Benim doktorum diplere kesinlikle yasak dedi sadece uçlara izin varKızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?
İçinde et yoksa güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bir şey olmaz ben de yiyorum aradaMerhaba arkadaşlar canım acayıp çiğ köfte istiyor acaba zararı var mı. Araştırdım pek emin olamadım
Ben bu baharat konusunu direk doktoruma sormustum. Gırla yiyebilirsin hic bi mahsuru yok dedi…
Ay içim rahatladı çok teşekkür ederim canlarİcinde et olmadigindan emin oldugun cigkofteyi yiyebilirsin canim
Canim arada bir ye tabii de, surekli hergun acılı ve bol baharatli yememelisin derler o da mide problemleri gebelikte büyük sıkıntı oldugu icin herhalde.Teşekkür ederim benim. şimdi eşim dürüm tarzı aldı bol baharatlı yarısınıda yedim sonra bir arkadaşlara sorayım dedim
Valla adama sordum içinde et yok dedi öyle aldımİçinde et yoksa güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bir şey olmaz ben de yiyorum arada
İlk defa yedim yedikten sonra dank etti bu zararlı olabilir yani iş işten geçmişti. Vicdanen rahatsız oldum. Yemek konusunda çok aç gözlüyümCanim arada bir ye tabii de, surekli hergun acılı ve bol baharatli yememelisin derler o da mide problemleri gebelikte büyük sıkıntı oldugu icin herhalde.
işte yiyecegin zamanlarda o çok canın çektiği zamanlar olsun
Yememeliyim diyede kendini cok kasma.
Birebir yanimdaki insani o halde gormeseydim durumunu anlamazdim, poşet yaninda hatta bazen elinde uyurduCanm bende toplasan folik asiti bir ay kullanmisimdir gerçekten çok zor cekenlerin Allah yardımcısı olsun artık hamile olduğuma sevinemiyorum bile benm hep böyle zor geçiyor inşallah birden kesilir de rahatlarim biraz
Belkide mide problemi olanlar icin midir dersinBen bu baharat konusunu direk doktoruma sormustum. Gırla yiyebilirsin hic bi mahsuru yok dedi…
Haha yok canım ne vicdan yaptınİlk defa yedim yedikten sonra dank etti bu zararlı olabilir yani iş işten geçmişti. Vicdanen rahatsız oldum. Yemek konusunda çok aç gözlüyüm
Canım her bünye ayni olacak diye kaide yok kiKızlar merhaba
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..
Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Sizce neden hamilelik belirtilerim yok? Herşey yolundamidir?
Benim gibi olan var mi
Valla benim belirtisiz geçiyor. Küçük kızım çok meşgul ediyor beni günler çok çabuk geçiyor, gün yetmiyorHoşbuldum canım. Nasılsın nasıl geçiyor gebelik
Canım her bünye ayni olacak diye kaide yok kibende de hiç belirti yok göğüs ağrım da yok hamile olduğumu sadece regl gormememden anlıyorum o derece yani
:)Belkide mide problemi olanlar icin midir dersinbilmiyorum internetteki dr larda bu ikisi fazla tuketilmemeli diyorlar. Hatta meyveyi bile gırla yememeniz lazım diyorlar, şeker oranindan dolayı.
Bence kararinca herseyden biraz biraz.
Bende rafadan seviyorum çok pişmiş yumurta hiç yemem onun için tamamen yumurtayı hayatımda çıkardımHaha yok canım ne vicdan yaptınabartma. Canina söyle; Hergün canin çiğ kofte çekmesin
Arada bi ye ne olacak. Ama o kıyma çiğ ya akılda acidan daha çok o kalıyor. Bende Az pişmiş rafadan yumurtayı seviyorum ama doktorum onu tam pismeden asla birdaha yememem gerektiğini soyledi.
Ama bir çözümü olmalı
Doğal bile olsa ilk 3 ay boyanmaz sac diye biliyorum ama 3.aydan sonra amonyaksiz bitkisel boyalarla boyayabilirsin.Kızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?
23. haftaya kadar erkek denileni(detaylı ultrason da dahil) 24.haftada kız olduğunu duydu bu kulaklarKızlar doktorun 70% kız dediği sonradan erkeğe dönebiliyor mu yabi daha ki randevuyu beklemek şimdiden çok zor
Ben geçenlerde yedim. Ama aldığım yeri arayıp hamile olduğumu kullanmamin yasaklı gıdalar olduğunu söyleyip cig köftenin içinde ne var diye sordum. Çünkü bazı yerler tadı lezzetli olsun diye bulyon tarzı şeyler katiyorlarmıs. Adam güzelce izah etti ve ona gore sipariş ettim ve yedim.Merhaba arkadaşlar canım acayıp çiğ köfte istiyor acaba zararı var mı. Araştırdım pek emin olamadım
Aaa öyle miymiş? Acı ve baharatin nasıl bir zarari var ki gebelikte? Hiç duymadığım için soruyorum canım.Acili ve bol baharatlı yemememiz gerekiyor diye biliyorum. Ama çok canin çektiyse tabii bir parça yemelisin zaten.
Genel bir göğüs ağrım yok ama kızim arada emerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?