurduAllah yardimcin olsun canım. Onda kraker ve nohut biraz işe yariyordu kesin denemissindir sende.
Canm sen ne yaptın nasılsın bu ara msjlari kaçırıyorum toparladın mi birazValla benim belirtisiz geçiyor. Küçük kızım çok meşgul ediyor beni günler çok çabuk geçiyor, gün yetmiyor
Sizin nasıl geçiyor hamilelik ?
Canım ne kadar doğru o kısım tartışılır ama, ben kızıma hamileyken gebelik şekerim yüzünden çoğu şey yasaktı bana. Hiç ağzıma koymadığım şeyler vardı. Mesela kızım o hamileyken hiç tuketmediklerimi ağzına sürmez şuan. Ben çok yoğurt tüketiyorum kızım da yoğurt canavarı ...Bende rafadan seviyorum çok pişmiş yumurta hiç yemem onun için tamamen yumurtayı hayatımda çıkardım
Bazen kendime çok sinirleniyorum bebeğimle savaş halindeyim resmen ona yararlı olan bir şey canım istemiyor. Yememem gerek ne varsa yemek istiyorum
Etsizdir canım hiç kafana takma etin kilosu kaç para olmuş baksanaAyyy hiç emin değilim etsiz olduğuna. Adama sordum etsiz dedi pekte güvenemedim. İnşallah bir sorun olmaz
Bence hiç risk etmeyinKızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?
İyiyim canım , hatta gayet iyiyim yani.Canm sen ne yaptın nasılsın bu ara msjlari kaçırıyorum toparladın mi biraz
Canım benim dayanılmaz bulantılarım olmuyor ama yinede gün içinde alıyorum.. Doktor günde 4e kadar kullanabilirsin dedi bir zararı yokmuş ben 2tane alıyorum. Allah yardımcın olsun çok zor bulantılarHerkese iyi akşamlar. Prilam dr kullananlar ne zamandir kullaniyorsunuz? Benim ikinci haftam olacak. Kullanmasam yasayamiyorum. Kullansam vicdan yapıyorum. Bu bulantılar ne zaman geçecek
Hayırlı olsun canımHayırlı geceler arkadaşlar…
Benim ilk hamileliğim 7. haftada düşük olmuştu, şimdiki hamileliğim şükürler olsun ki güzel devam ediyor. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar.
Cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız? (Vajinal ultrason, 11+5)
Eki Görüntüle 3117040
Hayırlı olsun canımben erkek diyorum ama tahmin tabiki de. Bem de 11+5 de gideceğim önümüzdeki randevuma. Cinsiyetini söyledi mi doktor?
Muhtemelen bi sonraki gidişinde belli olur cinsiyeti :) o korku hepimizde var maalesef :/ ilk hamileliğinde belirti olmuş muydu kanama vs ?
Hayır, cinsiyetini söylemedi ben de sormadım bile… İlk hamileliğim düşük olduğu için her kontrole acaba yine kalbi atmıyor mu diyecekler endişesiyle gidiyorum, tek sorduğum kalbi atıyor mu sorusu oluyor. Buradaki arkadaşların sohbetini okudum da az önce, ben de tahmin alayım dedim.
Hayır, hiçbir belirti, kanama yoktu. Ben rutin kontrole gitmiştim. Sorun olduğunu, bir an önce kürtaj olmam gerektiğini söylediler. Büyük üzüntüyle eve dönüp kürtajı, düşük yapmayı vs araştırmaya başladım, ertesi gün aniden regl gibi kanama başladı… Ve bu kanama yoğun bir şekilde 9-10 gün sürdü. Kanama bitince doktora tekrar gittim. Kürtaja gerek kalmadan kendi kendine düşmüş dedi doktor.Muhtemelen bi sonraki gidişinde belli olur cinsiyeti :) o korku hepimizde var maalesef :/ ilk hamileliğinde belirti olmuş muydu kanama vs ?
İyi olmana sevindim hep iyi ve mutlu olİyiyim canım , hatta gayet iyiyim yani.
Bugün hiç foruma giremedim çok kaçamak vakitlerde bakabildim malesef....
Bugün kızımın doğum günüydüsabah güzel bir kahvaltı yapıp günü birlik ailecek kaçamak tatil yaptık. Longoz ormanlarına kaçtık. Aramızda Kırklareli'nde varsa Dupnisa' dan selamlar getirdim ona
Orman havası , sınırsiz yeşil görmek ay beni nasıl rahatlattı anlatamam. Güzel bir piknik yaptık gezdik oyunlar oynadık ve eve dönüş yaptık ancak o zaman vakit bulabildim buraya girmeye
ben daha erken diyordum ama kaşınmalarım başlayınca evde bebe yağı vardı şimdi onu sürüyorum her duş sonrası. ilerleyen zamanlarda çatlak kremine geçerim gibi.Kizlar vücudunuza catlak olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? Şimdiden kullanilmaya başlanmalı mi?
dönebiliyorKızlar doktorun 70% kız dediği sonradan erkeğe dönebiliyor mu yabi daha ki randevuyu beklemek şimdiden çok zor
benim doktorum 12. haftadan sonra bitkisel içerikli olmak üzere boyatabilirsin demişti ama ben sanırım öyle bir riske girmem. saç boyasının en bitkiseli ki buna hint kınası da dahil ( etkisinin artması için kimyasal karıştırılıyor) kimyasal neticede.Kızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?
bence kızHayırlı geceler arkadaşlar…
Benim ilk hamileliğim 7. haftada düşük olmuştu, şimdiki hamileliğim şükürler olsun ki güzel devam ediyor. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar.
Cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız? (Vajinal ultrason, 11+5)
Eki Görüntüle 3117040
Geçmiş olsun..İnşallah bı bebeğini sağlıkla kucağına alırsınHayır, hiçbir belirti, kanama yoktu. Ben rutin kontrole gitmiştim. Sorun olduğunu, bir an önce kürtaj olmam gerektiğini söylediler. Büyük üzüntüyle eve dönüp kürtajı, düşük yapmayı vs araştırmaya başladım, ertesi gün aniden regl gibi kanama başladı… Ve bu kanama yoğun bir şekilde 9-10 gün sürdü. Kanama bitince doktora tekrar gittim. Kürtaja gerek kalmadan kendi kendine düşmüş dedi doktor.
Amin.Geçmiş olsun..İnşallah bı bebeğini sağlıkla kucağına alırsınrabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?