• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ve bşz sadece birbirimizi ekledik konuşmalarımıza buradan devam edeceğiz çünkü telefon numaralarımızı birbirimize vermiyoruz canım o telefon için geçerliydi sanırım. 😏
Merhaba. Biz 2018 Mart anneleri olarak bir face grubu oluşturmuş ve neredeyse hepimiz uzunca bir süre engellenmiştik🤦 başlığımız da pek kimse kalmamıştı o dönem🙄

Merhaba. Biz 2018 Mart anneleri olarak bir face grubu oluşturmuş ve neredeyse hepimiz uzunca bir süre engellenmiştik🤦 başlığımız da pek kimse kalmamıştı o dönem🙄
Ben de 2018 mart annesiyim ama hatırlamıyorum gözden kaçırmışım sanırım :) dikkat etmek lazım demekki. bence yöneticilere filan kimse bişey söylemesin :)

Ben de 2018 mart annesiyim ama hatırlamıyorum gözden kaçırmışım sanırım :) dikkat etmek lazım demekki. bence yöneticilere filan kimse bişey söylemesin :)
Zamanlamayı çok hatırlamıyorum ama hepimiz engel yiyince diğer taraftan devam etti çoğumuz o yüzden pek girmemiştim ben de

Öle yapıcam canım yanıma yastık alıcam arka koltukta uzanarak gidicem dün erken uyudum çok iyi dinlendigimi düşünüyorum ama sersem gibiyim baş agrısı cabası 😔 günde kaç kere parol içilir bir bilgin var mı canım
Ben hastaylen doktorum 4 tane içebilirsin demişti ama ateşim yüksekti parolan zararı yok demişti çok fazla baş ağrın varsa doktorunla görüş sabah akşam iç derse içersin sen canım

İnsta biraz daha bireysel sakıncası olur mu bilemiyorum yanlış da yönlendirmek istemem 🙄
Biz direkt grup olayına girince postalandık😅
Haklısınız grup olunca insanlar foruma gerek duymazlar diye yasak olması çok muhtemel. Ama dediğiniz gibi instgram biraz daha bireysel. Yine gelecek cevaba göre kafamızdaki soru işaretleri silinmiş olur netleşir😊

Yemin ediyorum aynı sıkıntıları yaşıyoruz açım yemekle alakam yok sürekli peynir zeytin domates. Gerçekten kızıma da yararım yok kendine tost yaptı kahvaltı hazırlayamıyorum yumurtadır menemendir leş gibi geliyor kokuları bana canım
Ayy ben zeytin görmek bile istemiyorum peynirde geçen iki çatal aldım oda geri çıktı oğlum diyorki anne beni niye artık opmuyorsun 😞 çok ağladım o öpünce nefesimi bikac saniye tutuyorum çok zor gercekten

Giriyorum tropikal meyve sitesine nadir bulunan meyvelere 🤣🤣🤣 resimlerine bakıyorsun elbet birinde ağzın sulanır sonra kocacığına resmini gönderip diyorsun ki ben bunu istiyorum hemde hemen 😂😂
Hiçte sevmem kız öyle şeyleri 😆 benim canımın hamile kaldığımdan beri istediği tek şey nektarin, üzüm bi de annemin yaptığı bi biber kızartması var ekşili onu canım istemişti o kadar 😅
Sorsak dikkati üstümüze çekmiş olurmuyuz bilemedim ki 🤭🤭🤭
Bence sormamak daha kötü 🙈

İnsta biraz daha bireysel sakıncası olur mu bilemiyorum yanlış da yönlendirmek istemem 🙄
Biz direkt grup olayına girince postalandık😅
Yok cnm grup falan kurmak değil amacı ız biz konuştuğumuz dertleştiğümiz kişileri merak ettik. Hergün herkesten fazla konuşuyoruz görmek istiyoruz doğal olarak. Konuşmalarımız burandan devam edecek zaten grup telefon vs istemiyoruz canım

Ben de aynıyım canım geceden beri baş ağrısı ile yaşıyorum sabah gözlerim şiş uyandım ağrıdan bu haftalarda oluyormuş bu ağrılar 😐 eczaneden migren bantlarından al biraz rahatlatır bi de şu mentollü ağrı taşları oluyor onlar da ferahlatıyor

Ay ne aşersem acaba 😅
Mentollü taştan alıyım canım valla sersem gibiyim ayakta durmaya mecburum ev topla ıcak temizlencek

Back