2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar yukarıda konuşulmuş da şimdi arayıp bulamadım kimlerin konuştuğunu. Lohusa takımı derken bildiğimiz pijama gecelikten farkı ne. Bi göbek kısmı farklı gördüğüm kadarıyla bi de emzirmeye uygun yakası falan. Google alışverişte baktım biraz da çok aşırı gerekli bişey mi anlamadım. Hastanede mi giyiliyor ev için mi bunlar. Ablamın doğumlarında gittim hastaneye ama hatırlamıyorum ne giydiğini falan

Menopozlu kadınlar gibiyim şuan ellerim ayaklarım yanıyor avuç içlerim terliyor. Zaten yanında bulantım da var yattığım yerden sağa sola dönüyorum resmen uzandığım yer ateş gibi. Siz de yanıyor musunuz kızlar :)))))))

Evet masallah Ben de cuma gidecegim. Insallah boyle net gorebilirim
Hadi inşallah normalde 10+4 ama ileride çıktı bugün bizim 11+1 şeklinde bazen böyle oluyormuş belki sizin de öyle olur ise net görülür koyar iseniz tahminde bulunuruz

Eki Görüntüle 3114496 doktor cinsiyette arada kaldı sizce ne olabilir kızlar?
Şuan kac hafta kac gunluksun canım
Bi 3 de benden canım

Eveett soğuk su şişesi ile dolaşıyorum sabah akşam

Ayaklarımın altı çok yanıyor benim de, bazen buz gibi suya tutuyorum . Ya da soğuk suyu kovaya koyup bekletiyorum çok rahatsız edici

Ayy gözlerim doldu benim hormonlar tavan. Ayyyyyy benimki de bu kadar o zaman yakınız. Kız gibi geldi kafa yapısından ama doktor ne dedi
Yaaa teşekkür ediyorum ah analıkDoktor ilk erkek gibi çıkıntı gördüm dedi sonra yok yok ya göbek kordonu olabilir %50 şeklinde diyelim biz dedi bilemedim arada kaldım çok dedi bayağı baktı da haftaya net olur öğrenmemiz dedi

Bence pijama takimindan ziyade onden dugmeli boydan elbise gibi olanlar var ya onlar kullanisli. Dogumdan sonra doktor arada gelip muayene ediyor. Kolay oluyor elbise olunca. Onden dugmeli olunca emzirmek icin de ac-kapat kolay oluyor. Ben elbise tarzi almistim. Gene oyle alacagim. Sezeryan da fark ediyor olabilir. Ben normal dogum yapmistim.

O benim

O sana kalmış birşey canım illaki alıcağın birşey değilki. Galiba rahat oluyor onlar kumaş ve kullanış açısından

valla canım lohusa gecelik takımları diye geçenler bu satenimsi tarzda aşırı kokoş assolistimsi oluyo tüylü dantelli onları iç beğenemiyorum benim bildiğim gecelik kullanışlı oluyormuş doğum sonrası ve öncesi ama geceliklerde de meme kısmının kolay açıldığı düğmeli, fermuarlı modeller var onlara bakmak lazım, aynı şekilde alt üst pijama takımı da önü düğmeli olanlardan alıcam ben kolaylık olur emzirirken diye ben suwen de bi kaç model beğendim ama çok pahalı

Eveett soğuk su şişesi ile dolaşıyorum sabah akşam
Yalnız değilim o zaman bşr an önce havalar serinlesin istiyorum ben denize giremiyorum dışarıya çıkamıyorum kimsede girmesin banane
Ayaklarımın altı çok yanıyor benim de, bazen buz gibi suya tutuyorum . Ya da soğuk suyu kovaya koyup bekletiyorum çok rahatsız edici
İnan üşeniyorum soğuk suya koymaya midem o kadar kötüyüm ki ayağa kalkacak hal bırakmıyor bende. Sabahtan beri duşa gireceğim bi türlü kalkamadım
Sen ee katıldın ateşli kervana sırtım yanıyor ejderha gibiyim

Canım normal doğum da etekli olanlar kolay , çünkü doktor sürekli gelip kontrol ediyor doğumdan sonra. Sezeryan da alt üst takımlar kullanışlı. Ben ilk doğumda etekli almıştım kolay olmuştu bana
10+4 adete göre böyle düzenli gidiyorduk da bugün 11+1 şeklinde ölçtü doktor
Oy maşallah annesi ne güzel bakmış kuzuya

Ay kendimi bi dusunemedim o dantelli takımlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…