Günaydın iyi haftalar kızlar
Gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm. Çok korktum. Gerçek gibiydi. Gözümü açtım, rüya diye cok sevindim. Şükürler ettim. Sonra bir kalktım. Tuvalete gittim. Peçeteye kan geldi
Çok korktum. Devamı olmadi. Akıntı gibiydi. İdrar yolumdan zaten kahverengi gibi akıntı geliyordu. Onun gibi hani kısa süreli gibi ama peçeteye sildikce geldi ve baya kırmızı yani. Dayanamadım doktora geldim. Cuma gelecektim. Çok şükür yavruşum iyi yaa..
Ay nasıl korktum.. Kanama bölgesi falan da yok. Acaba enfeksiyon falan mı, ondan mı geldi dedim ama.. Doktor değildir dedi de emin olamadık. Ben öyle idrarda acı vs de hissetmiyorum. Neyse.. Yine de tedbir amaçlı progestan ve idrar yolu için suya atılan tozlardan verdi. Progestani önlem amaçlı 2 hafta kullanacağım. Sonraki kontrol 2 hafta sonra. Nifty testini yaptırın bence dedi bu arada. Bir sonraki kontrolde sanırım yaptıracağım. Gittiğim hastanede varmış anlaşmalı oldukları yer. Yapılıyormuş. Yaklaşık 6.000 lira dediler.
Bu arada yavrusumun fotosu o kadar flu ki.. atmıyorum buraya. Bebeğe bile benzemiyor çünkü
İnşallah sonraki kontrole artık
Ay bir de normalde cuma günü idi ya kontrolüm. Yavrum da iyi şükür, biliyorum. Ben yine de cuma oğlumla gelip bir haberi vermek istiyorum. İnşallah her şey güzel gider her şey.. Hepimiz için