- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 108
- 31
Burdan açık açık yazmayalım takiplesmek isteyen dm atsınKızlar biz ikizlerkadini96 ile instadan ekleştik canım maşallah çok güzelsin rabbim ömrünü de kendin gibi güzel eylesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan açık açık yazmayalım takiplesmek isteyen dm atsınKızlar biz ikizlerkadini96 ile instadan ekleştik canım maşallah çok güzelsin rabbim ömrünü de kendin gibi güzel eylesin
Gunaydin. Gittik canim ya donerken araba bozuldu yollarda kaldik :) perisan olduk. Simdi uyandim :) Cuma gunu tekrar bir test icin daha gidecegiz, yetisirse doktoru gorebilecekmisiz yetismezse pazartesi doktor ile gorusmek icin tekrar gidecegiz. Su an icin bir sey bilmiyoruz yani.
ben de aynıyım hatta eşim bi şeyler aşersene ya gidip alayım diyorBen daha hiç bişey aşermedim ya daha zamanım varmı acaba
Aynen doğru diyorsun o zaman dm den yaz bana canım adresiniBurdan açık açık yazmayalım takiplesmek isteyen dm atsın
Aynısı bende de var milletin karısı hamileyken her şeyi istiyor ahah bize bak ben peyniri zeytini zor yiyorum. Canın ne istiyor alayım sürekli bunu söylüyor.şu bulantılarım geçsin o zaman isterim inşalalh yeter ki normal insan gibi olayım artık 1,5 aydır hasta gibiyim gerçekten nefret etmeye başladım artık her şeydenben de aynıyım hatta eşim bi şeyler aşersene ya gidip alayım diyor
Telefon numarası için evet ama instadan bir döküntü çıkmıyordu diye biliyorum Melikeben ile de ekleştik o da çok güzel maşallah hepiniz çok güzelsiniz anlaşılanKızlar site dışı gruplaşma olacağı için, kurallar gereği iletişim numarası paylaşmak yasak diye biliyorum ama instagram hakkında fikrim yok, tespit edilen üyelerin üyelik kaydını siliyorlar bilginiz olsun isterseniz önce yönetimden bilgi alıp o şekilde takipleşin.
hahaha en kısa zamanda yapacağım bana bir iplik bir mezura birde eli titremeyen sallayıcı lazımÇok hassas bir ölçü var burada tam 40,5 cm olacak. Bir milim kısa olmayacak
Öyle bir şey istemelisin ki dediğine azcık pişman olsunben de aynıyım hatta eşim bi şeyler aşersene ya gidip alayım diyor
Aynılarını yaşıyorum tansiyonum 10/2 falan çıkıyor hep normalmiş gebelik hormonlarından dolayı sık rastlanıyormuş böyle gebelere. Ama sen yola çıkacaksan doktoruna sor canım yine de belkş dinlenmen gerekiyordur i. Arabayla gideceksen de arka koltukta uzanma olanağın varsa uzan canım ayaklarını da kaldırırsın rahatına göre ayarla.Kıslar dün akşam 8 gibi baş agrılarım başladı parol içtim yattım sabaha uyandım şimdi baş agrısı sersemlik halsizligim mide bulantılarım başladı tansiyonum ölçtüm 10 7 bilemiyorum ne yapmayalım yola çıkıcaz cuma günü evi toplamam lazım bavul hazırlamam lazım öylece kaldım böle yola çıkamam asla zehir olur bana o İzmir yolu
Gördüm canımmm okeydirBen de ekledim canim sezen adim nisan annelerinden geliyorum
Yorumlar silinmiyor sanırım canımm çıkacağını sanmam bikaç topikte gezerken İnstagram adreslerini yollayanları görmüştüm o yüzden sıkıntı olmamıştı sanırım bilmem kiYorum nasıl siliniyor peki sıkıntı çıkmasın sonra
Ve bşz sadece birbirimizi ekledik konuşmalarımıza buradan devam edeceğiz çünkü telefon numaralarımızı birbirimize vermiyoruz canım o telefon için geçerliydi sanırım.Kızlar site dışı gruplaşma olacağı için, kurallar gereği iletişim numarası paylaşmak yasak diye biliyorum ama instagram hakkında fikrim yok, tespit edilen üyelerin üyelik kaydını siliyorlar bilginiz olsun isterseniz önce yönetimden bilgi alıp o şekilde takipleşin.
Hadi inşallahYorumlar silinmiyor sanırım canımm çıkacağını sanmam bikaç topikte gezerken İnstagram adreslerini yollayanları görmüştüm o yüzden sıkıntı olmamıştı sanırım bilmem ki
Nasıl öğreneceğiz bu çok önemli sorunun cevabını kuzumKızlar site dışı gruplaşma olacağı için, kurallar gereği iletişim numarası paylaşmak yasak diye biliyorum ama instagram hakkında fikrim yok, tespit edilen üyelerin üyelik kaydını siliyorlar bilginiz olsun isterseniz önce yönetimden bilgi alıp o şekilde takipleşin.
Öle yapıcam canım yanıma yastık alıcam arka koltukta uzanarak gidicem dün erken uyudum çok iyi dinlendigimi düşünüyorum ama sersem gibiyim baş agrısı cabası günde kaç kere parol içilir bir bilgin var mı canımAynılarını yaşıyorum tansiyonum 10/2 falan çıkıyor hep normalmiş gebelik hormonlarından dolayı sık rastlanıyormuş böyle gebelere. Ama sen yola çıkacaksan doktoruna sor canım yine de belkş dinlenmen gerekiyordur i. Arabayla gideceksen de arka koltukta uzanma olanağın varsa uzan canım ayaklarını da kaldırırsın rahatına göre ayarla.
Ben de aynıyım canım geceden beri baş ağrısı ile yaşıyorum sabah gözlerim şiş uyandım ağrıdan bu haftalarda oluyormuş bu ağrılar eczaneden migren bantlarından al biraz rahatlatır bi de şu mentollü ağrı taşları oluyor onlar da ferahlatıyorKıslar dün akşam 8 gibi baş agrılarım başladı parol içtim yattım sabaha uyandım şimdi baş agrısı sersemlik halsizligim mide bulantılarım başladı tansiyonum ölçtüm 10 7 bilemiyorum ne yapmayalım yola çıkıcaz cuma günü evi toplamam lazım bavul hazırlamam lazım öylece kaldım böle yola çıkamam asla zehir olur bana o İzmir yolu
Ay ne aşersem acabaÖyle bir şey istemelisin ki dediğine azcık pişman olsun
Site yöneticisine mesaj atabilirsin canım Kazen eNasıl öğreneceğiz bu çok önemli sorunun cevabını kuzum