Zaten tek kız diyende sendin herhaldeartık ben bile erkek olacağına emin olmaya başlamıştım
Banada kız gibi geldi çünkü kızlar utanır hemen göstermez derlerama ortadaki kordon degilse tabi
Bence kız
Kuzuu kıza benzettim ya
Biz de kız demiştikBen de nub dan dolayi kiza benzetmistimZaten bu kadar bulantiya erkek olsaydı çok şaşırırdik
ErkekMerhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyimEki Görüntüle 3116383
Cok arada kaldım ordaki kordon değilse kız gibiMerhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyimEki Görüntüle 3116383
Bende de hıçkırık yok ama hamileliğin balondan beri hergün hapşırıyorum bazen 3 kez basen 5 kes aralıksız hergün ama nedendir anlamadım amaKızlar bir şey soracağım bende hamileliğin başından beri hıçkırık artışı var sizlerde de var mı böyle bir şey
Evet kaç gün ayva yedim son yediğim ayva kuru çıktı daha da yemedim ama ayva çok iyi gidiyor gerçekten de mideme çok iyi geliyor ayva. Bakıyım olmadı yine sipariş veririm baya yedim 2 hafta falan. Bide bulantılar geçmiyor kızlsr sirkeli pamukla göbek deliğimi bantladım o da fayda etmedi bana midem alt üst durumda şuan 2 gündür sanki yine pik yaptı öyle böyle değil sürekli boğazımda çıktı çıkacak birde halsizlik ve baş ağrısı yapıyor kolumu kaldıracak derman bulamıyorum ağırlaştım 2 gündürBenLeedong da kız hissetmiştim çünkü annem ve teyzem ne zaman ayva aşerseler kızı olmuş içimden senin için de kız geçiyor belki sen kız istediğin için
Kendi doktorum geçen hafta daha çok küçük ama erkeğe benzettim dedi iki gün önce ikili tarama için gittiğim ultrason doktoru ben kıza benzettim dedi ben de anlamadımCok arada kaldım ordaki kordon değilse kız gibi
Ya kizlar bu aile sagligi merkezlerinin takibi tam olarak ne ise yariyor?takip etmek zorunda ebe onlar için yaptırımları var ama çoğu sağlık ocağında sallıyorlar bence yine bizim peşinde koşmamız lazım bak ben 6 haftalıkken gittim kaydoldum ne sonuçlarım için aradılar ne bişey bana diyor ki siz gelip gittikçe öğrenirsiniz zaten napılacağını. ben de dedim ben çalışan bi insanım buraya mı gelip gidip durucam peşinde koşucam dedim. o günden beri ne arayan ne soran varbakalım şu tetanozu bekliyorum arıcaklar mı diye eğer yine aramazlarsa ebe değişikliği talep edicem
En yakın zamanda tekrar gelirsin inşallah canımKızlar gruptan ayrılmak zorunda kaldım ama hala girip okuyorum yazdıklarınızı hele cinsiyet tahmini falan yaptıkça en az sizin kadar içim kıpır kıpır oluyor sağlıcakla gelsin bebişleriniz
KızSelam teyzelerimher şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
ErkekMerhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyimEki Görüntüle 3116383
Tetanoz aşısı falan yapılıyor canım gebelikte ve sonrasındaYa kizlar bu aile sagligi merkezlerinin takibi tam olarak ne ise yariyor?
Ben henuz haber filan vermedim. Ama zaten iyi bir perinatologa gidiyorum, ne gerekiyorsa ne bakilmasi takip edilmesi gerekiyorsa zaten soyleyip yaptiracaktir diye dusunuyorum yanlis miyim?
Ya da asm nin bakmasi gereken birsey varsa da doktor yonlendirmez mi?
Kafam karisik bu konuda aydinltabilirseniz sevinirim
Beni de asm den aramadilar ben de haber vermedim. İlk hamileligimde de hiç takip etmemişlerdi. Sadece doğumdan sonra cok takip ettiler topuk kanı aşıları vs sık sık arıyorlarYa kizlar bu aile sagligi merkezlerinin takibi tam olarak ne ise yariyor?
Ben henuz haber filan vermedim. Ama zaten iyi bir perinatologa gidiyorum, ne gerekiyorsa ne bakilmasi takip edilmesi gerekiyorsa zaten soyleyip yaptiracaktir diye dusunuyorum yanlis miyim?
Canım tetanoz aşıları yapılıyor ilerleyen haftalarda. Onun için çağırıyorlar. Bilgileri olmazsa gebeliğinden aşı zamanını kaçırabilirsin. Mutlaka yine de bilgi ver benceYa kizlar bu aile sagligi merkezlerinin takibi tam olarak ne ise yariyor?
Kız benceMerhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyimEki Görüntüle 3116383
Reklam hakkı vermem baştan diyimticarete atıl böyle yürür gidersin valla
Evet bende doktorumdan memnunum, cinsiyet tahminini çok sevdimBöyle doktorları seviyorum
Bu arada bebek kız benceyukardaki fotoda bacak arasında erkeksi bişiler göremedim erkek olsa daha net olurdu bence
Güzel haberlerle gel kuzum, gerçi ben çok geriden geliyorum mesajlardanGünaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin
Hadi bakalım kızlar ve erkekler kapışmasını kim kazanacakErkek bu annesi
Oy oy ou minnosa bak . Resme bakınca herhalde maviden kaynaklı ilk akla erkek geliyor ama sanki bana kız gibi geldiSelam teyzelerimher şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Tetanoz aşısı falan yapılıyor canım gebelikte ve sonrasında
Yani bu tetanoz asilari baska yerde yapilmiyor mu peki? Veya kadin dogum doktorlarinin zaten yonlendirmesi gerekmez mi?Canım tetanoz aşıları yapılıyor ilerleyen haftalarda. Onun için çağırıyorlar. Bilgileri olmazsa gebeliğinden aşı zamanını kaçırabilirsin. Mutlaka yine de bilgi ver bence
2 gün önce yaparım etiket mutlakaEtiket yapin merak ettimkac gün önceydi yunurtlamadan tam hatirliomusunuz
Başka yerde yapılıyor mu bilmiyorum. Doktorunuz da muhtemelen aşılar için sağlık ocağına yönlendirecektir. Çocuk doğduktan sonra da aşıları vs asmdeki ebeler tarafından takip ediliyor.Yani bu tetanoz asilari baska yerde yapilmiyor mu peki? Veya kadin dogum doktorlarinin zaten yonlendirmesi gerekmez mi?
İkili tarama için mi? İlla perinatolog diyorsa devlet hastanesine git çok pahalı bence gerek yok. 250 lira ödedim ben kendi doktorum yaptı 20. Haftalarda zaten detaylı için gideceğiz perinatologaKızlar benimde 11-14 hafta tarma nt için mutlaka perinatolog olsun dedi hastanenin perinatalogda 1300 küsür dedi normal mi? Siz ne kadar ödediniz
KızMerhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyimEki Görüntüle 3116383
Valla pek takip etmiyolar ama sen yine de haber verYa kizlar bu aile sagligi merkezlerinin takibi tam olarak ne ise yariyor?
KizMerhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyimEki Görüntüle 3116383
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?