• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy ben zeytin görmek bile istemiyorum peynirde geçen iki çatal aldım oda geri çıktı oğlum diyorki anne beni niye artık opmuyorsun 😞 çok ağladım o öpünce nefesimi bikac saniye tutuyorum çok zor gercekten
Üzülme canım bulantıların geçsin sende bol bol öpersin bende kuzumu yaklaştırmıyorum hararet basıyor zaten canım o da sarılıyor öpüyor ben kendimden bile tiksiniyorum kızım şuan diyorum. Benim kız 11 yaşında anlıyor halimi sürekli kusuyorum görüyor kız o yüzden sıkıntı olmuyor ama çok üzülüyorum garibim 1,5 aydır evde benimle bahçeye içiyor arada o kadar adam akıllı yaz geçiremedik onunla. Napıyım el mahkum 😏

Ben hastaylen doktorum 4 tane içebilirsin demişti ama ateşim yüksekti parolan zararı yok demişti çok fazla baş ağrın varsa doktorunla görüş sabah akşam iç derse içersin sen canım
Yani bende öle biliyorum parolun zararı yok ama ilk 3 ay kullanmayın diyorlar bu agrıyla hiç duramıyorum

Benm canm hep meyve eski tuzlu şeyler çekiyor ama yiyemiyorum anlık oluyor bide sonradan yesemde olmuyor aklıma geleni o an istiyorum
Benimde öyle tatlı hiç ağzıma sürmüyorum meyve tuzlu şeyler bir de sodanın içine limon sıkıyorum çok rahatlıyor midem sonra başlıyor yine. Ama limonlu Sodayı tercih etmiyorum çok tatlı oluyor limonata gibi. Ama limon sıkınca muhteşem oluyor. Tabi kısa sürüyor onun rahatlığı kaynayan mideye artık yapacak bişeyim yok. İştahım yok yesem olmuyor yemesem olmuyor gerçekten bezdim. 😏

her iki doktor da cihazla ilgili olabilir demiş, iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Allahın izniyle sağlıkla kucaklayacaksınız üçüzlerinizi, hepimiz derin bir oh çekip mutlu olacağız sizin adınıza 🙏🏼 Allah bağışlasın yavrularınızı, hepimizin yavrularını 🧿🧿🧿 üzmeyin canınızı hiçbir şey belli değilken 🌸
Merhaba. Bebeklerinizi sağlıkla alın kucağınıza. Ben de Muğlada oturuyorum. Doktorunuz kim acaba?

Benm canm hep meyve eski tuzlu şeyler çekiyor ama yiyemiyorum anlık oluyor bide sonradan yesemde olmuyor aklıma geleni o an istiyorum
Ben herşeyi yediğim için ayırt edemiyorum zaman geçtikçe bulantılarım azaldı onu farkettim biraz araştırıp baktım 16 haftaya kadar aşerme oluyormuş son 6 haftam 😁

Yani bende öle biliyorum parolun zararı yok ama ilk 3 ay kullanmayın diyorlar bu agrıyla hiç duramıyorum
Sanmıyorum zararlı olsa doktorum vermezdi ilaç vermekten yana olan bir doktor değil zaten o kadar ağır hastalanmama rağmen antibiyotik kesinlikle vermedi bana uygun. Sadeve parol günde 4 tane içebilirsin hiç bir zararı yok demişti

parolle alakalı çok bilgim yok ama enseye ve başın üstüne soğuk kompreste iyi geliyor baya rahatlatıyor onu da dene mutlaka
Evet çok başın ağrıyorsa ben tülbentle patates koymuştum çok iyi gelmişti sıkınca başımı. Resmen ağrılsrımı almıştı. Hatta annem koyduğu zaman kadıncağıza laf söylemiştim koca karı işleri diye 😁 ertesi gün bir daha istemiştim yatarken

2022 Mart annesiyim, umarım herşey gönlünüzce olur kizlar bebislerinizi sağlıkla alın kucaklariniza doğum içinde korkmayın hiç çok keyifli ve çok güzel bir süreç 💙
Teşekkür ederiz sizne güzel kavuştunuz darısı bizim başımıza inşalalh. İster istemez tedirgin oluyoruz bu süreçlerde. İnşalalh atlatacağız hepsini. Sizin bulantılarınız olmuşmuydu? Olduysa ne zamana kadar sürdü i? Hazır yakalamışken sorayım😀

Teşekkür ederiz sizne güzel kavuştunuz darısı bizim başımıza inşalalh. İster istemez tedirgin oluyoruz bu süreçlerde. İnşalalh atlatacağız hepsini. Sizin bulantılarınız olmuşmuydu? Olduysa ne zamana kadar sürdü i? Hazır yakalamışken sorayım😀
Hiç bulantım olmadı benim 🙈 😂

Martta doğum yapmak nasıllll uzun kollu mu daha çok alalım kısa mı tüyo verin bize 😅
Ben sezeryan oldum o yüzden mi bilemiyorum ama pijama asla giymedim gecelik giydim kısa kollu doğumdan sonra dışarıya çıktım o sırada hırka aldım üzerime hava soğuk diye ama odalar efsane sıcak kısa kolluyla terledim. Oğlum yanımda olduğu için oda sıcaklığını belli bir seviyede tutuyorlar hatta hemşirelerle savaş halindeydik diyebilirim onlar açtı biz kapattık😂 en son bebek için diyince yanmaya razı olduk. 😂

Onun dışında iki valizle gidip biton gereksiz eşya ile döndüm diyebilirim 😂 ama en lazım ne dersen depend kesinlikle hayat kurtarıyor eve geldiğimde de bir hafta onu kullandım çok rahat 💙

Bunun dışında sudyen falan gereksiz zaten hastanede takmiyorsun dışarıya da çıkmıyorsun bir eve gidiyorsun yük etme bence kendine ben minimumda tuttum valizi ona rağmen süt sağma pompası, emzik, pijama, makyaj malzemeleri, dış fırçası, roll on falan ( aklıma bile gelmedi kullanmak) gereksizdi hatta eşime ikişer ikişer tsrtler eşofmanlar aldım adam girdigiyle çıktı 😂

Ama oldu mu şimdi ya 😅 neden keyifle geçtiniz anlamış olduk sürecinin🤣 neyse 4.ayda düzeleceğiz inşallah. Sen de gebeliği şanlı geçirenlerden birisisin ne güzel bizim de keyifle geçireceğimiz günler gelecektir inşallah 😀

Ahahaha 😂 düzelecek inşaallah tek derdinizin mide bulantısı olması dileğiyle 🌼

Selam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım 🥰😍🧿🐣

Eklentiler

• IMG_20220817_134551.jpg
    IMG_20220817_134551.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20220817-WA0000.jpg
    IMG-20220817-WA0000.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20220817-WA0001.jpg
    IMG-20220817-WA0001.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 79
Ben sezeryan oldum o yüzden mi bilemiyorum ama pijama asla giymedim gecelik giydim kısa kollu doğumdan sonra dışarıya çıktım o sırada hırka aldım üzerime hava soğuk diye ama odalar efsane sıcak kısa kolluyla terledim. Oğlum yanımda olduğu için oda sıcaklığını belli bir seviyede tutuyorlar hatta hemşirelerle savaş halindeydik diyebilirim onlar açtı biz kapattık😂 en son bebek için diyince yanmaya razı olduk. 😂

Onun dışında iki valizle gidip biton gereksiz eşya ile döndüm diyebilirim 😂 ama en lazım ne dersen depend kesinlikle hayat kurtarıyor eve geldiğimde de bir hafta onu kullandım çok rahat 💙

Bunun dışında sudyen falan gereksiz zaten hastanede takmiyorsun dışarıya da çıkmıyorsun bir eve gidiyorsun yük etme bence kendine ben minimumda tuttum valizi ona rağmen süt sağma pompası, emzik, pijama, makyaj malzemeleri, dış fırçası, roll on falan ( aklıma bile gelmedi kullanmak) gereksizdi hatta eşime ikişer ikişer tsrtler eşofmanlar aldım adam girdigiyle çıktı 😂
Evet evet çok kalın şeyler almamak lazım 😅 ben de minimal tutmaya çalışıcam zaten evim ve hastane arası yürüyerek 5 dk bi eksik olursa eve gidip alırlar 😆

Selam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım 🥰😍🧿🐣
Bişi dicem bu da kıza benziyor 😅 ama o uzun şey göbek bağı da olabilir emin olamadım 😅

Back