O zaman kesin kızdır benimki de Kiza benzetiyorum ama emin değilim demişti germekten tahmini çıktı. Şubat sonu ve Mart başında doğuracakların kızı olacak anlaşılan martın ortasından sonrakiler de hep erkek oluyormuş
Selam teyzelerim her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
O zaman kesin kızdır benimki de Kiza benzetiyorum ama emin değilim demişti germekten tahmini çıktı. Şubat sonu ve Mart başında doğuracakların kızı olacak anlaşılan martın ortasından sonrakiler de hep erkek oluyormuş
Valla hiç hesaplamadım :))) yumurtlama zamanını .. zaten normal yollarla olmuyordu salmıştık kendimizi aklımızda tüp bebek vardı. Ben reglimden önce gebe kalmışım üzerine olmuşum. Reglimden 10 gün sonra gebelik belirtilerim başladı öyle anladım zaten canım i. Hayırlısı neyse o olsun ne diyim canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sadece dün giremedim maşallah mesajları da tek tek okudum minseo
kesin kızdır öyleyse hayırlı olsunn Rheaa
iyi dusunelim iyi olsun gayet guzel ilerliyor hersey tam gaz devam insallah Günaydın herkese
Selam teyzelerim her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Miden mi büyüyor acaba annem bana hep öyle derdi hep kiloluydum ben bak yedin yedin büyüttün mideni hıçkırıp tuttu şimdi de derdi şaka bir yana bende olmadi hiç bilmiyorum kuzum ama önemli bir durum değildir herhalde
Ben Leedong
da kız hissetmiştim çünkü annem ve teyzem ne zaman ayva aşerseler kızı olmuş içimden senin için de kız geçiyor belki sen kız istediğin için