- 6 Mart 2018
- 3.679
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.309
- 158
Penti bazen büyük indirime giriyor canım haber veririm buradaBunu bilmiyordum bak çok sağol. Mutlaka ikisinden de edinmek lazım ama doğuma yakın bakacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Penti bazen büyük indirime giriyor canım haber veririm buradaBunu bilmiyordum bak çok sağol. Mutlaka ikisinden de edinmek lazım ama doğuma yakın bakacağım
Martta doğum olacağı için evde pijama hastanede gecelik gibi düşündüm ben de şimdi. Zaman yaklaştıkça belli olur zaten. Ama hamileyken de giyilebilenlerden şimdiden almak mantıklı olabilir Eylül ekim gibi bakarım ona daLohusa pijamalarında belden ayarlama yeri oluyor, her ne kadar doğum olsa da göbek hemen inmediği için rahat oluyor belden ayarlamalar. Takımın üst kıyafeti ise emzirirken kolay açılması için düğmeli ya da pencereli oluyor. O da rahat.
Doğum olmadan da alıp giyebilirsiniz, doğumdan sonra da iş görür. Ben hem gecelik hem pijama giydim. İkisi de kendine göre kullanışlıydı.
Yok canım zaten bi geceliğe 500 lira vermem yazık günah çorap benim listemde var benim ayaklarım kışın çok üşür sezeryan olursak normal bile olsa doğumdan sonra denge bi şaşacak üşüme ihtimali çok yüksek mutlaka alıcam o yüzden yanımaAy suwen aldim ben ilk dogumumda, cok gereksiz pahali ve sonrasında kullanmayınca da sarardi. Pek tavsiye etmiyorum o markayı. İçinde rahat edeceğiniz herhangi bir pijama gecelik takımı olabilir bence. Sezaryen olursa bel kısmı lastikli olanlar dikiş yerini rahatsız edip sıkabiliyor ama yine de bir pijama takımı lazim çünkü sürekli gecelikle dolasamiyorsun. Bir çift çorap da olsun yanınızda, malum kış dönemi olacak yine, bazı hastaneler soğuk da olabiliyor, gaz karın ağrısı sıkıntısı yaşamayın. Bir de mutlaka emzirme atleti alın, ilk zamanlar sutyen kullanmamistim ben bunlar çok kullanışlı oluyor hem belin açıldı derdi yok hem de emzirmek için müthiş rahat.
Elimde olsa ayıcıklı geceliğimle giderim ama annemin tansiyonu düşerKullanılması gereken bişeyse tabiki alacağız canım. Bir gecelik bi pijama yeterli olur şöyle pamuklu rahat bişey. Bu konuyu biraz daha doğuma yakın düşüneceğim sanırım
Ay dantelliler bence komik duruyor lohusalık pek seksi bişey de sayılmaz sadece rahatlığı düşünmek daha mantıklı
Allahım sağlık versin o miniklere biz bile alıştık kuzum senin üçüzlere şimdiden. Sen sabırla yarını bekle şimdi içini karartma hiç. Zaten senin mucizen onlar. Bi mucize daha olacak ve yarın güzel haber alacaksın inşallah. Sana kıyamadım şimdi bi de ne güzel bi annesin sakın canını sıkmaKızlar merhaba
Ben bugün Çapaya gittim ve en iyi devlet hastanesi maceram diyebilirim bu yönden asla kötü yorum yapmıyorum sadece yorgunluk var habire ordan oraya yolluyorlar ama riskli gebelik işaretlediler beni ondan sonra daha kolay oldu işlem yapmam
Öte yandan çocuklar bugün normalde 11+6 günlük hep gittiğim doktorlar 1 tanesi 2 gün geri diyorlardı ama bu sefer 2si 12+0 cıktı 1i 11+1 cıktı perinatolojiye yollayan doktor geri olan cocugun hareketlerinin yavas kesesinin de yetersiz gorundugunu soyledj ama ekledi benim aletimle ilgili olabilir perinatoloji daha uygun anlatir size dedi perinatolog da tam cikiyormis bana yarin 1 1 bucuk gibi gel senin durum acil olabilir bakalım dedi birazcık moralim bozuldu
Sen istiyorsan geriyse veya hastalık durumunda bile almayız ama geri olan bebek veya hasta bebek üçüz gebelikte yaşayamaz kendi kendine hayati sonlanır dedi ben çok üzüldüm gerçi üzülünce kadın dedi onların makinası iyi değil belki yanlış olcmusleedir ben bakarım bir de şimdiden kendini üzme dedi ama azıcık moralim bozuldu kızlar ben hep hepsini doğuracağını düşünmüştüm bana dua edin yarın hepsi saglikli olsunlar insallah
Hiç aklımda yoktu gerçekten dua edin böyle kalsınlar kızlar çok üzülürüm yoksa onlar benim civcivlerim
Inşallah 4 çocuk sahibi olurum basta ikiz olsa daha çok sevinirdim ama üçüz oldular ve ben aşırı alıştım onlara
Evet yine benKızlar yürürken ayaktayken kasıklarınızda baskı, ağrı hissediyor musunuz?
Seninle aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruzEvet yine ben
İnşallah güzel haberler verirsin canım yarın bizlereKızlar merhaba
Ben bugün Çapaya gittim ve en iyi devlet hastanesi maceram diyebilirim bu yönden asla kötü yorum yapmıyorum sadece yorgunluk var habire ordan oraya yolluyorlar ama riskli gebelik işaretlediler beni ondan sonra daha kolay oldu işlem yapmam
Öte yandan çocuklar bugün normalde 11+6 günlük hep gittiğim doktorlar 1 tanesi 2 gün geri diyorlardı ama bu sefer 2si 12+0 cıktı 1i 11+1 cıktı perinatolojiye yollayan doktor geri olan cocugun hareketlerinin yavas kesesinin de yetersiz gorundugunu soyledj ama ekledi benim aletimle ilgili olabilir perinatoloji daha uygun anlatir size dedi perinatolog da tam cikiyormis bana yarin 1 1 bucuk gibi gel senin durum acil olabilir bakalım dedi birazcık moralim bozuldu
Sen istiyorsan geriyse veya hastalık durumunda bile almayız ama geri olan bebek veya hasta bebek üçüz gebelikte yaşayamaz kendi kendine hayati sonlanır dedi ben çok üzüldüm gerçi üzülünce kadın dedi onların makinası iyi değil belki yanlış olcmusleedir ben bakarım bir de şimdiden kendini üzme dedi ama azıcık moralim bozuldu kızlar ben hep hepsini doğuracağını düşünmüştüm bana dua edin yarın hepsi saglikli olsunlar insallah
Hiç aklımda yoktu gerçekten dua edin böyle kalsınlar kızlar çok üzülürüm yoksa onlar benim civcivlerim
Inşallah 4 çocuk sahibi olurum basta ikiz olsa daha çok sevinirdim ama üçüz oldular ve ben aşırı alıştım onlara
Dimi büyüdükçe daha neler olacakAynen bu tanimi bi kac gun yaşadım hatta yazacaktim buraya dedim şimdi biri bisiler yasamistir onu yazar buyutmeyeyim gecer dedim arada oluyo geciyo artik buyuyoruz kimbilir daha hangi organlar sıkışacak
Evet bir baskı hissi var sanki, sert bir şişkinlik. Kendi göbeğim değil bir kaç gündür daha bi farklılaştıEvet evet sanki rahimi tutan bağlar gerilip kasılıyor o da acıyor gibi rahim büyüdüğü için galiba
Fark ödüyorum. Hatta ilkten 4000lik kullanırken daha az ödüyodum şuan 6000liğe geçince daha çok ödemeye başladım. 4000likte 5 tl falan ödemiştim 3 kutuya. 6000de 120 tl ödedimMerhabalar cavap alabildiniz mi sorunuza bilmiyorum ama raporunuz varsa yazıyor aile hekimi. Birde bişey sorcaktim sizin ilaçlar ücretsiz mi alıyorsunuz fark öduyomusunuz
Ah canim Allah’in izniyle hicbirsey olmaz. Sen dua et, hayirlisi neyse zaten o olacaktir ama insallah 3 minigin de tutunur hem sana, hem hayataKızlar merhaba
Ya başka bi yerde hekim uzman doktorsa yazar pratisyen vs ise yazamaz demişler. Benimki genç yeni atanmış bi dr. Biri de 4000likse 3 kutu yazar 6000se 1 kutu yazar sadece demiş. Öyle kafam karıştı yani. En iyisi gidip kendim soracağım bitinceCvp aldınız mı bilmiyorum rapor varsa yazar aile hekiminiz.
Doktor çok önemli canım haklısın. Sık değiştirmek de iyi değil sanırım ama ben de 12. Haftadan sonra değiştirmek zorunda kalacağım çünkü doktorum sadece 12 altı bakıyor. Sen daha önce gittiğin bir doktora gideceksin şimdi enerjiniz de tutmuş aynen devam et onunla. Bu kez bebeğini kucağına almana vesile olur inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun imtihan dünyası işte fazlası var eksiği yok Ben çok etkilemek için anlatmak bile istemiyorum her zamanda söylerim kimse beni anlayacak duruma gelmesin inşallah Bende özel durumum olduğu için ilk özele gittim ama ultrason cihazı bile eskiydi. Gerçekten eğitim araştırma çok daha iyi. Eşimin tayin durumu var memleketine gitcez Allah nasip ederse yeniden doktor değiştrmem gerekiyor bide. Doktorda çok önemli hiç bilmiyorum. Ben kanser tedavisi olmadan önce düşük yaptım doktorum sen daha yeni evlisin rahmine dokunmak istemiyorum dedi 3 gün suni sancı vermişti ama yinede kürtajımıda yaptı şuan ona gidiyorum çok tatlı bir kadın Ay neler var gerçekten hastane seçimi bile çok önemli
Randevum haftaya çarşamba tam 9 haftalık oluyor artık. Gelsin zaman da bi göreyim artık hayırlısıylaDaha çok var dedigin, suan 8 haftaliksin sanirim gitsen bebek görünümü var ama 10 haftalikken daha belirgin bebis gibi oluyor yani 2 hafta kalmış sadece
Benim eşim pratisyen covidden önce yazamıyorlarmış ama covidden sonra uygun tanıyla acilde de pratisyen kaşesiyle yazilabiliyormus. Aile hekiminizden gönül rahatlığıyla yazdırabilirmissinizYa başka bi yerde hekim uzman doktorsa yazar pratisyen vs ise yazamaz demişler. Benimki genç yeni atanmış bi dr. Biri de 4000likse 3 kutu yazar 6000se 1 kutu yazar sadece demiş. Öyle kafam karıştı yani. En iyisi gidip kendim soracağım bitince
Ahh canım benim rabbim sağlık versin 3 yavrunada Canını sıkma kuzum belki herşey yolunda üzülüpte stres yapma onlarda etkilenir. Allahın izniyle yarın inşallah güzel haberler alırsınKızlar merhaba
Oh iyi bari içim rahatladı teşekkür ederimBenim eşim pratisyen covidden önce yazamıyorlarmış ama covidden sonra uygun tanıyla acilde de pratisyen kaşesiyle yazilabiliyormus. Aile hekiminizden gönül rahatlığıyla yazdırabilirmissiniz
Kuzum inşallah yarın güzel haberler alırsın lütfen moralini yüksek tut yiyecek ekmekleri varsa bi şekilde doğacak kuzucuklar Allahım yardımcın olsun
her iki doktor da cihazla ilgili olabilir demiş, iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Allahın izniyle sağlıkla kucaklayacaksınız üçüzlerinizi, hepimiz derin bir oh çekip mutlu olacağız sizin adınıza Allah bağışlasın yavrularınızı, hepimizin yavrularını üzmeyin canınızı hiçbir şey belli değilken
Allah yardımcın olsun canım inanıyorum ki her şey iyi olacak merak etme stres yaparsan üçünü de birden strese sokarsın.biz bir tanede uğraşıyoruz sorunlar yaşıyoruz senin 3 tane var elbet birisinde sıkıntı çıkabilir önemli olan sıkıntının güzel sonuçla bitmesi. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallh canım benim. Dualarım seninle olacak
Gün doğmadan neler doğar canım inşallah yarın güzel haberler alırsın senin ve bebeklerin için en hayırlısı ve sağlıklısı ne ise umarım o şekilde sonuçlanır
Canim hiç moralini bozma daha suan belli değil, hele bir yarin olsun. Dedikleri gibi cihaz kaynaklıdır. Küçük olsa bile yaşayıp yasamayacağı hakkında kimse kesin birsey söyleyemez Allah büyük, inşallah hersey yolunda gidecektir merak etme
Canım kötü düşünme doktorda demiş makinası iyi olmadıgını söylemiş, inşallah üçüzlerini saglıkla kucagına alıcaksın dualarım seninle canım
İnşallah yarın hayırlı güzel haberler le dönersin kuzum biz bile alıştık şimdiden üçüzlerimize rabbim üçünüde size bağışlasın canım. İçini ferah tut bol bol dua et kuzum
Dualarimiz snnle canimher ne olursa olsun hayırlısı olanin olduğunu düşün kendine stres yapma. Onlar kardesler birbirine destek olurlar içerde
Allahım sağlık versin o miniklere biz bile alıştık kuzum senin üçüzlere şimdiden. Sen sabırla yarını bekle şimdi içini karartma hiç. Zaten senin mucizen onlar. Bi mucize daha olacak ve yarın güzel haber alacaksın inşallah. Sana kıyamadım şimdi bi de ne güzel bi annesin sakın canını sıkma
İnşallah güzel haberler verirsin canım yarın bizlere
Ah canim Allah’in izniyle hicbirsey olmaz. Sen dua et, hayirlisi neyse zaten o olacaktir ama insallah 3 minigin de tutunur hem sana, hem hayata
Ahh canım benim rabbim sağlık versin 3 yavrunada Canını sıkma kuzum belki herşey yolunda üzülüpte stres yapma onlarda etkilenir. Allahın izniyle yarın inşallah güzel haberler alırsın
Rapor yoksa bitane yazar.gidin sorun en sağlıklısı ama rapor varsa kactane alma hakkınız varsa o ay yazabilir. Üç kutuya mi 120, ödediniz sizYa başka bi yerde hekim uzman doktorsa yazar pratisyen vs ise yazamaz demişler. Benimki genç yeni atanmış bi dr. Biri de 4000likse 3 kutu yazar 6000se 1 kutu yazar sadece demiş. Öyle kafam karıştı yani. En iyisi gidip kendim soracağım bitince
ben bazen hissediyorum canım. Hatta yorulduysam daha çok :)Kızlar yürürken ayaktayken kasıklarınızda baskı, ağrı hissediyor musunuz?
Şimdi rapor da gebelik durumu yazdığı için fark alınıyor oraya sacma ama malesef devlet bu şekilde ödüyor.Venöz yetmezliği ibaresini de ekledikten sonra fark odemeden alınıyor daha doğrusu kutu basi 10 TL felan odeniyor yine yani noemalde 27 tl kutu başı farkı bu dediğim sekille düşüyor.04 olsaydi ücretsiz olcakti sanırım ecZacim yeni getirldi artik fark bu sekildede aliniyor ama daha düşük alınıyor belki işinize yarar diye soylemek istedim anlatabildim umarımFark ödüyorum. Hatta ilkten 4000lik kullanırken daha az ödüyodum şuan 6000liğe geçince daha çok ödemeye başladım. 4000likte 5 tl falan ödemiştim 3 kutuya. 6000de 120 tl ödedim