2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
O oslem_ günaydın canım buralarda mısın. Anneni hastaneye götürecektiniz dün. Merak ettim inşallah güzel haberler almışsınızdır
Gunaydin. Gittik canim ya donerken araba bozuldu yollarda kaldik :) perisan olduk. Simdi uyandim :) Cuma gunu tekrar bir test icin daha gidecegiz, yetisirse doktoru gorebilecekmisiz yetismezse pazartesi doktor ile gorusmek icin tekrar gidecegiz. Su an icin bir sey bilmiyoruz yani.

ben de aynıyım hatta eşim bi şeyler aşersene ya gidip alayım diyor
Aynısı bende de var milletin karısı hamileyken her şeyi istiyor ahah bize bak ben peyniri zeytini zor yiyorum. Canın ne istiyor alayım sürekli bunu söylüyor.şu bulantılarım geçsin o zaman isterim inşalalh yeter ki normal insan gibi olayım artık 1,5 aydır hasta gibiyim gerçekten nefret etmeye başladım artık her şeyden

Kıslar dün akşam 8 gibi baş agrılarım başladı parol içtim yattım sabaha uyandım şimdi baş agrısı sersemlik halsizligim mide bulantılarım başladı tansiyonum ölçtüm 10 7 bilemiyorum ne yapmayalım yola çıkıcaz cuma günü evi toplamam lazım bavul hazırlamam lazım öylece kaldım böle yola çıkamam asla zehir olur bana o İzmir yolu

Telefon numarası için evet ama instadan bir döküntü çıkmıyordu diye biliyorum Melikeben ile de ekleştik o da çok güzel maşallah hepiniz çok güzelsiniz anlaşılan

Aynılarını yaşıyorum tansiyonum 10/2 falan çıkıyor hep normalmiş gebelik hormonlarından dolayı sık rastlanıyormuş böyle gebelere. Ama sen yola çıkacaksan doktoruna sor canım yine de belkş dinlenmen gerekiyordur i. Arabayla gideceksen de arka koltukta uzanma olanağın varsa uzan canım ayaklarını da kaldırırsın rahatına göre ayarla.

Ve bşz sadece birbirimizi ekledik konuşmalarımıza buradan devam edeceğiz çünkü telefon numaralarımızı birbirimize vermiyoruz canım o telefon için geçerliydi sanırım.

Nasıl öğreneceğiz bu çok önemli sorunun cevabını kuzum

Öle yapıcam canım yanıma yastık alıcam arka koltukta uzanarak gidicem dün erken uyudum çok iyi dinlendigimi düşünüyorum ama sersem gibiyim baş agrısı cabası günde kaç kere parol içilir bir bilgin var mı canım

Ben de aynıyım canım geceden beri baş ağrısı ile yaşıyorum sabah gözlerim şiş uyandım ağrıdan bu haftalarda oluyormuş bu ağrılar eczaneden migren bantlarından al biraz rahatlatır bi de şu mentollü ağrı taşları oluyor onlar da ferahlatıyor
Öyle bir şey istemelisin ki dediğine azcık pişman olsun
Ay ne aşersem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…