Zaten zayıflamaya çalışıyordum. Sonra bebis gelir diyordum ama bir türlü istediğim gibi zayiflayamadim. Sonra dedim yeter, yapacaksak yapalım
Zayiflamayi beklersem... ohoo.. Çok şükür bin şükür tabi ki
çok beklemedik, 3.ayda nasip oldu ama ahh.. keşke zayiflasaymisim yaa.. biraz da takıntım var. Bu aralar biraz böyle bir duygusal bunalım çöktü galiba.. Oğlumda baya güzel hissediyordum aslında. Ama tabi genctim de yani. -7 yaş. Bu çirkinlik olayi doğru mu acaba, görürüz
İnşallah canım yaa.. saol
Evet canım, normalde de çok ödemim olur aslında. Oğlumda da 6 ayda 10 kilo almıştım ama sonra gebelik şekeri sınırda çıktı. Çok dikkat ettim, diyet yaptım hep.. Üzerine 3 kilo falan alıp doğuma girmiştim. Allahtan ilerlemeden durabildim. Simdi de sismiyim diyorum güya ama şimdiden 2 kilo gelmiş moralim bozuldu. Böyle giderse rahat da edemem. Sağlıksız olmak istemiyorum görüntüden ziyade. Su az içiyorum hic ama hiç canım istemiyor. Hep böyleydim ama yaa.. zorluyorum kendimi yine de.. Ekşiden de vazgeçemedim ama
en kötüsü bence hamur işi. Cok yemesem de arada fast food falan yiyorum. Azalticam kesin bu haftadan itibaren. Zaten yine şeker riskim vardır illa ki.. Dikkat etmeliyim. Fit hamile olma derdim yok zaten olamam yani 74 kiloyla da
Sağlıklı olalım, hareketli olalım.. Ama yüzüm falan da bir sisti böyle çirkin görüyorum kendimi.. yaşlı göruyorum bir de.. psikolojik herhalde.. inşallah 3 ay bitince geçer