- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 32
Az kaldı inşallah bu bir kaç hafta geçsin düzeleceksin inanıyorum. Mide bulantısı için hap kullanıyor musunYok canım ben bulantılardan hiç bişey yiyemitırjm içemiyorum hepsi o yüzden oluyor zaten inşalah düzelecek canım.
Kusma ve protein kaçağı arasında ne bağlantı var bilemedim ama bende son 2 ayda çıktı ve tansiyon yuksek seyretti acilen sezeryana aldi doktorum beni o yüzden.kacak olup olmadığını emin olmak için 24 saat tit takibi yapmali diye biliyorum ona gore kardiyoloji yada gereken neyse yonlendirmeli.suabln bunlar icin erken boşuna strese sokmayın kendiniziBir de protein kaçağı dedikusmadan kaynaklı olabiliyor dedi umarım öyledir
Canım seni üzen şey ne, herşeyi maşallah iyi çıkmış bebişinin, doktorun kafa karıştırıcı birşey mi dedi.Hatta şey dedi ense kalınlığı olduğunda fetal dna değil başka bir test var onu yapıyoruz erken haftalarda dedi. Amniyosenteze benzer ama farklı bisi işte adi neyse artık.
Benim bahsettiğim ense kalınlığı olan durum. Ense kalınlığı normal ise evet %99 çıkıyor dedi doktor.
Valla 4.ayıma girdim artık düzelmem lazım erken başladı zayen bulantılarım 5.haftada başladı 7 de pik yaptı 12+2 yim hala da devam. Az kaldı güzel günlere inanıyorum. Sirkeli pakımda bantlsdım inşalah iyi gelecekAz kaldı inşallah bu bir kaç hafta geçsin düzeleceksin inanıyorum. Mide bulantısı için hap kullanıyor musun
Protein kaçağı böbreklerle alakalı oluyor kızımda şüphelenmişlerdi araştirma hastanesine götürdük yemiz çıktı çok şükür. Protein kaçağında sürekli ateş oluyo bulantı ve kusmayla alakası olduğunu sanmıyorum enfeksiyon fazla okuyor idrarda. Geçmek bilmeyen bir engeksiyon ama tedavi ediliyor.Kusma ve protein kaçağı arasında ne bağlantı var bilemedim ama bende son 2 ayda çıktı ve tansiyon yuksek seyretti acilen sezeryana aldi doktorum beni o yüzden.kacak olup olmadığını emin olmak için 24 saat tit takibi yapmali diye biliyorum ona gore kardiyoloji yada gereken neyse yonlendirmeli.suabln bunlar icin erken boşuna strese sokmayın kendinizi
Yani gebelik bulantısıyla kusmasıyla alakalı değil enjeksiyonun kusturmasıyla alakalı. Protein kaçağı da bulantı yapıyor bulantı ateş idrar yoku enf. Gebelik bulantısıyla alakalı değilProtein kaçağı böbreklerle alakalı oluyor kızımda şüphelenmişlerdi araştirma hastanesine götürdük yemiz çıktı çok şükür. Protein kaçağında sürekli ateş oluyo bulantı ve kusmayla alakası olduğunu sanmıyorum enfeksiyon fazla okuyor idrarda. Geçmek bilmeyen bir engeksiyon ama tedavi ediliyor.
İnşaallah daha fazla yormadan geçer de rahatlarsınız artıkHafif pamuğa sürdüm koydum bakalım faydası olacak mı canım. Kabızlık hareketsizlikten ve düzensiz beslenmekle alakalı benimkisi sıvı tüketmiyorum da bulantılarım geçerse eminim o da düzelir canım bekliyorum işte sabırsızlıkla
Cok iyi bak minnak iyiGüzel dilekleriniz için sağ olun kızlar. Çok endişeli değilim, sadece üzgünüm... aklınıza çok çok kötü şeyler gelmesin sakın, haftaya cuma ek detaylı kontroller ve testler yapılacak daha sonra detaylı anlatırım. Şimdi kimseyi endişe ettirmek istemem.
Olumlu yönlerden bahsedecek olursam kalbi gümbür gümbür, ense kalınlığı - burun kemiği gayet iyi. Tüm organları oluşmuş, eli ayağı hatta parmaklarını bile gördük biraz keyfine düşkün uzanmış kendini deniz kenarında sanıyor herhaldedoktorum baya bızdıklayinca rahatsızlandı da takla atmaya başladı minik.
Kızlar doktor cinsiyet için çok erken olduğunu söyledi, dedim bir sürü teori var yok kese şekline göre, nub, ramzi teorisi bebeğin duruşuna göre hiçbiri tutmaz mı, adam güldü keşke o kadar kolay olsa da biz bunlara göre 4. 5. Haftada cinsiyet söylesek dedi... biraz daha sabretmek gerekiyormuş.
Kızlar bu arada ikili taramada ense kalınlığı yüksek çıktığında fetal dna doğru sonuç vermiyormuş..
Şuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.Merakta bıraktın ama şimdi bizi :/ inşallah olumsu bir durum yoktur.
Aman herkes iyi olsun kuzumKız korkutma bizi bak güzel haberde almışsın minikde iyiymiş
Canım benim gönlünden geçen neyse o olsun. Her ne olduysa seni endişelendiren üzen hepsi geçecek inşallah yaşadığın stresinle kalacaksın sadece yürekten inanıyorum buna. Gayette güzel şeyler söylemiş doktorun çoo şükürbirde ben ikili test yaptırmadan direk DNA yaptırdım temiz dedi doktor 2 Li teste gerek yok demişti. Ve %99.9 sonuç veriyor dedi anlamadım şimdi ama
Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.Ben doktorum da 2 Li testte sıkıntı çıkarsa fetal DNA ya yönlendiriyoruz orda da ihtimal çıkarsa eğer en son göbekten sıvı alınarak bakılıyor dedi…
Ufak bir olumsuz durum diyelim canımCanım seni üzen şey ne, herşeyi maşallah iyi çıkmış bebişinin, doktorun kafa karıştırıcı birşey mi dedi.
Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorumCok iyi bak minnak iyiüzüldüğün konu ne olursa olsun iyi guzel seyler olacak oyle düşün. Anladigim kadariyla bir şüphe ve tekrar biraz daha buyudugunde yine bakilacak. Icini ferah tut bisey cikmaz Allahin izniyle snde cok icinde düşünüyosun bugun verilen haberle de korkulu gittin onun etkisi de vardir. Vallahi üzülme canim Allah herkese kader yaziyor onu yaşıyoruz. Bu topikten üzüntüyle ayrilanlar da inaniyorum saglikla yine kavuşacakla. Sen de guzel düşün lutfen.ne kadar birbirimizi tanimasak da uzuluyorum yasananlara. Bugunyedigim yemek daha dogrusu 2 kasik yemek resmen bogazimda durdu. Yakin arkadaslarim gibisiniz.
Şu erken süreç cok fena yedi bitirdi bizi resmen supheler korkular ihtimaller derken nerelere geldik. Hersey guzel gidecek inan buna canim benim
Güzel kalbinle güzel enerjinle hicbisey olmicak bu eşiğide aşıcaksin.dualarim sen ve yakışıklı ileŞuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.
Aman herkes iyi olsun kuzum
Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.
Ufak bir olumsuz durum diyelim canım
Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorumyelkenler sularda değil yani, güçlü bebekler güçlü annelerin eseri mantığıyla ilerliyorum her şeyin tedavisi var sonuçta kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Doğrusu bende sizleri çok sevdim ya görmesem de sanki yılların arkadaşları gibiyiz burda
Şüpheler vs içimizi kemiriyor ya o yüzden haftaya bir netlessin, kimse aaaa acaba ? Bende var mı soru işareti düşünmesin diye anlatmak istemiyorum pek. Netlessin öyle paylaşırım tabikide
Dur ultrason resimleri arasından guzelcene bir tanesini seçeyim sizin için
İlk cinsiyet tahmini geldiGüzel kalbinle güzel enerjinle hicbisey olmicak bu eşiğide aşıcaksin.dualarim sen ve yakışıklı ile
Bana kız gibi geldi :) sağlıkla gelsin inşallah kuzumİlk cinsiyet tahmini geldierkek mi emin miyiz ?
Valla canım dna kan verdigim gün ultrasonda girdim doktor bakmış mesele ense kalınlıgına çünkü hocam bir durum var mı dedim herşey normal ense kalınlıgı demişti bilemedim galiba bir göz atıyorlar yineCanım benim gönlünden geçen neyse o olsun. Her ne olduysa seni endişelendiren üzen hepsi geçecek inşallah yaşadığın stresinle kalacaksın sadece yürekten inanıyorum buna. Gayette güzel şeyler söylemiş doktorun çoo şükürbirde ben ikili test yaptırmadan direk DNA yaptırdım temiz dedi doktor 2 Li teste gerek yok demişti. Ve %99.9 sonuç veriyor dedi anlamadım şimdi ama
Öyle geldi bana yani anlamam ama hisİlk cinsiyet tahmini geldierkek mi emin miyiz ?
Sen herkese tahmin de bulundun ben de sana aklımdan ilk geleni söyliyim Erkek diyorum ve mavi kuyuyu seçiyorum :)))) sağlıkla gelsin minnoş yaaaaaa minik insan :))Şuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.
Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.
Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorumyelkenler sularda değil yani, güçlü bebekler güçlü annelerin eseri mantığıyla ilerliyorum her şeyin tedavisi var sonuçta kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Doğrusu bende sizleri çok sevdim ya görmesem de sanki yılların arkadaşları gibiyiz burda
Şüpheler vs içimizi kemiriyor ya o yüzden haftaya bir netlessin, kimse aaaa acaba ? Bende var mı soru işareti düşünmesin diye anlatmak istemiyorum pek. Netlessin öyle paylaşırım tabikide
Evet demekkiValla canım dna kan verdigim gün ultrasonda girdim doktor bakmış mesele ense kalınlıgına çünkü hocam bir durum var mı dedim herşey normal ense kalınlıgı demişti bilemedim galiba bir göz atıyorlar yine
Maşallah ona sağlıkla büyüsün inşallahŞuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.
Bende ilkinde çok rahattım o da kız bu da kız ama bu beni yatalak yaptı resmen 2 aydır ilkinde bulantı nedir bilmezdim ahh ahh eski enerjik hallerimi çok özlüyorum Allah yardımcımız olsunİnşaallah daha fazla yormadan geçer de rahatlarsınız artıkilk hamileliğim aşıırı rahattı bunda çok etkilendim. Şimdi daha iyi anlıyorum sizi
Grupta en sevdiklerim arasına ekliyorum seniBana kız gibi geldi :) sağlıkla gelsin inşallah kuzum
Erkek diyenler diyenleri kocaman bir - eksi veriyorum kalbimdenÖyle geldi bana yani anlamam ama his
Evet canm mutlaka bakiyorlar ultrasonla.iste o ultrasondan bahsediyorum bendeValla canım dna kan verdigim gün ultrasonda girdim doktor bakmış mesele ense kalınlıgına çünkü hocam bir durum var mı dedim herşey normal ense kalınlıgı demişti bilemedim galiba bir göz atıyorlar yine
Bizimle dığıllllsın LeedongSen herkese tahmin de bulundun ben de sana aklımdan ilk geleni söyliyim Erkek diyorum ve mavi kuyuyu seçiyorum :)))) sağlıkla gelsin minnoş yaaaaaa minik insan :))
Dr prilam ilacını denedin mi ? Bende başta hiç fayda etmiyo diyodum gece yatmadan yani 24.00 da alıp yatıyorum inan çok faydası oluyo bı dene istersen sonra bide öğle 14.00 gibi alıyorum beni ayakta tutuyoBenimde başlatanlar gibi değil amaçla azaldı diyemem günde 2/3 defa kusuyorım iştahım yok 1,5 ayı geçti ben böyleyim zayıfladım. Açken bulantım var yokken bulantım var ilaçların hiç birisi fayda etmedi hepsini boşuna almışım kullanmıyorum artık. Su içsem kusuyroum. Yıldım artık. Rabbim benim gibi bulantıları olan herkesin yardımcısı olsun insanı hayattan soğutuyor mutlu olamıyorum çünkü hep hasta gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?