Su neden az olurmus ki acaba içilen suyla alakası var miKızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
Bu haftalarda belli olan bişeymi ki çocuğun suyu bilmediğim için soruyorum? İnşallah birşey yoktur üzme kendini canımKızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
Çok teşekkür ederim inşallah bebeğim
Canım İbrahim Saraçoğlu'nun bir videosunu izlemiştim. Bu suyun azlığına tıpta çare yok, ama doğa da var diyordu.Kızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
Valla canim 3 gundur yapiyorum onu bakalim 2 hafta sonra randevum var belli olur faydası İNSAALLAHCanım İbrahim Saraçoğlu'nun bir videosunu izlemiştim. Bu suyun azlığına tıpta çare yok, ama doğa da var diyordu.
Hergun taze havuç suyu sıkıp içilmesini önermişti.
Dilersen YouTube videosunu izle ama bence çok zararsız bir şey
ALLAH razı olsun valla hic bilmiyorum icilen suyla alakasi yok heralde cunku ben oldum olası hep su içen biriyim kesenin bebegin yapısıyla sanirimSu neden az olurmus ki acaba içilen suyla alakası var miumarım hiçbir sıkıntı çıkmaz canım
İNSAALLAH canim tesekkur ederim aynen bebek kendi böbreklerini kullanana kadar bole olabilirmiş önemli olan bebegin kendi böbreklerini kullanıyor olabilmesi sanirim o da 10ncu haftadan sonra oluyormusBu haftalarda belli olan bişeymi ki çocuğun suyu bilmediğim için soruyorum? İnşallah birşey yoktur üzme kendini canım
Anladım canım tekrar geçmiş olsun inşallah bidahaki randevunda güzel haber alırsınİNSAALLAH canim tesekkur ederim aynen bebek kendi böbreklerini kullanana kadar bole olabilirmiş önemli olan bebegin kendi böbreklerini kullanıyor olabilmesi sanirim o da 10ncu haftadan sonra oluyormus
Canımmm sayende indirimden haberim oldu şimdi aldım ben de park yatak çok beğendiğim bir model vardı fiyatlar baya iyi al benceKızlar ben bu park yatağı beğenmiştim şimdi e-bebekte 1000 tl kadar indirime girmiş geçen gün de bakmıştım fiyatı yüksekti. Alsam mı ki bu ürünü kullanan ya da kullanmış tanıdığı olan var mı nasıl acaba
Canım sen kaç haftalıksın suyunun az olduğunu hangi süreçte söylediler merak ettim. Streste yapmayın lütfen eminim herşey yoluna girecektirKızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
İçilen suyla alakası varsa bence bende de çıkar susuzluk ben günde 1 bardak su içemiyorum hala zorla ilacımı içiyorum arkasından mide bulantılarım başlıyor. Rabbim hepsine sağlık versin inşallah canımSu neden az olurmus ki acaba içilen suyla alakası var miumarım hiçbir sıkıntı çıkmaz canım
Ben de öyleyim canım kendimi suçlu da hissediyorum ama sudan aşırı tiksindimİçilen suyla alakası varsa bence bende de çıkar susuzluk ben günde 1 bardak su içemiyorum hala zorla ilacımı içiyorum arkasından mide bulantılarım başlıyor. Rabbim hepsine sağlık versin inşallah canım
Bana baktığında 8 haftaliktim ama ben ultrason görüntülerinden şüpheleniyordum kese kucucuktuCanım sen kaç haftalıksın suyunun az olduğunu hangi süreçte söylediler merak ettim. Streste yapmayın lütfen eminim herşey yoluna girecektir
Merak etme suyla hic alakasi yok o rahmin kesenin bebegin yapısıyla alakaliBen de öyleyim canım kendimi suçlu da hissediyorum ama sudan aşırı tiksindim
İNSAALLAH ALLAH razı olsun hepimiz guzel haberler veririz İNSAALLAHAnladım canım tekrar geçmiş olsun inşallah bidahaki randevunda güzel haber alırsın
Hiç oraya bakmadım ki kuzum tatilden dönüşte bi bakayım oraya inşallah bulurum.Tebrik ederim canım, hoş geldin
Ben de bunu merak ediyorum ama sanırım tam zamanıymış.
Bazen oluyor, bazen olmuyor canım.
Gün gün değişiyor bu belirtiler.
Bazen canım yoğun olarak geliyor
Lcw ya da defacto hamile giyim de kumaş pantolon ve gömlekler var canım olmaz mı iş yeri için
Güzel haberler ile canım
Hamilelik + ve banu çiftçinin uygulaması var ben de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?