• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
inşallah sağlıkla kucağına alacaksın üçünü de dualarımız onlarla :KK68:

Lohusa pijamasıyla ilgili ben de bir şeyler yazmak istiyorum. sezaryen doğum yaptım ve pijama takımı almıştım belindeki lastik beni çok rahatsız etmişti onun haricinde kanama dolayısıyla depend külot bezlerden kullandım pijamayla onu değişmek çok zor oluyordu. her seferinde pijamayı çıkarıp külot bezi giymem gerekiyordu. o yüzden bu sefer elbise gibi gecelik almayı düşünüyorum. bu arada külot bezler çok rahatlık etraf batacak korkusu olmadan rahat rahat yatabiliyorsun. doğum sonrası 3 gün kadar kullandım sonra normal pede geçtim.
aynen depend mutlaka alınacaklar arasında olmalı :super:

Yahu 2 gundur mesajlarda geriden geliyorum. 14 sayfa gerideyim. Hicbir mesaji da okumadan gecmek istemiyorum, firsat buldugum anda okuyorum okuyorum, bakiyorum 9-10 sayfa geriye dusmusum. Sonra bir mail geliyor, bir is cikiyor, bir sonraki gelisimde bi bakiyorum, yine 14 sayfa gerideyim 🤦‍♀️ Acaba sizi ne zaman yakalayabilecegim 😅
valla aynı durum bende de var canım olayın hep 1 gün gerisinden geliyorum :KK12:
Arkadaşlar uzun yolculuğa çıkanınız oldu mu? 10 saatlik gibi mesela. Ya da doktoru herhangi bir yorum yapan?
canım ben bu hafta sonu yaklaşık 10 saatlik bir yolculuğa çıkacağım deniz vs sordum doktoruma riskli bir durumun yok gidebilirsin dedi eğer araba ile gidiyorsan 2 saatta bir inip 10 dk yürüyüp kendini dinlendir dedi . bugün yine kontrolüm var bakalım tekrar sorarım farklı birşey derse yazarım buraya .
Kızlar merhaba 😔

Ben bugün Çapaya gittim ve en iyi devlet hastanesi maceram diyebilirim bu yönden asla kötü yorum yapmıyorum sadece yorgunluk var habire ordan oraya yolluyorlar ama riskli gebelik işaretlediler beni ondan sonra daha kolay oldu işlem yapmam 👍

Öte yandan çocuklar bugün normalde 11+6 günlük hep gittiğim doktorlar 1 tanesi 2 gün geri diyorlardı ama bu sefer 2si 12+0 cıktı 1i 11+1 cıktı 😔 perinatolojiye yollayan doktor geri olan cocugun hareketlerinin yavas kesesinin de yetersiz gorundugunu soyledj ama ekledi benim aletimle ilgili olabilir perinatoloji daha uygun anlatir size dedi perinatolog da tam cikiyormis bana yarin 1 1 bucuk gibi gel senin durum acil olabilir bakalım dedi birazcık moralim bozuldu 😔
Sen istiyorsan geriyse veya hastalık durumunda bile almayız ama geri olan bebek veya hasta bebek üçüz gebelikte yaşayamaz kendi kendine hayati sonlanır dedi 😔 ben çok üzüldüm gerçi üzülünce kadın dedi onların makinası iyi değil belki yanlış olcmusleedir ben bakarım bir de şimdiden kendini üzme dedi ama azıcık moralim bozuldu kızlar ben hep hepsini doğuracağını düşünmüştüm bana dua edin yarın hepsi saglikli olsunlar insallah 🤲🤲

Hiç aklımda yoktu gerçekten dua edin böyle kalsınlar kızlar çok üzülürüm yoksa 😔 onlar benim civcivlerim 🐣🐣🐣

Inşallah 4 çocuk sahibi olurum basta ikiz olsa daha çok sevinirdim ama üçüz oldular ve ben aşırı alıştım onlara 🐣🐣🐣
canım hiç stres yapma inşallah hepsi de çok iyidir minik civcivlerin güzelce gelişiyordur cihaz hatasıdır hemen strese girme dualarımız seninle.

Lohusa pijamasıyla ilgili ben de bir şeyler yazmak istiyorum. sezaryen doğum yaptım ve pijama takımı almıştım belindeki lastik beni çok rahatsız etmişti onun haricinde kanama dolayısıyla depend külot bezlerden kullandım pijamayla onu değişmek çok zor oluyordu. her seferinde pijamayı çıkarıp külot bezi giymem gerekiyordu. o yüzden bu sefer elbise gibi gecelik almayı düşünüyorum. bu arada külot bezler çok rahatlık etraf batacak korkusu olmadan rahat rahat yatabiliyorsun. doğum sonrası 3 gün kadar kullandım sonra normal pede geçtim.
Ya ne güzel oluyor tecrübelerinizi paylaşmanız. Çok teşekkür ederim 🥰 Ben de geceliği mantıklı buldum zaten hastane için. Şu an biraz ürkütücü geliyor doğum meselesi🙈 bebeğe odaklanmak daha hoşuma gidiyor. Doğumla ilgili şeyleri sonraya bırakıyorum 🤣

Günaydın güzel anneler. Hepinize mutlu bir gün diliyorum, kontrolü olan arkadaşlarımızdan güzel haberler gelir inşallh bizde dizinle mutlu oluruz.
Bugün yine bulantıyla uyandım bişey yemediğim halde çıkarttım. Yeter artık diye bağırarak koşmak istiyorum sokaklarda 🤣🤣🤣Ne zaman bitecek hozlıca gel git artık 4.ay. Bu arada ben de bugün 13.haftama girmiş oldum kızlar. 12+1 sanırım 13. Hafta olarak hesaplanıyor. Bıçak gibi kesilsin bulantılar hergün dua ediyorum. O zaman bende mutlu olacağım her şeyi yiyebileceğim dışarıya çıkıp rahatça gelebileceğim. İnstadan arşivden paylaşım yapıyorum kimse gebe olduğumu anlamıyor 🤣🤣🤣herkesin aklındaki soru işaretleri öldürüyorum😬 yine dışardasın yine geziyorsun. Seviyorum gezmeyi yapacak bişi yok diyorum 😅 eşimde diyor ki doğduğunda benim çocuğum desen kimse inanmaz diyor 🤣 bu arada instadan isteyenler birbirimizi ekleyebiliriz benve sorun olmaz herhalde 😀
Maşallah ya siz kocaman oldunuz, biz de 10+0 uygulama 11. Hafta olarak gösteriyor 🧿🐣

Ya ne güzel oluyor tecrübelerinizi paylaşmanız. Çok teşekkür ederim 🥰 Ben de geceliği mantıklı buldum zaten hastane için. Şu an biraz ürkütücü geliyor doğum meselesi🙈 bebeğe odaklanmak daha hoşuma gidiyor. Doğumla ilgili şeyleri sonraya bırakıyorum 🤣
Hiç korkma kuzum hep derim doğurulmasa ben yapamazdım. Bence bazılarının abarttığı kadar değil doğum eylemi. Bu arada ilk doğumum suni sancı ile normal 🤗

Bu arada kızlar moralinizi bozup sizleri uzmemisimdir inşallah 😔🙈 Üzüntüden düşünemedim ama sizler benim kusuruma bakmayın genelde çok pozitif bir insanımdır pozitif enerji de vermeye özen gösteririm ama bugün biraz gardim düştü sanirim yorgunlukla da birleşti 😔 ama her zaman pozitif düşünelim inşallah civcivlerimiz sağlıkla kucağımızda olacak 6 -7 ay içinde 🤲🤲
öyle düşünme canım bu topik ne için var tabi ki üzgün olduğumuzda birbirimize destek vereceğiz birbirimizi bu süreçte en iyi biz anlarız :KK50: herkes merak ettiklerini soruyor birbirinden fikir alıyor kocaman bir hamiş ailesiyiz artık :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Günaydın arkadaşlar sabah oğlumu kursa bıraktım dönüşte markete gittim belki gözüme bişey çarparsa alıp yerim diye aksine bı tiksindimki 🤢 dışarı nasıl çıktım bilmiyorum açım yaaa acimmm 😭😭😭 Allah'ım isyan etmiyorum ama gerçekten yemek yemek istiyorum oğluma bı çorba bile yapamıyorum dünden beri de canm bahçe domatesi çekiyor ekşi ekşi bol tuzlu aklımdan çıkmıyor 😋

Hiç korkma kuzum hep derim doğurulmasa ben yapamazdım. Bence bazılarının abarttığı kadar değil doğum eylemi. Bu arada ilk doğumum suni sancı ile normal 🤗
Yine rahatça doğurursun inşallah🙏🏻Zaten yapacak bişey yok bi şekilde yolunu bulup çıkacak bebek🙈 Milyarlarca insan doğurup duruyor tabiki normal bir olay. Hepimiz doğurabiliriz 💪🏻🤣

evet suan bu sürecin korkutucu gelmesi cok normal :) sakın burda dogum hikayeleri okuma, etrafında da anlatmak isteyenler olursa kulaklarını tıka :) bu süreci sadece doktorunla konusursun canım, çünkü herkesin tecrübesi farklı olacaktır, aynı şekilde senin de:KK200:

Günaydın arkadaşlar sabah oğlumu kursa bıraktım dönüşte markete gittim belki gözüme bişey çarparsa alıp yerim diye aksine bı tiksindimki 🤢 dışarı nasıl çıktım bilmiyorum açım yaaa acimmm 😭😭😭 Allah'ım isyan etmiyorum ama gerçekten yemek yemek istiyorum oğluma bı çorba bile yapamıyorum dünden beri de canm bahçe domatesi çekiyor ekşi ekşi bol tuzlu aklımdan çıkmıyor 😋
Yaa kıyamam ki pazarınızda falan olmuyor mu. Bulsan bi şekilde ne güzel olur 😕

Günaydın güzel anneler. Hepinize mutlu bir gün diliyorum, kontrolü olan arkadaşlarımızdan güzel haberler gelir inşallh bizde dizinle mutlu oluruz.
Bugün yine bulantıyla uyandım bişey yemediğim halde çıkarttım. Yeter artık diye bağırarak koşmak istiyorum sokaklarda 🤣🤣🤣Ne zaman bitecek hozlıca gel git artık 4.ay. Bu arada ben de bugün 13.haftama girmiş oldum kızlar. 12+1 sanırım 13. Hafta olarak hesaplanıyor. Bıçak gibi kesilsin bulantılar hergün dua ediyorum. O zaman bende mutlu olacağım her şeyi yiyebileceğim dışarıya çıkıp rahatça gelebileceğim. İnstadan arşivden paylaşım yapıyorum kimse gebe olduğumu anlamıyor 🤣🤣🤣herkesin aklındaki soru işaretleri öldürüyorum😬 yine dışardasın yine geziyorsun. Seviyorum gezmeyi yapacak bişi yok diyorum 😅 eşimde diyor ki doğduğunda benim çocuğum desen kimse inanmaz diyor 🤣 bu arada instadan isteyenler birbirimizi ekleyebiliriz benve sorun olmaz herhalde 😀
Ya evet isteyenler ekleşsek güzel olur aslında 😊

Günaydın canım gece yazamadım. Bu çok önemli konuda sana şimdi cevap yazıyorum 🤣🤣🤣 Yüzüğü avucunun içinde sallandırıyor birisi. Hareket ediyor dairesel ya da ileri geri. Sonra durduruyor tekrar tutuyor yine hareket ediyor. Üçüncüye aynı şeyi yapıyor. Dörtte yaptığında durdu bende. Durana kadar yapıyorsun 🙈🙈🙈
Şimdi burda yüzüğe bağlanan ipin uzunluğu bence çok önemli 🤭🤭 ne kadar olmasını önerirsiniz C Cimenlere_uzansam 🙈

Kızlar ben bu geceliği aldım fiyatı çok uygun geldi kumaşı da yumuşakmış aralıktan sonra tekstil fiyatları 2 katı olacakmış denk gelmişken aldım atarım kenara

Eklentiler

• Screenshot_20220817_110010_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20220817_110010_trendyol.com.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220817_110008_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20220817_110008_trendyol.com.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 56
evet suan bu sürecin korkutucu gelmesi cok normal :) sakın burda dogum hikayeleri okuma, etrafında da anlatmak isteyenler olursa kulaklarını tıka :) bu süreci sadece doktorunla konusursun canım, çünkü herkesin tecrübesi farklı olacaktır, aynı şekilde senin de:KK200:
Aslında şöyle bir durumum var iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bunu paylaşmam lazım 🙂 Annem ebe olduğu için benim bütün çocukluğum doğumevi koridorlarında geçti. Kreşe giderdim hastanenin karşısında. Sonra annemin mesaisi bitene kadar beklemem gerekirdi. Hep hastaneye götürürdü beni. Eskiden insanlar daha tahammüllüydü. Kimse de hemşirelerin çocukları niye buraya geliyor demezdi. Doğum yapanlar çikolata lokum verirdi. Bebekleri severdim. Doktorculuk falan oynardık 🤣 Ama bir de istemeden de olsa doğumhaneyi de görürdüm. Bazen aynı anda onlarca hasta doğuma gelirdi. Ebeler koşturmaca içinde bizi görmezdi bile. Çocuklarla içeriyi izlediğimiz çok olurdu kimseye yakalanmadan. Biri yakalarsa baya fırça yerdik tabi🤣Neredeyse her gün kapıdan kafamı uzatıp içeriye bakardım. Korktuğumu hatırlamıyorum sadece çok garip geliyordu bağırıp duran kadınlar her yerde 🤣 Annemin evde doğum kitapları vardı. İzinsiz onları alıp fotoğraflara bakardım 🤣 Çocukluğumdan beri doğumun içindeyim aslında. Öyle travmatik korkularım yok hatta dediğim gibi belki de iyi bişeydir. Çünkü çok doğal ve normal bişey olduğunu da hissediyorum ☺️ Doğum hikayelerine kulak tıkamam mümkün değil artık beynimin içinde onlar 🤣 Şimdi ister istemez kendim hamile olunca biraz korkutucu geliyor ama çok büyük bir korku da değil. O gün gelince burada destek oluruz birbirimize yine ☺️💕

Back