2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
aynen depend mutlaka alınacaklar arasında olmalı

valla aynı durum bende de var canım olayın hep 1 gün gerisinden geliyorum
Arkadaşlar uzun yolculuğa çıkanınız oldu mu? 10 saatlik gibi mesela. Ya da doktoru herhangi bir yorum yapan?
canım ben bu hafta sonu yaklaşık 10 saatlik bir yolculuğa çıkacağım deniz vs sordum doktoruma riskli bir durumun yok gidebilirsin dedi eğer araba ile gidiyorsan 2 saatta bir inip 10 dk yürüyüp kendini dinlendir dedi . bugün yine kontrolüm var bakalım tekrar sorarım farklı birşey derse yazarım buraya .
canım hiç stres yapma inşallah hepsi de çok iyidir minik civcivlerin güzelce gelişiyordur cihaz hatasıdır hemen strese girme dualarımız seninle.

Ya ne güzel oluyor tecrübelerinizi paylaşmanız. Çok teşekkür ederim Ben de geceliği mantıklı buldum zaten hastane için. Şu an biraz ürkütücü geliyor doğum meselesi bebeğe odaklanmak daha hoşuma gidiyor. Doğumla ilgili şeyleri sonraya bırakıyorum

Maşallah ya siz kocaman oldunuz, biz de 10+0 uygulama 11. Hafta olarak gösteriyor

Hiç korkma kuzum hep derim doğurulmasa ben yapamazdım. Bence bazılarının abarttığı kadar değil doğum eylemi. Bu arada ilk doğumum suni sancı ile normal

öyle düşünme canım bu topik ne için var tabi ki üzgün olduğumuzda birbirimize destek vereceğiz birbirimizi bu süreçte en iyi biz anlarız herkes merak ettiklerini soruyor birbirinden fikir alıyor kocaman bir hamiş ailesiyiz artık

Günaydın arkadaşlar sabah oğlumu kursa bıraktım dönüşte markete gittim belki gözüme bişey çarparsa alıp yerim diye aksine bı tiksindimki dışarı nasıl çıktım bilmiyorum açım yaaa acimmm Allah'ım isyan etmiyorum ama gerçekten yemek yemek istiyorum oğluma bı çorba bile yapamıyorum dünden beri de canm bahçe domatesi çekiyor ekşi ekşi bol tuzlu aklımdan çıkmıyor

Hiç korkma kuzum hep derim doğurulmasa ben yapamazdım. Bence bazılarının abarttığı kadar değil doğum eylemi. Bu arada ilk doğumum suni sancı ile normal
Yine rahatça doğurursun inşallahZaten yapacak bişey yok bi şekilde yolunu bulup çıkacak bebek Milyarlarca insan doğurup duruyor tabiki normal bir olay. Hepimiz doğurabiliriz

evet suan bu sürecin korkutucu gelmesi cok normal :) sakın burda dogum hikayeleri okuma, etrafında da anlatmak isteyenler olursa kulaklarını tıka :) bu süreci sadece doktorunla konusursun canım, çünkü herkesin tecrübesi farklı olacaktır, aynı şekilde senin de

Yaa kıyamam ki pazarınızda falan olmuyor mu. Bulsan bi şekilde ne güzel olur

Ya evet isteyenler ekleşsek güzel olur aslında

Şimdi burda yüzüğe bağlanan ipin uzunluğu bence çok önemli ne kadar olmasını önerirsiniz C Cimenlere_uzansam

Kızlar ben bu geceliği aldım fiyatı çok uygun geldi kumaşı da yumuşakmış aralıktan sonra tekstil fiyatları 2 katı olacakmış denk gelmişken aldım atarım kenara

Eklentiler

• Screenshot_20220817_110010_trendyol.com.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220817_110008_trendyol.com.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 56
Aslında şöyle bir durumum var iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bunu paylaşmam lazım Annem ebe olduğu için benim bütün çocukluğum doğumevi koridorlarında geçti. Kreşe giderdim hastanenin karşısında. Sonra annemin mesaisi bitene kadar beklemem gerekirdi. Hep hastaneye götürürdü beni. Eskiden insanlar daha tahammüllüydü. Kimse de hemşirelerin çocukları niye buraya geliyor demezdi. Doğum yapanlar çikolata lokum verirdi. Bebekleri severdim. Doktorculuk falan oynardık Ama bir de istemeden de olsa doğumhaneyi de görürdüm. Bazen aynı anda onlarca hasta doğuma gelirdi. Ebeler koşturmaca içinde bizi görmezdi bile. Çocuklarla içeriyi izlediğimiz çok olurdu kimseye yakalanmadan. Biri yakalarsa baya fırça yerdik tabiNeredeyse her gün kapıdan kafamı uzatıp içeriye bakardım. Korktuğumu hatırlamıyorum sadece çok garip geliyordu bağırıp duran kadınlar her yerde Annemin evde doğum kitapları vardı. İzinsiz onları alıp fotoğraflara bakardım Çocukluğumdan beri doğumun içindeyim aslında. Öyle travmatik korkularım yok hatta dediğim gibi belki de iyi bişeydir. Çünkü çok doğal ve normal bişey olduğunu da hissediyorum Doğum hikayelerine kulak tıkamam mümkün değil artık beynimin içinde onlar Şimdi ister istemez kendim hamile olunca biraz korkutucu geliyor ama çok büyük bir korku da değil. O gün gelince burada destek oluruz birbirimize yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…