• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İyiyim canım , hatta gayet iyiyim yani.
Bugün hiç foruma giremedim çok kaçamak vakitlerde bakabildim malesef....
Bugün kızımın doğum günüydü 🥰 sabah güzel bir kahvaltı yapıp günü birlik ailecek kaçamak tatil yaptık. Longoz ormanlarına kaçtık. Aramızda Kırklareli'nde varsa Dupnisa' dan selamlar getirdim ona😁
Orman havası , sınırsiz yeşil görmek ay beni nasıl rahatlattı anlatamam. Güzel bir piknik yaptık gezdik oyunlar oynadık ve eve dönüş yaptık ancak o zaman vakit bulabildim buraya girmeye 🙄
Longoz ormanları ve Dupnisa bizim de planimizda, ilk fırsatta kacacagiz 😀
Iyiki doğmuş minnos nice mutlu sağlıklı senelere 😍🧿

Hayırlı geceler arkadaşlar… 😌 🌸
Benim ilk hamileliğim 7. haftada düşük olmuştu, şimdiki hamileliğim şükürler olsun ki güzel devam ediyor. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar. 🤲🏻

Cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız? (Vajinal ultrason, 11+5)
Eki Görüntüle 3117040
Kiz gibi geldi bana da , sağlıkla gelsin kuzu 🧿❤️

Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef

Hayırlı olsun kuzum 😊 inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın 🤲

Bu sonlandırma mevzusu bence iyi araştırılmalı bana da her doktora gittiğimde söylüyorlar ama araştırıyorum başarı orani da hiç fena değil ortalama 28 hafta dursa zaten çocuklar sağlıklı olarak doğabiliyor doğum ortalamaları var ınternette gebeliklerin ordan baktın mi beşiz gebelik 28 haftanın altında mi kalıyor?

Mesela üçüzlere ortalama 33 ama bana 2 tanesini alalım tek bebekle devam et diye her gittiğimde söylüyorlar 🙄 bilmiyorum bu karar anneye veya doğal seleksiyona kalmalı diye düşünüyorum ben hamile olduğumu ogrendigimden beri hepsini doğurabilecek gibi hissediyorum ve aksi bir dusunceye kendimi sokmuyorum bile 🤦‍♀️ ama bu tabi biraz tecrübe ile alakalı 2. Gebelik benim birazcık kendimi anlayabiliyorum ama bence anneler her zaman anlar 🥰 sen kendine ve hislerine güven 🥰🌸

Rheaa Rheaa benim annemlerin Igneadada yeri var hayalimiz oraya bir ev yapmak inşallah gelecekte başarırsak siz de dupnisaya ve longoz ormanlarına geldiğinizde bizim kalabalık nüfuslu evimize uğrarsınız 🥰🌸🤗 sizi keyifle ağırlarız 🥰

Şükür ağrım da yok kanama yada lekelenmede hiç olmadı. Annemin ve ablamin hamilelikleri sürekli aşerme ve mide bulantilariyla geçti, bende hiç bir belirti yok. 1 gün bile olmadi, Bir yandan cok endişeliyim 🤦🏻‍♀️ inşallah hersey yolundadir.
Hiç endişelenme bende de olmadı sadece göğüs ağrım var bir de ilaç kullandığım.icin onlardan sonra.kisa süreli mide bulantısı oluyor ama tamamen ilaçlı ilgili 12+1 bugün her kontrole yüreğim ağzımda.gittim ama çok şükür hiç bir sorun yok

Benim ilk hamileliğim 7. haftada düşük olmuştu, şimdiki hamileliğim şükürler olsun ki güzel devam ediyor. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar. 🤲🏻

Eki Görüntüle 3117040
Erkek gibi geldi, sağlıkla gelsin inşallah.
Hayırlı olsun canım (: ben erkek diyorum ama tahmin tabiki de. Bem de 11+5 de gideceğim önümüzdeki randevuma. Cinsiyetini söyledi mi doktor?
Ayy 11+6 da ben gideceğim haftaya, gün geçer mi 😃

Kızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🥹
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte geçsin bulantıların ağrıların 🤲🏻

23. haftaya kadar erkek denileni(detaylı ultrason da dahil) 24.haftada kız olduğunu duydu bu kulaklar :halay: :halay: :halay:
dönebiliyor 😅 arkadaşım erkek zıbınları almaya başlamıştı derken 1 ay sonra kız olduğu ortaya çıktı bebeğin 😂
Kordonu pipiye benzetip erkekten kıza dönen çok biliyorum ben de 😅😅 ama kızdan erkeğe döner mi acaba bu haftadan sonra testis falan oluşur mu onu merak ediyorum 😂
İyiyim canım , hatta gayet iyiyim yani.
Bugün hiç foruma giremedim çok kaçamak vakitlerde bakabildim malesef....
Bugün kızımın doğum günüydü 🥰 sabah güzel bir kahvaltı yapıp günü birlik ailecek kaçamak tatil yaptık. Longoz ormanlarına kaçtık. Aramızda Kırklareli'nde varsa Dupnisa' dan selamlar getirdim ona😁
Orman havası , sınırsiz yeşil görmek ay beni nasıl rahatlattı anlatamam. Güzel bir piknik yaptık gezdik oyunlar oynadık ve eve dönüş yaptık ancak o zaman vakit bulabildim buraya girmeye 🙄
Doğumgününüz kutlu olsun annesi 🌷

Eki Görüntüle 3117040
Oyum erkekten yana 🥰

Rheaa Rheaa benim annemlerin Igneadada yeri var hayalimiz oraya bir ev yapmak inşallah gelecekte başarırsak siz de dupnisaya ve longoz ormanlarına geldiğinizde bizim kalabalık nüfuslu evimize uğrarsınız 🥰🌸🤗 sizi keyifle ağırlarız 🥰
Davetini şimdiden kabul ediyorum canm 😂😂😂 igneada taraflarını da çok seviyorum gerçekten 🥰 hatta eşime dün diyorum burdan bir küçük arsa alıp dağ evi mi yapsak diye 🤣🤣kışın çok güzel olur dedim diyor ki yollarda perişan oluruz takılır kaliriz 🤭🤭 ama olsun hayali yeter 🤗

Kızlar bu sabah doktorun verdiği kan ilacını içtim, eczacı aç karna diye yazmış üzerine sabah uyanır uyanmaz içtim ben de. İşe geldim tansiyonum bir düştü elim ayağım zangır zangır titredi ter boşaldı midem kalktı boş boş öğürdüm çok kötü oldum daha yeni kendime gelebildim, bu ilaç yapmış olabilir mi ? açken içmeyeceğim bi daha :(

Kızlar bu sabah doktorun verdiği kan ilacını içtim, eczacı aç karna diye yazmış üzerine sabah uyanır uyanmaz içtim ben de. İşe geldim tansiyonum bir düştü elim ayağım zangır zangır titredi ter boşaldı midem kalktı boş boş öğürdüm çok kötü oldum daha yeni kendime gelebildim, bu ilaç yapmış olabilir mi ? açken içmeyeceğim bi daha :KK43:
bence de açken içtiğin içindir canım :( doktoruna sor belki tok karnına içmen de cok fark etmiyordur, zaten bu şekilde kullanamazsın muhtemelen

bence de açken içtiğin içindir canım :KK43: doktoruna sor belki tok karnına içmen de cok fark etmiyordur, zaten bu şekilde kullanamazsın muhtemelen
yok kullanamam canım mahvetti beni, dün aç içmeyi unutup kahvaltıdan sonra içmiştim hiç bi yan etkisi olmamıştı. sorucam doktora bakalım

Kızlar bu sabah doktorun verdiği kan ilacını içtim, eczacı aç karna diye yazmış üzerine sabah uyanır uyanmaz içtim ben de. İşe geldim tansiyonum bir düştü elim ayağım zangır zangır titredi ter boşaldı midem kalktı boş boş öğürdüm çok kötü oldum daha yeni kendime gelebildim, bu ilaç yapmış olabilir mi ? açken içmeyeceğim bi daha :KK43:
Çok geçmiş olsun canım aç içince bende öyle oluyordum Dr um akşam yemeğinden önce iç dedi öyle yaptım rahatladım sende sor istersen doktoruna

Back