• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İlk çocuktan sonra ben de tobeee diyordum ama inan ki unutuluyor hepsi. Şimdi çok tatlı heyecanlar ile abisi ile bekliyorum yeni aile üyemizi 🧿 Sağlıkla gelsin inşallah

😢Ben sana kıyamam

Ben 3 kilo aldım inanılmaz moralim bozuk. Hamile diyetisyenine başladım bakalım sonuç nasıl olacak.

Ayy bunlar çok güzel yaa, ben de alacağım inşallah

Arkadaşım hele o lohusa takımları fiyatları neden bu kadar uçmuş.

Benim alt karnım şişti ve kilo gibi değil sert bir şekilde, dün elbise giymiştim, komşu teyze geldi kapıya göbeğime takıldı gözü. Soracak soramiyorda 😀3.4 defa döndü durdu. Çok güldüm gidince 🤗😀

Sıcaklardandır canım. Mühim bir şeyin yok inşallah

Benim de saçlarımda cok beyaz var, dipleri ile uçları farklı
Bu durum canımı sıkmıyor desem yalan olur.

Bence kesin KIZ 🧿🐣
Amin canım🤲 saglıkla gelsinler dünyaya🧿 benimde öle göbegim şişti sertligi hissediyorum karnımda🥰🤭

Bende aynı durumdayım göbek aldı başını gitti sanki güzelliğim de gitti saç diplerim beyaz boya yapamıyorum makyaj yasak dedi yapmıyorum kilo da aldım kendimi pek beğenmediğim dönemdeyim. Ama çocuklarımızın canı sağolsun onun içimizdeki varlığı çok şeye bedel sonsuz şükürler olsun ❤️
doktor makyaj yasak demedi bana da, çok birşey yapmıyorum ama yine de standart işe giderken hafif göz kalemi rimel sürmezsem benim de modum düşük olur....saç için 12. haftayı bekliyorum geçince organik boyayı soracağım doktoruma...

Ben de inanılmaz göbek oluştu,çok fazla su tüketen biriyim normalde de zaten.ödem filan olduğunu sanmıyorum bu göbeğin :( ama normalde saat 7 den sonra hiç birşey yemeyen biriyken şu an yiyorum acıkınca bebek için. Daha şimdiden 5 kg aldım ama neden böyle olduğunu asla anlamıyorum 😔😔

Ben de makyajımı yapıyorum. İnternette yabancı kaynakları da taradım makyajın zararı ile ilgili bir şey yok hamilelik sürecinde. 😶
Aynen araştırmaya gerek yok kaçtan kadın doğumcuyla çalıştım hiç birisi makyaj yapma zararlı demedi. 15 sene hastanede çalıştım 1 kişiden bile duymadım 😬

Ben de inanılmaz göbek oluştu,çok fazla su tüketen biriyim normalde de zaten.ödem filan olduğunu sanmıyorum bu göbeğin :KK43: ama normalde saat 7 den sonra hiç birşey yemeyen biriyken şu an yiyorum acıkınca bebek için. Daha şimdiden 5 kg aldım ama neden böyle olduğunu asla anlamıyorum 😔😔
Vücut sonuçta yenii bambaşka bir döneme giriyor sonuçta vücudunun bu duruma alışması biraz zaman alıyor bazen bu vücudumu tanıyamıyorum bile diyebilirsin kendi kafasına göre ve bebege göre çalışıyor artık😁o yüzden biranda artan kiloya yemek düzenin herşey farklı olabiliyor bunuda bana dahiliye doktorum demişti

Zaten zayıflamaya çalışıyordum. Sonra bebis gelir diyordum ama bir türlü istediğim gibi zayiflayamadim. Sonra dedim yeter, yapacaksak yapalım 🙈 Zayiflamayi beklersem... ohoo.. Çok şükür bin şükür tabi ki 🙏🏻 çok beklemedik, 3.ayda nasip oldu ama ahh.. keşke zayiflasaymisim yaa.. biraz da takıntım var. Bu aralar biraz böyle bir duygusal bunalım çöktü galiba.. Oğlumda baya güzel hissediyordum aslında. Ama tabi genctim de yani. -7 yaş. Bu çirkinlik olayi doğru mu acaba, görürüz 🙁😅

İnşallah canım yaa.. saol 🙏🏻😍

Evet canım, normalde de çok ödemim olur aslında. Oğlumda da 6 ayda 10 kilo almıştım ama sonra gebelik şekeri sınırda çıktı. Çok dikkat ettim, diyet yaptım hep.. Üzerine 3 kilo falan alıp doğuma girmiştim. Allahtan ilerlemeden durabildim. Simdi de sismiyim diyorum güya ama şimdiden 2 kilo gelmiş moralim bozuldu. Böyle giderse rahat da edemem. Sağlıksız olmak istemiyorum görüntüden ziyade. Su az içiyorum hic ama hiç canım istemiyor. Hep böyleydim ama yaa.. zorluyorum kendimi yine de.. Ekşiden de vazgeçemedim ama 🙈 en kötüsü bence hamur işi. Cok yemesem de arada fast food falan yiyorum. Azalticam kesin bu haftadan itibaren. Zaten yine şeker riskim vardır illa ki.. Dikkat etmeliyim. Fit hamile olma derdim yok zaten olamam yani 74 kiloyla da 😅 Sağlıklı olalım, hareketli olalım.. Ama yüzüm falan da bir sisti böyle çirkin görüyorum kendimi.. yaşlı göruyorum bir de.. psikolojik herhalde.. inşallah 3 ay bitince geçer 😬
bence psikolojiktir çirken falan değilsindir, bazı dönemler bana da öyle gelir....benim de sağlıklı beslenme takıntım var ama şu an bulantı hissinden çok kötüyüm...normalde hafta içi ciddi dikkat ederdim gluten sınırlı bol protein yumurta et tavuk balık salata tarzı beslenirdim...hamilelik başladı başlayalı yumurta göresim yok, hep ekmek peynir domates poğaça yiyesim var...onun haricinde hiçbirşeyi içim almıyor gibi ama resmen zorluyorum özellikle de yoğurt meyve konusunda, ama mesela et yumurta hiç göresim yok inşallah 13. haftada flan geçer resmen gün saymaya başladım bulantı geçsin diye...

ilk hamileliğimde ben 55 ile hamile kalıp ilk 3 ay hiç kilo almamıştım, 68 ile gittim doğuma...bu sefer 57 ile hamile kaldım doktorum kilo konusunda takıntılı kesinlikle 68i geçmeyeceksin diyor...şu an öyle protein yiyemediğimi falan da söyledim, sıkıntı yok spor yap 3 ay sonra başlarsın yemeye dedi, ama böyle giderse bu saçma beslenme ile 3 ayda ben de duba gibi olurum, hiç tartılmıyorum zaten ama doktora gidince tartıya çıkmaya da korkuyorum 🤔

Zaten zayıflamaya çalışıyordum. Sonra bebis gelir diyordum ama bir türlü istediğim gibi zayiflayamadim. Sonra dedim yeter, yapacaksak yapalım 🙈 Zayiflamayi beklersem... ohoo.. Çok şükür bin şükür tabi ki 🙏🏻 çok beklemedik, 3.ayda nasip oldu ama ahh.. keşke zayiflasaymisim yaa.. biraz da takıntım var. Bu aralar biraz böyle bir duygusal bunalım çöktü galiba.. Oğlumda baya güzel hissediyordum aslında. Ama tabi genctim de yani. -7 yaş. Bu çirkinlik olayi doğru mu acaba, görürüz 🙁😅

Evet canım, normalde de çok ödemim olur aslında. Oğlumda da 6 ayda 10 kilo almıştım ama sonra gebelik şekeri sınırda çıktı. Çok dikkat ettim, diyet yaptım hep.. Üzerine 3 kilo falan alıp doğuma girmiştim. Allahtan ilerlemeden durabildim. Simdi de sismiyim diyorum güya ama şimdiden 2 kilo gelmiş moralim bozuldu. Böyle giderse rahat da edemem. Sağlıksız olmak istemiyorum görüntüden ziyade. Su az içiyorum hic ama hiç canım istemiyor. Hep böyleydim ama yaa.. zorluyorum kendimi yine de.. Ekşiden de vazgeçemedim ama 🙈 en kötüsü bence hamur işi. Cok yemesem de arada fast food falan yiyorum. Azalticam kesin bu haftadan itibaren. Zaten yine şeker riskim vardır illa ki.. Dikkat etmeliyim. Fit hamile olma derdim yok zaten olamam yani 74 kiloyla da 😅 Sağlıklı olalım, hareketli olalım.. Ama yüzüm falan da bir sisti böyle çirkin görüyorum kendimi.. yaşlı göruyorum bir de.. psikolojik herhalde.. inşallah 3 ay bitince geçer 😬
nbence psikolojiktir çirken falan değilsindir, bazı dönemler bana da öyle gelir....benim de sağlıklı beslenme takıntım var ama şu an bulantı hissinden çok kötüyüm...normalde hafta içi ciddi dikkat ederdim gluten sınırlı bol protein yumurta et tavuk balık salata tarzı beslenirdim...hamilelik başladı başlayalı yumurta göresim yok, hep ekmek peynir domates poğaça yiyesim var...onun haricinde hiçbirşeyi içim almıyor gibi ama resmen zorluyorum özellikle de yoğurt meyve konusunda, ama mesela et yumurta hiç göresim yok inşallah 13. haftada flan geçer resmen gün saymaya başladım bulantı geçsin diye...

ilk hamileliğimde ben 55 ile hamile kalıp ilk 3 ay hiç kilo almamıştım, 68 ile gittim doğuma...bu sefer 57 ile hamile kaldım doktorum kilo konusunda takıntılı kesinlikle 68i geçmeyeceksin diyor...şu an öyle protein yiyemediğimi falan da söyledim, sıkıntı yok spor yap

Kıslar göbüşü çıkan var mıııı?? 🤩🤩
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı🤣😁😁
Kuzum genel olarak 5. Aydan sonra bir anda büyüyor. Büyük olunca da az biraz küçük olsun ayakkabımı bile baglayamiyorum yatakta dönemiyorum kalkamıyorum diye yakıncaz 😊

bence psikolojiktir çirken falan değilsindir, bazı dönemler bana da öyle gelir....benim de sağlıklı beslenme takıntım var ama şu an bulantı hissinden çok kötüyüm...normalde hafta içi ciddi dikkat ederdim gluten sınırlı bol protein yumurta et tavuk balık salata tarzı beslenirdim...hamilelik başladı başlayalı yumurta göresim yok, hep ekmek peynir domates poğaça yiyesim var...onun haricinde hiçbirşeyi içim almıyor gibi ama resmen zorluyorum özellikle de yoğurt meyve konusunda, ama mesela et yumurta hiç göresim yok inşallah 13. haftada flan geçer resmen gün saymaya başladım bulantı geçsin diye...

ilk hamileliğimde ben 55 ile hamile kalıp ilk 3 ay hiç kilo almamıştım, 68 ile gittim doğuma...bu sefer 57 ile hamile kaldım doktorum kilo konusunda takıntılı kesinlikle 68i geçmeyeceksin diyor...şu an öyle protein yiyemediğimi falan da söyledim, sıkıntı yok spor yap 3 ay sonra başlarsın yemeye dedi, ama böyle giderse bu saçma beslenme ile 3 ayda ben de duba gibi olurum, hiç tartılmıyorum zaten ama doktora gidince tartıya çıkmaya da korkuyorum 🤔

Kuzum genel olarak 5. Aydan sonra bir anda büyüyor. Büyük olunca da az biraz küçük olsun ayakkabımı bile baglayamiyorum yatakta dönemiyorum kalkamıyorum diye yakıncaz 😊
😍Ayy insanın içi kıpır kıpır oluyor inşallah saglıkla geliriz o aylara napalım 2-3 ayda bekleriz artık🤭

Hiç öyle deme, bak @qizemli hiç biliyormuydu 1 kızı varken sonra üçüzü olacagını :) beklemedigin bir şekilde 4 cocuk
aralarını kısa tutarsın 3 cocuk peşpeşe de yapabilirsin, kafayı yemem diyorsan neden olmasın :KK70:
Evet ya kız birden 4 çocuk annesi oldu ne güzel 😀🥰 Hayırlısıyla bi tanesini bi doğurayım da bakalım kafamın sınırları genişse evi doldurmak isterim 🤣🤣

Back