• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bizde de göbeğe tutmuyorlar. Hamile değilken de yapılıyor çünkü. Avucunu açıp içinde yapıyorduk galiba ama sana başkası yapıyordu sanırım. Kendimize yapmıyorduk.. ve ben onu kime yapsam doğru çıkıyor çok ilginç 🙈 yani hurafedir illa ki ama.. insan acaba mı diyor 😅🙈 Bana 1 erkek 1 kız cocuk çıkmıştı. Oğlum oldu. 2. cocuk yapmayız herhalde derken şimdi de 2. bekliyoruz. Kısmet bakalım 🐣🤗 Yani şöyle söyliyim bu doğum yapanlara da yapılıyor. Bir deneyin. Biz 3 kız kardeşiz anneme 3 kız çıkıyor. Kayinvalidemin 2 oğlu var, hatta bir de kaybı olmuş karnında, kızmış. 2 oğlan bir kız çıkıyor falan. Ablamlara falan da denedim.. hep tuttu ama cok saçma yaa 😅🙈 Başkası dese inanmazdım valla 😅😅🤣 Siz yine de inanmayın tabi 😅 Allah bilir.. sağlıkla gelsinler 🐣
Yaa süpersin evet biz arkadaşlarla lisedeyken yapmıştık bunu 🤣 erkek-kız-erkek üç çocuk çıkmıştı bana. Üçten sonra durmuştu. Kim çevirse öyle çıkmıştı. Çocuğu olanlarda da çıkıyor dendi ama yaptım mı anneme falan hatırlamıyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum vücuttaki manyetik etkiyle ilgili ama mantığını gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen doğru da çıkmıyor çünkü yaşım 31 oldu artık 3 çocuk zor bana 😀

Kıslar göbüşü çıkan var mıııı?? 🤩🤩
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı🤣😁😁
Benim zaten yağlı bir göbeğim var. Simdi iyice yağlandı galiba 😒🙈 Herhalde millet ayıp olmasın diye hamile misin diye soramıyor 🙁 Zaten suratım falan da şişti.. Çok çirkin hissediyorum ya bir kaç gündür kendimi. Benimki hemen çıkmasa olurdu 😬

lavenderbrown lavenderbrown tansiyonun nasıl oldu canım ?
teşekkür ederim canım sorduğun için çok şükür yaşamadım tekrar 🙏🏼 şimdi cuma gününü bekliyorum doktor randevum var.
tansiyon cihazı da daha gelemedi bi gelse deneyeceğim. ama tuzu kestim diyebilirim mümkün mertebe yemiyorum. bir de bulantılarım çok artınca su içmeyi azaltmıştım şimdi tekrar zorluyorum kendimi su için. daha iyi hissediyorum olabildiğince, ufaklıklar da iyidir inşallah 🧿

Yaa süpersin evet biz arkadaşlarla lisedeyken yapmıştık bunu 🤣 erkek-kız-erkek üç çocuk çıkmıştı bana. Üçten sonra durmuştu. Kim çevirse öyle çıkmıştı. Çocuğu olanlarda da çıkıyor dendi ama yaptım mı anneme falan hatırlamıyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum vücuttaki manyetik etkiyle ilgili ama mantığını gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen doğru da çıkmıyor çünkü yaşım 31 oldu artık 3 çocuk zor bana 😀
Hahahaha😅🤣 Allah büyük.. belki olur daha 🤭🤭 Bak ben 40 oldum olucam.. Daha gençsin 😉😄
Şaka tabi.. Allah gönlünüze göre versin 😊

Evet hep aynı çıkıyor di mi sanki ya.. Dediğin gibi manyetik alan mıdır nedir valla anlamadım ben de. Hiç de inanilasi bir şey değil zaten de 😄 Eğlence işte..

teşekkür ederim canım sorduğun için çok şükür yaşamadım tekrar 🙏🏼 şimdi cuma gününü bekliyorum doktor randevum var.
tansiyon cihazı da daha gelemedi bi gelse deneyeceğim. ama tuzu kestim diyebilirim mümkün mertebe yemiyorum. bir de bulantılarım çok artınca su içmeyi azaltmıştım şimdi tekrar zorluyorum kendimi su için. daha iyi hissediyorum olabildiğince, ufaklıklar da iyidir inşallah 🧿
çok sevindim canım inşallah devamı olmaz:dua: tansiyon takibi ile devamlı mı yoksa geçici bir şey mi olduğu belli olur zaten, bebişler de iyilerdir merak etme, doktora gidince haber ver mutlaka :emir_bebek::emir_bebek:

Benim zaten yağlı bir göbeğim var. Simdi iyice yağlandı galiba 😒🙈 Herhalde millet ayıp olmasın diye hamile misin diye soramıyor 🙁 Zaten suratım falan da şişti.. Çok çirkin hissediyorum ya bir kaç gündür kendimi. Benimki hemen çıkmasa olurdu 😬
Canım hamilelik güzellik katar hatta eskiden ne derlermiş kız bebekler annenin güzellgini alır erkek bebek ise anneyi güzelleştirir ve ben bunu inanıyorum ve yaşadım da yaz dönemindeyiz vücut ödem topluyor bu dogal bir süreç kilo alman dogal bir süreç kendini bu dönemde rahatlat kadınların her istedigini yaptırdığı ve yedigi dönem bu dönem🤣 çıksın göbüşler biz hamileyiz🤣

Ah sen niye böyle şeyler yazıyorsun. Nazar değmesin o göbeklere bebeğinin yatağı orası😍 Geçici sonuçta hepsi. 7 ay kalmış şurada. Ödem falan atarsın hepsini bişey kalmaz

vücudun ödem topluyor olabilir canım yürüyüş+tuz+bol su bunlara çok dikkat et. vücudunda ödem tutucak şeyleri çok yememeye çalış hamur işi, turşu vs.

Hahahaha😅🤣 Allah büyük.. belki olur daha 🤭🤭 Bak ben 40 oldum olucam.. Daha gençsin 😉😄
Şaka tabi.. Allah gönlünüze göre versin 😊

Evet hep aynı çıkıyor di mi sanki ya.. Dediğin gibi manyetik alan mıdır nedir valla anlamadım ben de. Hiç de inanilasi bir şey değil zaten de 😄 Eğlence işte..
40 a kadar 3 yıl arayla 3 çocuk zor duruyor biraz ya 🙈 İlk çocuk olarak eşimizi sayabiliyorsak o zaman 2 tane doğurabilirim ama 😂😂😂

Bende aynı durumdayım göbek aldı başını gitti sanki güzelliğim de gitti saç diplerim beyaz boya yapamıyorum makyaj yasak dedi yapmıyorum kilo da aldım kendimi pek beğenmediğim dönemdeyim. Ama çocuklarımızın canı sağolsun onun içimizdeki varlığı çok şeye bedel sonsuz şükürler olsun ❤️

IMG_20220816_160628.jpg
doktor cinsiyette arada kaldı sizce ne olabilir kızlar? 🥰🥰

Hiç öyle deme, bak Q qizemli hiç biliyormuydu 1 kızı varken sonra üçüzü olacagını :) beklemedigin bir şekilde 4 cocuk
aralarını kısa tutarsın 3 cocuk peşpeşe de yapabilirsin, kafayı yemem diyorsan neden olmasın :D

Canım hamilelik güzellik katar hatta eskiden ne derlermiş kız bebekler annenin güzellgini alır erkek bebek ise anneyi güzelleştirir ve ben bunu inanıyorum ve yaşadım da yaz dönemindeyiz vücut ödem topluyor bu dogal bir süreç kilo alman dogal bir süreç kendini bu dönemde rahatlat kadınların her istedigini yaptırdığı ve yedigi dönem bu dönem🤣 çıksın göbüşler biz hamileyiz🤣
Zaten zayıflamaya çalışıyordum. Sonra bebis gelir diyordum ama bir türlü istediğim gibi zayiflayamadim. Sonra dedim yeter, yapacaksak yapalım 🙈 Zayiflamayi beklersem... ohoo.. Çok şükür bin şükür tabi ki 🙏🏻 çok beklemedik, 3.ayda nasip oldu ama ahh.. keşke zayiflasaymisim yaa.. biraz da takıntım var. Bu aralar biraz böyle bir duygusal bunalım çöktü galiba.. Oğlumda baya güzel hissediyordum aslında. Ama tabi genctim de yani. -7 yaş. Bu çirkinlik olayi doğru mu acaba, görürüz 🙁😅
Ah sen niye böyle şeyler yazıyorsun. Nazar değmesin o göbeklere bebeğinin yatağı orası😍 Geçici sonuçta hepsi. 7 ay kalmış şurada. Ödem falan atarsın hepsini bişey kalmaz
İnşallah canım yaa.. saol 🙏🏻😍
vücudun ödem topluyor olabilir canım yürüyüş+tuz+bol su bunlara çok dikkat et. vücudunda ödem tutucak şeyleri çok yememeye çalış hamur işi, turşu vs.
Evet canım, normalde de çok ödemim olur aslında. Oğlumda da 6 ayda 10 kilo almıştım ama sonra gebelik şekeri sınırda çıktı. Çok dikkat ettim, diyet yaptım hep.. Üzerine 3 kilo falan alıp doğuma girmiştim. Allahtan ilerlemeden durabildim. Simdi de sismiyim diyorum güya ama şimdiden 2 kilo gelmiş moralim bozuldu. Böyle giderse rahat da edemem. Sağlıksız olmak istemiyorum görüntüden ziyade. Su az içiyorum hic ama hiç canım istemiyor. Hep böyleydim ama yaa.. zorluyorum kendimi yine de.. Ekşiden de vazgeçemedim ama 🙈 en kötüsü bence hamur işi. Cok yemesem de arada fast food falan yiyorum. Azalticam kesin bu haftadan itibaren. Zaten yine şeker riskim vardır illa ki.. Dikkat etmeliyim. Fit hamile olma derdim yok zaten olamam yani 74 kiloyla da 😅 Sağlıklı olalım, hareketli olalım.. Ama yüzüm falan da bir sisti böyle çirkin görüyorum kendimi.. yaşlı göruyorum bir de.. psikolojik herhalde.. inşallah 3 ay bitince geçer 😬

Back