Evet masallahAynı yorumu yaptım ben de senin yazdığını görmeden çok güzel yatıyor dimi pek cici
Valla azıcık daha sabredelim yav. Buğday falan nimet çarpılırız YaaAy bi de bu vardı ben şimdi nereden bulayım buğday arpa filiziniO değil de nimetle de oyun olmaz üstüne idrar damlatılıyor her testte. Bizim köydekiler duysa çarpılırsın derdi
Hadi inşallah normalde 10+4 ama ileride çıktı bugün bizim 11+1 şeklinde bazen böyle oluyormuş belki sizin de öyle olur ise net görülür koyar iseniz tahminde bulunuruzEvet masallahBen de cuma gidecegim. Insallah boyle net gorebilirim
Şuan kac hafta kac gunluksun canım
Bi 3 de benden canımBen de inanılmaz göbek oluştu,çok fazla su tüketen biriyim normalde de zaten.ödem filan olduğunu sanmıyorum bu göbeğinama normalde saat 7 den sonra hiç birşey yemeyen biriyken şu an yiyorum acıkınca bebek için. Daha şimdiden 5 kg aldım ama neden böyle olduğunu asla anlamıyorum
Eveett soğuk su şişesi ile dolaşıyorum sabah akşamMenopozlu kadınlar gibiyim şuan ellerim ayaklarım yanıyor avuç içlerim terliyor. Zaten yanında bulantım da var yattığım yerden sağa sola dönüyorum resmen uzandığım yer ateş gibi. Siz de yanıyor musunuz kızlar :)))))))
Benim var da gaz diyorum inanmıyorlarKıslar göbüşü çıkan var mıııı??
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı
Ayaklarımın altı çok yanıyor benim de, bazen buz gibi suya tutuyorum . Ya da soğuk suyu kovaya koyup bekletiyorum çok rahatsız ediciMenopozlu kadınlar gibiyim şuan ellerim ayaklarım yanıyor avuç içlerim terliyor. Zaten yanında bulantım da var yattığım yerden sağa sola dönüyorum resmen uzandığım yer ateş gibi. Siz de yanıyor musunuz kızlar :)))))))
10+4 adete göre böyle düzenli gidiyorduk da bugün 11+1 şeklinde ölçtü doktorŞuan kac hafta kac gunluksun canım
Bi 3 de benden canım
Ayy gözlerim doldu benim hormonlar tavan. Ayyyyyy benimki de bu kadar o zaman yakınız. Kız gibi geldi kafa yapısından ama doktor ne dedi
Yaaa teşekkür ediyorum ah analıkAyy gözlerim doldu benim hormonlar tavan. Ayyyyyy benimki de bu kadar o zaman yakınız. Kız gibi geldi kafa yapısından ama doktor ne dedi
Bence pijama takimindan ziyade onden dugmeli boydan elbise gibi olanlar var ya onlar kullanisli. Dogumdan sonra doktor arada gelip muayene ediyor. Kolay oluyor elbise olunca. Onden dugmeli olunca emzirmek icin de ac-kapat kolay oluyor. Ben elbise tarzi almistim. Gene oyle alacagim. Sezeryan da fark ediyor olabilir. Ben normal dogum yapmistim.Kızlar yukarıda konuşulmuş da şimdi arayıp bulamadım kimlerin konuştuğunu. Lohusa takımı derken bildiğimiz pijama gecelikten farkı ne. Bi göbek kısmı farklı gördüğüm kadarıyla bi de emzirmeye uygun yakası falan. Google alışverişte baktım biraz da çok aşırı gerekli bişey mi anlamadım. Hastanede mi giyiliyor ev için mi bunlar. Ablamın doğumlarında gittim hastaneye ama hatırlamıyorum ne giydiğini falan
O benimMenopozlu kadınlar gibiyim şuan ellerim ayaklarım yanıyor avuç içlerim terliyor. Zaten yanında bulantım da var yattığım yerden sağa sola dönüyorum resmen uzandığım yer ateş gibi. Siz de yanıyor musunuz kızlar :)))))))
O sana kalmış birşey canım illaki alıcağın birşey değilki. Galiba rahat oluyor onlar kumaş ve kullanış açısındanKızlar yukarıda konuşulmuş da şimdi arayıp bulamadım kimlerin konuştuğunu. Lohusa takımı derken bildiğimiz pijama gecelikten farkı ne. Bi göbek kısmı farklı gördüğüm kadarıyla bi de emzirmeye uygun yakası falan. Google alışverişte baktım biraz da çok aşırı gerekli bişey mi anlamadım. Hastanede mi giyiliyor ev için mi bunlar. Ablamın doğumlarında gittim hastaneye ama hatırlamıyorum ne giydiğini falan
İnşallah canım senin bebiş de uyuyordur böyle mışıl mışıl. Görürsün cuma günüEvet masallahBen de cuma gidecegim. Insallah boyle net gorebilirim
valla canım lohusa gecelik takımları diye geçenler bu satenimsi tarzda aşırı kokoş assolistimsi oluyo tüylü dantelli onları iç beğenemiyorumKızlar yukarıda konuşulmuş da şimdi arayıp bulamadım kimlerin konuştuğunu. Lohusa takımı derken bildiğimiz pijama gecelikten farkı ne. Bi göbek kısmı farklı gördüğüm kadarıyla bi de emzirmeye uygun yakası falan. Google alışverişte baktım biraz da çok aşırı gerekli bişey mi anlamadım. Hastanede mi giyiliyor ev için mi bunlar. Ablamın doğumlarında gittim hastaneye ama hatırlamıyorum ne giydiğini falan
Yalnız değilim o zaman bşr an önce havalar serinlesin istiyorum ben denize giremiyorum dışarıya çıkamıyorum kimsede girmesin bananeEveett soğuk su şişesi ile dolaşıyorum sabah akşam
İnan üşeniyorum soğuk suya koymaya midem o kadar kötüyüm ki ayağa kalkacak hal bırakmıyor bende. Sabahtan beri duşa gireceğim bi türlü kalkamadımAyaklarımın altı çok yanıyor benim de, bazen buz gibi suya tutuyorum . Ya da soğuk suyu kovaya koyup bekletiyorum çok rahatsız edici
Sen ee katıldın ateşli kervanaO benim
Canım normal doğum da etekli olanlar kolay , çünkü doktor sürekli gelip kontrol ediyor doğumdan sonra. Sezeryan da alt üst takımlar kullanışlı. Ben ilk doğumda etekli almıştım kolay olmuştu banaKızlar yukarıda konuşulmuş da şimdi arayıp bulamadım kimlerin konuştuğunu. Lohusa takımı derken bildiğimiz pijama gecelikten farkı ne. Bi göbek kısmı farklı gördüğüm kadarıyla bi de emzirmeye uygun yakası falan. Google alışverişte baktım biraz da çok aşırı gerekli bişey mi anlamadım. Hastanede mi giyiliyor ev için mi bunlar. Ablamın doğumlarında gittim hastaneye ama hatırlamıyorum ne giydiğini falan
Oy maşallah annesi ne güzel bakmış kuzuya10+4 adete göre böyle düzenli gidiyorduk da bugün 11+1 şeklinde ölçtü doktor
Ay kendimi bi dusunemedim o dantelli takımlardavalla canım lohusa gecelik takımları diye geçenler bu satenimsi tarzda aşırı kokoş assolistimsi oluyo tüylü dantelli onları iç beğenemiyorumbenim bildiğim gecelik kullanışlı oluyormuş doğum sonrası ve öncesi ama geceliklerde de meme kısmının kolay açıldığı düğmeli, fermuarlı modeller var onlara bakmak lazım, aynı şekilde alt üst pijama takımı da önü düğmeli olanlardan alıcam ben kolaylık olur emzirirken diye ben suwen de bi kaç model beğendim ama çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?