2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Amin canım saglıkla gelsinler dünyaya benimde öle göbegim şişti sertligi hissediyorum karnımda

doktor makyaj yasak demedi bana da, çok birşey yapmıyorum ama yine de standart işe giderken hafif göz kalemi rimel sürmezsem benim de modum düşük olur....saç için 12. haftayı bekliyorum geçince organik boyayı soracağım doktoruma...

Ben de inanılmaz göbek oluştu,çok fazla su tüketen biriyim normalde de zaten.ödem filan olduğunu sanmıyorum bu göbeğin ama normalde saat 7 den sonra hiç birşey yemeyen biriyken şu an yiyorum acıkınca bebek için. Daha şimdiden 5 kg aldım ama neden böyle olduğunu asla anlamıyorum

Ben de makyajımı yapıyorum. İnternette yabancı kaynakları da taradım makyajın zararı ile ilgili bir şey yok hamilelik sürecinde.
Aynen araştırmaya gerek yok kaçtan kadın doğumcuyla çalıştım hiç birisi makyaj yapma zararlı demedi. 15 sene hastanede çalıştım 1 kişiden bile duymadım

Vücut sonuçta yenii bambaşka bir döneme giriyor sonuçta vücudunun bu duruma alışması biraz zaman alıyor bazen bu vücudumu tanıyamıyorum bile diyebilirsin kendi kafasına göre ve bebege göre çalışıyor artıko yüzden biranda artan kiloya yemek düzenin herşey farklı olabiliyor bunuda bana dahiliye doktorum demişti

bence psikolojiktir çirken falan değilsindir, bazı dönemler bana da öyle gelir....benim de sağlıklı beslenme takıntım var ama şu an bulantı hissinden çok kötüyüm...normalde hafta içi ciddi dikkat ederdim gluten sınırlı bol protein yumurta et tavuk balık salata tarzı beslenirdim...hamilelik başladı başlayalı yumurta göresim yok, hep ekmek peynir domates poğaça yiyesim var...onun haricinde hiçbirşeyi içim almıyor gibi ama resmen zorluyorum özellikle de yoğurt meyve konusunda, ama mesela et yumurta hiç göresim yok inşallah 13. haftada flan geçer resmen gün saymaya başladım bulantı geçsin diye...

ilk hamileliğimde ben 55 ile hamile kalıp ilk 3 ay hiç kilo almamıştım, 68 ile gittim doğuma...bu sefer 57 ile hamile kaldım doktorum kilo konusunda takıntılı kesinlikle 68i geçmeyeceksin diyor...şu an öyle protein yiyemediğimi falan da söyledim, sıkıntı yok spor yap 3 ay sonra başlarsın yemeye dedi, ama böyle giderse bu saçma beslenme ile 3 ayda ben de duba gibi olurum, hiç tartılmıyorum zaten ama doktora gidince tartıya çıkmaya da korkuyorum

nbence psikolojiktir çirken falan değilsindir, bazı dönemler bana da öyle gelir....benim de sağlıklı beslenme takıntım var ama şu an bulantı hissinden çok kötüyüm...normalde hafta içi ciddi dikkat ederdim gluten sınırlı bol protein yumurta et tavuk balık salata tarzı beslenirdim...hamilelik başladı başlayalı yumurta göresim yok, hep ekmek peynir domates poğaça yiyesim var...onun haricinde hiçbirşeyi içim almıyor gibi ama resmen zorluyorum özellikle de yoğurt meyve konusunda, ama mesela et yumurta hiç göresim yok inşallah 13. haftada flan geçer resmen gün saymaya başladım bulantı geçsin diye...

ilk hamileliğimde ben 55 ile hamile kalıp ilk 3 ay hiç kilo almamıştım, 68 ile gittim doğuma...bu sefer 57 ile hamile kaldım doktorum kilo konusunda takıntılı kesinlikle 68i geçmeyeceksin diyor...şu an öyle protein yiyemediğimi falan da söyledim, sıkıntı yok spor yap

Kıslar göbüşü çıkan var mıııı??
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı
Kuzum genel olarak 5. Aydan sonra bir anda büyüyor. Büyük olunca da az biraz küçük olsun ayakkabımı bile baglayamiyorum yatakta dönemiyorum kalkamıyorum diye yakıncaz

bence psikolojiktir çirken falan değilsindir, bazı dönemler bana da öyle gelir....benim de sağlıklı beslenme takıntım var ama şu an bulantı hissinden çok kötüyüm...normalde hafta içi ciddi dikkat ederdim gluten sınırlı bol protein yumurta et tavuk balık salata tarzı beslenirdim...hamilelik başladı başlayalı yumurta göresim yok, hep ekmek peynir domates poğaça yiyesim var...onun haricinde hiçbirşeyi içim almıyor gibi ama resmen zorluyorum özellikle de yoğurt meyve konusunda, ama mesela et yumurta hiç göresim yok inşallah 13. haftada flan geçer resmen gün saymaya başladım bulantı geçsin diye...

ilk hamileliğimde ben 55 ile hamile kalıp ilk 3 ay hiç kilo almamıştım, 68 ile gittim doğuma...bu sefer 57 ile hamile kaldım doktorum kilo konusunda takıntılı kesinlikle 68i geçmeyeceksin diyor...şu an öyle protein yiyemediğimi falan da söyledim, sıkıntı yok spor yap 3 ay sonra başlarsın yemeye dedi, ama böyle giderse bu saçma beslenme ile 3 ayda ben de duba gibi olurum, hiç tartılmıyorum zaten ama doktora gidince tartıya çıkmaya da korkuyorum

Kuzum genel olarak 5. Aydan sonra bir anda büyüyor. Büyük olunca da az biraz küçük olsun ayakkabımı bile baglayamiyorum yatakta dönemiyorum kalkamıyorum diye yakıncaz
Ayy insanın içi kıpır kıpır oluyor inşallah saglıkla geliriz o aylara napalım 2-3 ayda bekleriz artık

Evet ya kız birden 4 çocuk annesi oldu ne güzel Hayırlısıyla bi tanesini bi doğurayım da bakalım kafamın sınırları genişse evi doldurmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…