• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sana kesin kız mı demişti 😅

Beklemek çok zor 😅

Evet canım cumartesi dedi 11+2 deyiz genital çıkıntıdan dolayı tahmini kız oldu 🙈 apış arası da bomboştu bebişin 😅 bakalım değişir mi değişmez mi çok meraktayım 🙈 nub teorisine göre de kız görünüyor, erkeklerde bu çıkıntı dik açılı oluyormuş 😅 senceee?
Bunlar hiç çalismadigim yerden konular😅 ama gonderdigin nub teorisine göre Orantılar %95 ihtimalle kiz gibi direk kiza uyumlu.
Allahim gönlüne gore verdi 🙏🙏🥰 cinsiyetini öğrenmek cok heyecanlı.
Benim eşim cok sabirsiz. Ayşe keşke 3 aylıkken soyleseydin bana diyor🤣 bunu beklemek cok zor hep sürekli aklimda, onceden ultrason yokken bunu 9 ay bekleyen insanlari sabirlari icin tebrik ediyorum diyor 😆 🤣 😂

Bunlar hiç çalismadigim yerden konular😅 ama gonderdigin nub teorisine göre Orantılar %95 ihtimalle kiz gibi direk kiza uyumlu.
Allahim gönlüne gore verdi 🙏🙏🥰 cinsiyetini öğrenmek cok heyecanlı.
Benim eşim cok sabirsiz. Ayşe keşke 3 aylıkken soyleseydin bana diyor🤣 bunu beklemek cok zor hep sürekli aklimda, onceden ultrason yokken bunu 9 ay bekleyen insanlari sabirlari icin tebrik ediyorum diyor 😆 🤣 😂
İnsallah kuzum sağlıklı olsunlar da işin eğlenceli kısmı cinsiyet tarafı 😂 insan ister istemez merak ediyor benim eşim de öyle her gün ne zaman öğrenicez ne zaman kesin belli olacak diye sorup duruyor 😅

Kızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok 😔
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?
Saçın ne renk canım? Doktoruma sormadım ama Bence boyatmamalisin, saç rimelleri varmiş hamileler için. Gorunen yerlerine uyguluyorsunun o rahatsız eden goruntu gidiyor. Ama yikayinca geçiyor. Sanirim Eczaneden bulabilirsin.

Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Maşallah canm 🧿 sık duyduğumuz bişey değil oyuzden sormadan gecemicem tedavi işlemi oldu dogalmi rabbim hakkınızda hayırlısıni versin

Adresini bilseydim direk hediye gonderecektim 😅 bunu da en dibine ugulamadan yapmalisin

Screenshot_20220821-221711_Chrome.jpg

Screenshot_20220821-222014_Chrome.jpg

Yaa bu tükürük olayı bende tek sanıyordum acayip oluyor bendede diyer hamileliklerimdede vardı posetle arkadaş oldum resmen bitmiyor ya okadar nereden geliyor anlamış değilim geldikçe öğürüyorum ilaçlar fayda etmedi ddr um çok nadir gebelerde oluyor dedi 14. Haftada geçiyormuş genelde gecmeyenler doğuma kadar sürüyor dedi 😞
Valla çok kötü bi durum Allah yardımcın olsun canım🤲🏻😔
Ben de geceleri yanıma buzdolabı poşeti ya da kavanoz mu alsam diye düşünüyodum o kadar fenaydı offf aklıma gelince bile hala kötü oluyorum😕
Doktorun dediği gibi nadir görülüyomuş bu da bize denk geldi maalesef. Ben bu durumu azaltmak için sürekli az az bişeyler atıştırmaya çalıştım fındık ceviz kuruyemiş gibi şeyler neyse ki benim 4-5 gün sürdü geçti. Senin ki de çok sürmeden geçer inşaAllahh canım🤲🏻❤️

Kızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🥹
Kuzum ya inşallah biran önce gecerde rahatlariz insan sevinemiyir bile benmde kolum mosmor oldu su gibi geçsin bu günler de bizde istediğimiz gibi yeriz gezeriz her anın tadını çıkarırız bunlar son demler birden kesilecek ben eminim

Yaa bu tükürük olayı bende tek sanıyordum acayip oluyor bendede diyer hamileliklerimdede vardı posetle arkadaş oldum resmen bitmiyor ya okadar nereden geliyor anlamış değilim geldikçe öğürüyorum ilaçlar fayda etmedi ddr um çok nadir gebelerde oluyor dedi 14. Haftada geçiyormuş genelde gecmeyenler doğuma kadar sürüyor dedi 😞
Bizim gelinde hamile kaldiktan 1 hafta sonra başladi tükürük olayı, ve onunla birlikte mide bulantısı, doğuma tükürük olayı bitmeden ve kusarak girdi, bu yüzden 2. Çocuğu asla istemiyor. Folik Asit hiç kullanmadi o, çünkü bulantisi 2_3 kat artiyordu. Vitamin v.s de kullanmadı sayılır çünkü mideye inince direk çikariyordu. Çok endişe etmistik gelin ve çocuk için, Çocuğu coook sağlıklı şükürler olsun🙏😇 simdi 1 yaşında.

Merhaba arkadaşlar canım acayıp çiğ köfte istiyor acaba zararı var mı. Araştırdım pek emin olamadım

Canim essence natural diye instagram dan aratabilirsin, ben çok arastirmistim kullanamadim ama içime sinmisti

Acili ve bol baharatlı yemememiz gerekiyor diye biliyorum. Ama çok canin çektiyse tabii bir parça yemelisin zaten.

Acili ve bol baharatlı yemememiz gerekiyor diye biliyorum. Ama çok canin çektiyse tabii bir parça yemelisin zaten.
Teşekkür ederim benim. şimdi eşim dürüm tarzı aldı bol baharatlı yarısınıda yedim sonra bir arkadaşlara sorayım dedim 😪

Bizim gelinde hamile kaldiktan 1 hafta sonra başladi tükürük olayı, ve onunla birlikte mide bulantısı, doğuma tükürük olayı bitmeden ve kusarak girdi, bu yüzden 2. Çocuğu asla istemiyor. Folik Asit hiç kullanmadi o, çünkü bulantisi 2_3 kat artiyordu. Vitamin v.s de kullanmadı sayılır çünkü mideye inince direk çikariyordu. Çok endişe etmistik gelin ve çocuk için, Çocuğu coook sağlıklı şükürler olsun🙏😇 simdi 1 yaşında.
Canm bende toplasan folik asiti bir ay kullanmisimdir gerçekten çok zor cekenlerin Allah yardımcısı olsun artık hamile olduğuma sevinemiyorum bile benm hep böyle zor geçiyor inşallah birden kesilir de rahatlarim biraz

Valla çok kötü bi durum Allah yardımcın olsun canım🤲🏻😔
Ben de geceleri yanıma buzdolabı poşeti ya da kavanoz mu alsam diye düşünüyodum o kadar fenaydı offf aklıma gelince bile hala kötü oluyorum😕
Doktorun dediği gibi nadir görülüyomuş bu da bize denk geldi maalesef. Ben bu durumu azaltmak için sürekli az az bişeyler atıştırmaya çalıştım fındık ceviz kuruyemiş gibi şeyler neyse ki benim 4-5 gün sürdü geçti. Senin ki de çok sürmeden geçer inşaAllahh canım🤲🏻❤️
Aminnn canm inşallah 🤲 Ben boş dondurma kabı ayarladım bugün içine poşet taktım öyle kullanıyorum bide önceden fındık ceviz kürü uxum yiyordum artık onlarida yiyemiyorum akşamları daha çok artıyor bide bezdumm da artık😞

Back