- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Doktorun❤ kiz ❤mi dedi ne ara dedi canım? Daha çok erken degil.mi cinsiyet icinKızlar doktorun 70% kız dediği sonradan erkeğe dönebiliyor mu ya bi daha ki randevuyu beklemek şimdiden çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun❤ kiz ❤mi dedi ne ara dedi canım? Daha çok erken degil.mi cinsiyet icinKızlar doktorun 70% kız dediği sonradan erkeğe dönebiliyor mu ya bi daha ki randevuyu beklemek şimdiden çok zor
Ayda 1 mı canım kontroller, bebek büyüdükçe.Off bana 1 ay sonrasına randevu verdi sormaaaa
Yaaa Maşallah Çok sevindim canım.. Sağlıkla inşallah Darısı başımıza Kızlar geliyor kızlarGittim gittim canım ikili tarama için ölçümler yapıldı, yeni ilaçlar verdi her şey çok yolunda görünüyor cinsiyet tahmini bile yaptı dr. Kız yüksek ihtimalle dedi
Sana kesin kız mı demiştiOff bana 1 ay sonrasına randevu verdi sormaaaa
Beklemek çok zorCanim oyuzden yüzde 70 oran veriyor ya tabiki yanılma payı var kendini herseye hazırla:) ben de 9 gün sonra gideceğim detaylıya, zor sabrediyorum
Evet canım cumartesi dedi 11+2 deyiz genital çıkıntıdan dolayı tahmini kız oldu apış arası da bomboştu bebişin bakalım değişir mi değişmez mi çok meraktayım nub teorisine göre de kız görünüyor, erkeklerde bu çıkıntı dik açılı oluyormuş senceee?Doktorun❤ kiz ❤mi dedi ne ara dedi canım? Daha çok erken degil.mi cinsiyet icin
Sağol canım inşallah sen de at foto tahnin edelim gidinceYaaa Maşallah Çok sevindim canım.. Sağlıkla inşallah Darısı başımıza Kızlar geliyor kızlar
Benim ki boya yasak dedi canım ben boyatmıyorum zaten doğal rengi ama bitkisel boyalara izin veriyorlar istersen öyle bi boya ile boya doktoruna sorup, diğerlerinde çok ağır kimyasallar var çünkü. Marka ise hiç bilmiyorum boya ile alakam olmadığı içinKızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?
Evet malesef :/ benim de 2 haftada birdi sonra 3 hafta oldu şimdi ayda birAyda 1 mı canım kontroller, bebek büyüdükçe.
Beni hep 3 hafta sonra çağırdı ama büyüdükçe ayda 1 mi acaba
Yok kesin değil benim terazi biraz kız tarafına kayıyor dedi burdaki tüm arkadaşlar da ultrason görüntüsüne kız dedi o yüzden kesin gibi görüyorum bakalımSana kesin kız mı demişti
Beklemek çok zor
Evet canım cumartesi dedi 11+2 deyiz genital çıkıntıdan dolayı tahmini kız oldu apış arası da bomboştu bebişin bakalım değişir mi değişmez mi çok meraktayım nub teorisine göre de kız görünüyor, erkeklerde bu çıkıntı dik açılı oluyormuş senceee?
Demişim zamanında....Evet yaaaa ay hep böyle bereketli devam edelim yakında bir 4uz çıkar mı acaba diye düşünüyorum ben
Merhaba canım, sizin için çok zor bir süreç tam olarak anlayamasam da tahmin etmeye calisiyorum. Bebek sayısı artınca risk te o oranda malesef artıyor... ama belki biliyorsunuz Yurt dışında 5izlerin olduğun bir aile var hatta tlc de programları oluyor. Genel olarak tüm doktorlar riskli gördükleri durumlar için sonlandırma önerisinde bulunuyor bunu daha önce burdaki 3üz bekleyen annelerden de duyduk. Önemli olan siz ne istiyorsunuz umarım kalbinizden geçenler gerçekleşir aramiza hosgeldiniz...Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Senin de nub yataydı ama di mi ben de sana kız demiştim hatırlıyorumYok kesin değil benim terazi biraz kız tarafına kayıyor dedi burdaki tüm arkadaşlar da ultrason görüntüsüne kız dedi o yüzden kesin gibi görüyorum bakalım
Evet dur tekrar atıyım valla ben nub falan anlamıyorum bu işlerden ama doktoruma ve size güveniyorumSenin de nub yataydı ama di mi ben de sana kız demiştim hatırlıyorum
Çok geçmiş olsun serum iyi gelir inşallah. Benim de çok göbeğim yok normal seviyede hala, kilo alımı ile de ilgili biraz bence
Biran önce geçer umarım bulantilariniz hamileliğin tadını cikartirsiniz sizlerde benimde karnım büyüdü baya saklanmiyor artik hamilelik
Geçmiş olsun canım umarım biran önce geçer
Allah yardimcin olsun canim, umuyorum artik bunlar son cilelerindir
Gecmis olsun ALLAH sifa versin cok zor bir durum İNSAALLAH en kısa zamanda gecer bu surec de rahat rahat bebeğinin gelisimini beklersin
Evet seninki ve benimki aynıEvet dur tekrar atıyım valla ben nub falan anlamıyorum bu işlerden ama doktoruma ve size güveniyorum
Maşallah canım yoksa bu minik insan kız mı? Allahım sen ne büyüksün şunların güzelliğine bakar mısın ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet dur tekrar atıyım valla ben nub falan anlamıyorum bu işlerden ama doktoruma ve size güveniyorum
Bu sene gerçekten kız senesi galiba Sağlıkla inşallahEvet seninki ve benimki aynı
Ben zaten saçlarımı 4 senedir boyatmıyorum ama hamileyken boyatan arkadaşım var hint kınasıyla boyadı koyu renge çok fazla çıkmıştı saçları sinirleri bozluyordu artık bir de hamilelik etkisi doktorda boya kesinlikle yasak demişti hatta emzirirken de boyatma demiş, benim doktorumda aynısını söyledi. İstersen hint kınalarını araştır bi canım.Kızlar saç boyası ve boyama hakkında doktorunuza hiç soru soran oldu mu ?
Benim kontrole daha çok var.
Sac diplerim ve boyalı kısımlar arası renk farkı cok fazla, beyazlarda çok
Hiç memnun değilim halimden.
Ya da doğal bir marka bilen , araştıran var mıdır?
Yaa bu tükürük olayı bende tek sanıyordum acayip oluyor bendede diyer hamileliklerimdede vardı posetle arkadaş oldum resmen bitmiyor ya okadar nereden geliyor anlamış değilim geldikçe öğürüyorum ilaçlar fayda etmedi ddr um çok nadir gebelerde oluyor dedi 14. Haftada geçiyormuş genelde gecmeyenler doğuma kadar sürüyor dediCanım gebelikten önce reflü gibi bi hastalığın var mıydı? Kafanı karıştırmak için söylemiyorum ama bu ihtimal de bulantıları daha çok arttırıyor. Ben de reflü vardı ama uzun zamandır şurup kullanmıyodum. Hamile kaldıktan sonra çok bulantılarım olunca prilamı kullanmaya başladım bu daha çok midemi tetikledi, tükürük olayı, ağzıma sürekli su dolma gibi şikayetlerim olunca doktorum mide şurubunu içmemi önerdi ve onu içmeye başladıktan sonra bulantılarım biraz daha hafifledi
Evet canım doktor kıza benzetti bakalım tabi kesin değil ama öyle görünüyor aminn inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım kuzumMaşallah canım yoksa bu minik insan kız mı? Allahım sen ne büyüksün şunların güzelliğine bakar mısın ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım