• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya başka bi yerde hekim uzman doktorsa yazar pratisyen vs ise yazamaz demişler. Benimki genç yeni atanmış bi dr. Biri de 4000likse 3 kutu yazar 6000se 1 kutu yazar sadece demiş. Öyle kafam karıştı yani. En iyisi gidip kendim soracağım bitince
Rapor oldumu uzmana gerek yok yani ben bu şekilde yazdirmistim aile hekimligine eczacı da oyle demisti bana.

Eşimin bir akrabasınında 8 bin çıkmıştı şuan 13. Haftasında ve cinsiyeti kızmış 🤭 Sizinde aynı olabilir 😅 Benim 354 tü ve de hiç belirti yaşamadım hep içimden erkek geçiyor 😅
Hadi bakalım inşallh ama erkekte olsa canım feda yeterli sağlıklı olsun canım. Bi isim bulmam lazım bebişine o yüzden sabırsızlıkla cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum 😁

Bu arada kızlar moralinizi bozup sizleri uzmemisimdir inşallah 😔🙈 Üzüntüden düşünemedim ama sizler benim kusuruma bakmayın genelde çok pozitif bir insanımdır pozitif enerji de vermeye özen gösteririm ama bugün biraz gardim düştü sanirim yorgunlukla da birleşti 😔 ama her zaman pozitif düşünelim inşallah civcivlerimiz sağlıkla kucağımızda olacak 6 -7 ay içinde 🤲🤲

Yaa süpersin evet biz arkadaşlarla lisedeyken yapmıştık bunu 🤣 erkek-kız-erkek üç çocuk çıkmıştı bana. Üçten sonra durmuştu. Kim çevirse öyle çıkmıştı. Çocuğu olanlarda da çıkıyor dendi ama yaptım mı anneme falan hatırlamıyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum vücuttaki manyetik etkiyle ilgili ama mantığını gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen doğru da çıkmıyor çünkü yaşım 31 oldu artık 3 çocuk zor bana 😀
Nasıl yapılıyor ki? Yani bir defa yapınca 3 çocuk olacağı nasıl anlaşılıyor

Bu arada kızlar moralinizi bozup sizleri uzmemisimdir inşallah 😔🙈 Üzüntüden düşünemedim ama sizler benim kusuruma bakmayın genelde çok pozitif bir insanımdır pozitif enerji de vermeye özen gösteririm ama bugün biraz gardim düştü sanirim yorgunlukla da birleşti 😔 ama her zaman pozitif düşünelim inşallah civcivlerimiz sağlıkla kucağımızda olacak 6 -7 ay içinde 🤲🤲
Hiç sıkıntı etme sadece iyi şeyleri yazmak için açılmadı Topal hepimiz sıkıntılarımızı yaşadıklarımızı bizi en iyi anlayacak olan insanlarla paylaşıyoruz burada. Atıyorum 50 tane gebeyiz burada illaki bazılarımızın sıkıntısı üzüntüsü korkuları olacak napalım sen kötü haber aldın sen kötü düşündük topikten çıkmı diyelim. Bu bencillik oluyor. Biz iyileri mutlu haberleri duyup sevindiğimiz gibi yeri gelince de birbirimize destek olacağız. Çünkü insan en yakınlarına anlatamadıklarını buradan rahatlıkla yazabiliyor. Ve ben eminin ki doktor 3 üne de tam bakamadı nasıl baksın ki zaten bşr tanesini arkaya atmışlardır o da ölçerken geriden geldiğini düşünmüştür. Olmadık şey değil canım insanların başına neler geliyor. Rabbim yiyecek ekmeği varsa her türlü veriyor sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter canım .yarın güzel haberlerini bekliyoruz mutlu uyu mutlu uyan pozitif şeyleri Çek üzerine 🙏🌸

Kızlar yukarıda konuşulmuş da şimdi arayıp bulamadım kimlerin konuştuğunu. Lohusa takımı derken bildiğimiz pijama gecelikten farkı ne. Bi göbek kısmı farklı gördüğüm kadarıyla bi de emzirmeye uygun yakası falan. Google alışverişte baktım biraz da çok aşırı gerekli bişey mi anlamadım. Hastanede mi giyiliyor ev için mi bunlar. Ablamın doğumlarında gittim hastaneye ama hatırlamıyorum ne giydiğini falan
Yok canim ya yok lahusa pijamasi yok lohusa bilmem nesi ben hiç o kısma girmedim. İhtiyacım olabilecek 2 takım aldım ve Hem doğumdan sonra hastanede hem evde çok çok kullandım hala da kullanırım 😊 önemli olan düğmeli olması.
Bir tane elbise tarzında gecelik almıştım, hastanede en çok onu kullandim önü komple düğmeliydi sezeryandan sonra eğilmek kalkmak çok zor oluyor birde pijama giyemedim bir süre bel lastiği karnıma deydiği için çok canım acıdı. Bu durumda da alt üst takım da da yüksek bel olmasına dikkat edin . Onunda önü komple düğmeli olsun . Ben hep elbiseyle durdum en çok onda rahat ettim çünkü. Emzirirkende hemen üstten düğmeyi açıp emziriyordum. Giyip çıkartması da çok rahat oluyor düğmelilerin.

Eklentiler

• Screenshot_20220817-021233_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220817-021233_Trendyol.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220817-021040_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220817-021040_Trendyol.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 54
Hayir tabikide canım, biz hem sevinçlerimizi hem üzüntümüzü hem korku ve endiselerimizi paylaşmak için buradayız.... olur mu öyle şey hiç öyle düşünme lütfen.. insanız her türlü duygumuz var konuşarak dertleşerek paylaşarak azaltacagiz derdimizi sıkıntımız, sevincimizi de cogaltacagiz hep birlikte....
Senin minik civciv de kardeşlerine yetisecegine inanıyorum 🥰 minikler hep öyle oluyor sonradan açılıyorlar , doktorunuz da demiş zaten cihazdan kaynaklı olabilir diye, yarında kontrolunuz var doktor size durumu tüm yönleriyle izah eder. Ben iyi şeyler olacağını düşünüyorum , sizde hep iyi düşünün 🌺

Kızlar benim ayın 29unda oksapar iğnem bitiyor. Aile hekimim yazar mı? İğne için özeldeki randevu hakkım sigortadan gitsin istemiyorum. Raporum var bu arada. Doktor eşi olan arkadaşımızı bu yüzden sormuştum da @Melikeben 😊
Cevap verildi mi bilmiyorum canım girunce yazayım dedim ben hep sağlık ocağına yazdiriyorum hatta bazen hafta sonuna denk geliyir tanıdık eczacı var ondan aliyorum pazartesi yazdırıp reçete ile gidiyorum istediğin kadar yaiyorlar ama biz 3 kutu yazdiriyoruz

Kızlar merhaba 😔

Ben bugün Çapaya gittim ve en iyi devlet hastanesi maceram diyebilirim bu yönden asla kötü yorum yapmıyorum sadece yorgunluk var habire ordan oraya yolluyorlar ama riskli gebelik işaretlediler beni ondan sonra daha kolay oldu işlem yapmam 👍

Öte yandan çocuklar bugün normalde 11+6 günlük hep gittiğim doktorlar 1 tanesi 2 gün geri diyorlardı ama bu sefer 2si 12+0 cıktı 1i 11+1 cıktı 😔 perinatolojiye yollayan doktor geri olan cocugun hareketlerinin yavas kesesinin de yetersiz gorundugunu soyledj ama ekledi benim aletimle ilgili olabilir perinatoloji daha uygun anlatir size dedi perinatolog da tam cikiyormis bana yarin 1 1 bucuk gibi gel senin durum acil olabilir bakalım dedi birazcık moralim bozuldu 😔
Sen istiyorsan geriyse veya hastalık durumunda bile almayız ama geri olan bebek veya hasta bebek üçüz gebelikte yaşayamaz kendi kendine hayati sonlanır dedi 😔 ben çok üzüldüm gerçi üzülünce kadın dedi onların makinası iyi değil belki yanlış olcmusleedir ben bakarım bir de şimdiden kendini üzme dedi ama azıcık moralim bozuldu kızlar ben hep hepsini doğuracağını düşünmüştüm bana dua edin yarın hepsi saglikli olsunlar insallah 🤲🤲

Hiç aklımda yoktu gerçekten dua edin böyle kalsınlar kızlar çok üzülürüm yoksa 😔 onlar benim civcivlerim 🐣🐣🐣

Inşallah 4 çocuk sahibi olurum basta ikiz olsa daha çok sevinirdim ama üçüz oldular ve ben aşırı alıştım onlara 🐣🐣🐣
Canm hiç moralini bozma hem dr da cihaz iyi değil demiş inşallah ucude sağlıklıdır bugün güzel haberler alacağına inanıyorum duam seninle🥰

İnşallah canım vallahi yarın güzel haberler almak icin cok dua ediyoruk sizlerden da Allah razıolsun destek oldunuz bana 🤲🤲 ınşallah her şey yolundadır ve yarın bunu duyarım doktordan için rahat eder 🤲🤲
Acısıyla tatlısıyla biz hep burdayız canım endişenide anlıyorum 😔 Dediğim gibi Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallah canım benim bol bol dua et canım 🤲🏻😘😘

Fark ödüyorum. Hatta ilkten 4000lik kullanırken daha az ödüyodum şuan 6000liğe geçince daha çok ödemeye başladım. 4000likte 5 tl falan ödemiştim 3 kutuya. 6000de 120 tl ödedim
Ya siz çok az odemissiniz özel sağlık sigortasından dolayı mı acaba biz 3 kutu alıyoruz 190 TL ödüyoruz fark

Günaydın güzel anneler. Hepinize mutlu bir gün diliyorum, kontrolü olan arkadaşlarımızdan güzel haberler gelir inşallh bizde dizinle mutlu oluruz.
Bugün yine bulantıyla uyandım bişey yemediğim halde çıkarttım. Yeter artık diye bağırarak koşmak istiyorum sokaklarda 🤣🤣🤣Ne zaman bitecek hozlıca gel git artık 4.ay. Bu arada ben de bugün 13.haftama girmiş oldum kızlar. 12+1 sanırım 13. Hafta olarak hesaplanıyor. Bıçak gibi kesilsin bulantılar hergün dua ediyorum. O zaman bende mutlu olacağım her şeyi yiyebileceğim dışarıya çıkıp rahatça gelebileceğim. İnstadan arşivden paylaşım yapıyorum kimse gebe olduğumu anlamıyor 🤣🤣🤣herkesin aklındaki soru işaretleri öldürüyorum😬 yine dışardasın yine geziyorsun. Seviyorum gezmeyi yapacak bişi yok diyorum 😅 eşimde diyor ki doğduğunda benim çocuğum desen kimse inanmaz diyor 🤣 bu arada instadan isteyenler birbirimizi ekleyebiliriz benve sorun olmaz herhalde 😀

Kızlar yukarıda konuşulmuş da şimdi arayıp bulamadım kimlerin konuştuğunu. Lohusa takımı derken bildiğimiz pijama gecelikten farkı ne. Bi göbek kısmı farklı gördüğüm kadarıyla bi de emzirmeye uygun yakası falan. Google alışverişte baktım biraz da çok aşırı gerekli bişey mi anlamadım. Hastanede mi giyiliyor ev için mi bunlar. Ablamın doğumlarında gittim hastaneye ama hatırlamıyorum ne giydiğini falan
Hastane üçin
Günaydın güzel anneler. Hepinize mutlu bir gün diliyorum, kontrolü olan arkadaşlarımızdan güzel haberler gelir inşallh bizde dizinle mutlu oluruz.
Bugün yine bulantıyla uyandım bişey yemediğim halde çıkarttım. Yeter artık diye bağırarak koşmak istiyorum sokaklarda 🤣🤣🤣Ne zaman bitecek hozlıca gel git artık 4.ay. Bu arada ben de bugün 13.haftama girmiş oldum kızlar. 12+1 sanırım 13. Hafta olarak hesaplanıyor. Bıçak gibi kesilsin bulantılar hergün dua ediyorum. O zaman bende mutlu olacağım her şeyi yiyebileceğim dışarıya çıkıp rahatça gelebileceğim. İnstadan arşivden paylaşım yapıyorum kimse gebe olduğumu anlamıyor 🤣🤣🤣herkesin aklındaki soru işaretleri öldürüyorum😬 yine dışardasın yine geziyorsun. Seviyorum gezmeyi yapacak bişi yok diyorum 😅 eşimde diyor ki doğduğunda benim çocuğum desen kimse inanmaz diyor 🤣 bu arada instadan isteyenler birbirimizi ekleyebiliriz benve sorun olmaz herhalde 😀
olurrr beni de ekleyebilirsiniz ozgaygn 😍

Nasıl yapılıyor ki? Yani bir defa yapınca 3 çocuk olacağı nasıl anlaşılıyor
Günaydın canım gece yazamadım. Bu çok önemli konuda sana şimdi cevap yazıyorum 🤣🤣🤣 Yüzüğü avucunun içinde sallandırıyor birisi. Hareket ediyor dairesel ya da ileri geri. Sonra durduruyor tekrar tutuyor yine hareket ediyor. Üçüncüye aynı şeyi yapıyor. Dörtte yaptığında durdu bende. Durana kadar yapıyorsun 🙈🙈🙈

Kızlar merhaba 😔

Ben bugün Çapaya gittim ve en iyi devlet hastanesi maceram diyebilirim bu yönden asla kötü yorum yapmıyorum sadece yorgunluk var habire ordan oraya yolluyorlar ama riskli gebelik işaretlediler beni ondan sonra daha kolay oldu işlem yapmam 👍

Öte yandan çocuklar bugün normalde 11+6 günlük hep gittiğim doktorlar 1 tanesi 2 gün geri diyorlardı ama bu sefer 2si 12+0 cıktı 1i 11+1 cıktı 😔 perinatolojiye yollayan doktor geri olan cocugun hareketlerinin yavas kesesinin de yetersiz gorundugunu soyledj ama ekledi benim aletimle ilgili olabilir perinatoloji daha uygun anlatir size dedi perinatolog da tam cikiyormis bana yarin 1 1 bucuk gibi gel senin durum acil olabilir bakalım dedi birazcık moralim bozuldu 😔
Sen istiyorsan geriyse veya hastalık durumunda bile almayız ama geri olan bebek veya hasta bebek üçüz gebelikte yaşayamaz kendi kendine hayati sonlanır dedi 😔 ben çok üzüldüm gerçi üzülünce kadın dedi onların makinası iyi değil belki yanlış olcmusleedir ben bakarım bir de şimdiden kendini üzme dedi ama azıcık moralim bozuldu kızlar ben hep hepsini doğuracağını düşünmüştüm bana dua edin yarın hepsi saglikli olsunlar insallah 🤲🤲

Hiç aklımda yoktu gerçekten dua edin böyle kalsınlar kızlar çok üzülürüm yoksa 😔 onlar benim civcivlerim 🐣🐣🐣

Inşallah 4 çocuk sahibi olurum basta ikiz olsa daha çok sevinirdim ama üçüz oldular ve ben aşırı alıştım onlara 🐣🐣🐣

inşallah sağlıkla kucağına alacaksın üçünü de dualarımız onlarla :KK68:

Lohusa pijamasıyla ilgili ben de bir şeyler yazmak istiyorum. sezaryen doğum yaptım ve pijama takımı almıştım belindeki lastik beni çok rahatsız etmişti onun haricinde kanama dolayısıyla depend külot bezlerden kullandım pijamayla onu değişmek çok zor oluyordu. her seferinde pijamayı çıkarıp külot bezi giymem gerekiyordu. o yüzden bu sefer elbise gibi gecelik almayı düşünüyorum. bu arada külot bezler çok rahatlık etraf batacak korkusu olmadan rahat rahat yatabiliyorsun. doğum sonrası 3 gün kadar kullandım sonra normal pede geçtim.

Back