- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.676
- 798
Hayrolsun inşallah canımUfak moral bozukluğuna ragmen iyi diyelim.. biraz keyfim yok kızlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrolsun inşallah canımUfak moral bozukluğuna ragmen iyi diyelim.. biraz keyfim yok kızlar...
Canım neden moralin bozuldu lütfen iyi ol kötü bişey mi dedi doktor neden keyfin yok seni merak ettik. Her şey güzeldir inşallah canımUfak moral bozukluğuna ragmen iyi diyelim.. biraz keyfim yok kızlar...
Sağol canım ben de arayıp randevu alayım bu hafta içi zor oluyor çünkü randevu bulmakiyi akşamlar arkadaşlar herkese. bugün kontrolüm vardı, daha doğrusu ben tansiyon korkusundan 3 gün erken gittim şükür bi sıkıntı görünmüyor, haftayla uyumlu ufaklıklar.
minseo canım doktoruma perinatolog işini sordum daha erken olduğunu söyledi o sebeple erteledim ben , 20. haftaya falan gidecekmişim. ama izmir de bir arkadaşım yeni doğum yaptı o da cenk beye gitmiş ve çok memnun kaldığını söyledi. zamanı gelince önce cenk beyi arayacağım ben de.
tansiyonumu da söyledim doktora, haftada 2-3 ölçüm yapıp not et dedi. yükseklik olursa kardiyolojiye gidecekmişim.
bir de arkadaşlar; tam soramadım doktora ama ikiz olmasına rağmen ikili taramada kan testi de yapacakmış hatta fetal dna dan bahsedeceğim 3 hafta sonra size dedi . nasıl olacak o iş anlamadım ama açıkçası çok da üstüne düşünemeyeceğim artık. kaç gündür kendimi yiye yiye bi hal olmuştum doktor ne diyorsa tamamım.
Yaptım canım bakalım yarayacak mı? Ben en çok şunu merak ettim göbek değiştiğine sirkeli pamuklu bant yapıştırmayı kim buldu acaba nereden aklına gelmişGöbek deliğini bantla yapıştırmaya yolculuk sürecinde yol tutan çocuklara yapıyorlar. Kiminde ise yarıyor kiminde yaramıyor denemek lazim
Normalde kullanıyorum ama hamile oldum olası kullanmıyorum 1 paketi 3/4 günde bitiyordum. Ama içmiyorum hiç. Zaten tiksindim başkası içip yanıma gelse bile kusuyorum leş gibi geliyor kokusu canımNormalde sigara kullanıyor musun?
Öncelikle oyle şeyleri okumayın.kilo durumunuz nedir bilmiyorum ama şekere baglida olabilir bende kilo ve gebelik şekeri çıkmıştı.Metobolik dengeyi bozuyor ne yazık ki gebelik bol su ve ilacınızı için geçicektirBen psikologum anlamıyorum maalesef forumlarda da sıkıntılı şeyler okudum panik yaptım. Sizde nasil geçti umarım benim de kısa zamanda geçer
Bence kizEki Görüntüle 3116020 11+3ten keseye bakarak tahmin yapabilir misiniz siz de bakalım siz ne diyeceksiniz herkes erkek diyor
Sigara kullanan bünyelerin genelinde sigarayı bıraktığında kabızlık sorunu yaşanıyor. Sigaradaki nikotin mıdır artık hangi maddeyle bağırsakları çok çalıştırıyor. Hatta sigara kullananlar daha çok günlük tuvalete çıkar sigarayı bırakınca bünye hop tepetaklak oluyor kabızlık baslayabiliyor. Kendimden biliyorum.Normalde kullanıyorum ama hamile oldum olası kullanmıyorum 1 paketi 3/4 günde bitiyordum. Ama içmiyorum hiç. Zaten tiksindim başkası içip yanıma gelse bile kusuyorum leş gibi geliyor kokusu canım
Canm üzme kendini rabbim inşirah ferahlığı versin gönlüneUfak moral bozukluğuna ragmen iyi diyelim.. biraz keyfim yok kızlar...
Merak ettik ama sen hazır olduğunda paylaşırsın canım. Ben de okuyorum yazdıklarınızı hiç cevap yazamıyorum yoğunum bikaç gündür
üstelemiş olmak istemiyorum ama yazmadan da geçemedim. hayır olsun inşallah, sıkıntın her neyse göğsün genişlesin ferahlık bul arkadaşım
Hayrolsun inşallah canım
Canım neden moralin bozuldu lütfen iyi ol kötü bişey mi dedi doktor neden keyfin yok seni merak ettik. Her şey güzeldir inşallah canım
Kayısı yiyorum bol bol böyle durumda. Muz patates daha da kabız yapar onlardan uzak dur. Bol su içmeye çalış.Ben çok kötüydüm ama iyi olsaydım da işe gitseydim keşke tamamen çıkmak zorunda kaldım uzaktan destek veriyorum sadece. Bulantılar yüzünden evd Erbil’e ayağa kalkamıyorum canım. Çok zor. Kabızlık durumda sizlerde? Komposto yaptım kayısı yedim badem yedim duphalac şurup kullandım 3 gündür çıkamıyorum şuanda da korkuyorum girmeye. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. hergün çıkan var mı ya en son 7 gün çıkmamıştım hastanelik olmuştum
Son yazdığını anlamadım kuzum fetal DNA yüzde 99 doğru sonuç diyorlardı? Hatta fetal DNA yaptıracaksan ikili üçlü yaptırma deniliyor.Güzel dilekleriniz için sağ olun kızlar. Çok endişeli değilim, sadece üzgünüm... aklınıza çok çok kötü şeyler gelmesin sakın, haftaya cuma ek detaylı kontroller ve testler yapılacak daha sonra detaylı anlatırım. Şimdi kimseyi endişe ettirmek istemem.
Olumlu yönlerden bahsedecek olursam kalbi gümbür gümbür, ense kalınlığı - burun kemiği gayet iyi. Tüm organları oluşmuş, eli ayağı hatta parmaklarını bile gördük biraz keyfine düşkün uzanmış kendini deniz kenarında sanıyor herhalde doktorum baya bızdıklayinca rahatsızlandı da takla atmaya başladı minik.
Kızlar doktor cinsiyet için çok erken olduğunu söyledi, dedim bir sürü teori var yok kese şekline göre, nub, ramzi teorisi bebeğin duruşuna göre hiçbiri tutmaz mı, adam güldü keşke o kadar kolay olsa da biz bunlara göre 4. 5. Haftada cinsiyet söylesek dedi... biraz daha sabretmek gerekiyormuş.
Kızlar bu arada ikili taramada ense kalınlığı yüksek çıktığında fetal dna doğru sonuç vermiyormuş..
Evet bizim anestezi uzmanı vardı hastanede o da öyle söylemişti ama bazılarına işlemiyor halam derdi günde 1 paket sigara içiyorum bana neden yaparmıyor haftada 1 çıkıyordum diyordu ve hemoroidi çıktı ameliyat oldu. Herkese etki etmiyor bu madde ama bende etki ediyordu. Ne zaman içsem tuvalete gitme ihtiyacı duyuyordum.Sigara kullanan bünyelerin genelinde sigarayı bıraktığında kabızlık sorunu yaşanıyor. Sigaradaki nikotin mıdır artık hangi maddeyle bağırsakları çok çalıştırıyor. Hatta sigara kullananlar daha çok günlük tuvalete çıkar sigarayı bırakınca bünye hop tepetaklak oluyor kabızlık baslayabiliyor. Kendimden biliyorum.
Merakta bıraktın ama şimdi bizi :/ inşallah olumsu bir durum yoktur.Ufak moral bozukluğuna ragmen iyi diyelim.. biraz keyfim yok kızlar...
Kan testi için doğru. Ama ense kalınlığı yüksek ise fetal doğru sonuç vermiyormuş. 2li 3 lu kan testini yaptirma ama ultrasonda mutlaka bakıyor zaten doktor . 2 li de burun kemiği ve ense kalinligine bakıyor 3lu 4lu dede üst bacak kemiği ölçümleri yapıyorlar birkaç parametre de var tabi tam hakim değilim ona.Son yazdığını anlamadım kuzum fetal DNA yüzde 99 doğru sonuç diyorlardı? Hatta fetal DNA yaptıracaksan ikili üçlü yaptırma deniliyor.
Hatta şey dedi ense kalınlığı olduğunda fetal dna değil başka bir test var onu yapıyoruz erken haftalarda dedi. Amniyosenteze benzer ama farklı bisi işte adi neyse artık.Kan testi için doğru. Ama ense kalınlığı yüksek ise fetal doğru sonuç vermiyormuş. 2li 3 lu kan testini yaptirma ama ultrasonda mutlaka bakıyor zaten doktor . 2 li de burun kemiği ve ense kalinligine bakıyor 3lu 4lu dede üst bacak kemiği ölçümleri yapıyorlar birkaç parametre de var tabi tam hakim değilim ona.
Kız korkutma bizi bak güzel haberde almışsın minikde iyiymişGüzel dilekleriniz için sağ olun kızlar. Çok endişeli değilim, sadece üzgünüm... aklınıza çok çok kötü şeyler gelmesin sakın, haftaya cuma ek detaylı kontroller ve testler yapılacak daha sonra detaylı anlatırım. Şimdi kimseyi endişe ettirmek istemem.
Olumlu yönlerden bahsedecek olursam kalbi gümbür gümbür, ense kalınlığı - burun kemiği gayet iyi. Tüm organları oluşmuş, eli ayağı hatta parmaklarını bile gördük biraz keyfine düşkün uzanmış kendini deniz kenarında sanıyor herhalde doktorum baya bızdıklayinca rahatsızlandı da takla atmaya başladı minik.
Kızlar doktor cinsiyet için çok erken olduğunu söyledi, dedim bir sürü teori var yok kese şekline göre, nub, ramzi teorisi bebeğin duruşuna göre hiçbiri tutmaz mı, adam güldü keşke o kadar kolay olsa da biz bunlara göre 4. 5. Haftada cinsiyet söylesek dedi... biraz daha sabretmek gerekiyormuş.
Kızlar bu arada ikili taramada ense kalınlığı yüksek çıktığında fetal dna doğru sonuç vermiyormuş..
Canım benim gönlünden geçen neyse o olsun. Her ne olduysa seni endişelendiren üzen hepsi geçecek inşallah yaşadığın stresinle kalacaksın sadece yürekten inanıyorum buna. Gayette güzel şeyler söylemiş doktorun çoo şükür birde ben ikili test yaptırmadan direk DNA yaptırdım temiz dedi doktor 2 Li teste gerek yok demişti. Ve %99.9 sonuç veriyor dedi anlamadım şimdi amaGüzel dilekleriniz için sağ olun kızlar. Çok endişeli değilim, sadece üzgünüm... aklınıza çok çok kötü şeyler gelmesin sakın, haftaya cuma ek detaylı kontroller ve testler yapılacak daha sonra detaylı anlatırım. Şimdi kimseyi endişe ettirmek istemem.
Yok canım ben bulantılardan hiç bişey yiyemitırjm içemiyorum hepsi o yüzden oluyor zaten inşalah düzelecek canım.Kayısı yiyorum bol bol böyle durumda. Muz patates daha da kabız yapar onlardan uzak dur. Bol su içmeye çalış.
Ben doktorum da 2 Li testte sıkıntı çıkarsa fetal DNA ya yönlendiriyoruz orda da ihtimal çıkarsa eğer en son göbekten sıvı alınarak bakılıyor dedi…Hatta şey dedi ense kalınlığı olduğunda fetal dna değil başka bir test var onu yapıyoruz erken haftalarda dedi. Amniyosenteze benzer ama farklı bisi işte adi neyse artık.
Benim bahsettiğim ense kalınlığı olan durum. Ense kalınlığı normal ise evet %99 çıkıyor dedi doktor. B beyazkelebeksiyahlale