- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Yaa süpersin evet biz arkadaşlarla lisedeyken yapmıştık bunu erkek-kız-erkek üç çocuk çıkmıştı bana. Üçten sonra durmuştu. Kim çevirse öyle çıkmıştı. Çocuğu olanlarda da çıkıyor dendi ama yaptım mı anneme falan hatırlamıyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum vücuttaki manyetik etkiyle ilgili ama mantığını gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen doğru da çıkmıyor çünkü yaşım 31 oldu artık 3 çocuk zor banaBizde de göbeğe tutmuyorlar. Hamile değilken de yapılıyor çünkü. Avucunu açıp içinde yapıyorduk galiba ama sana başkası yapıyordu sanırım. Kendimize yapmıyorduk.. ve ben onu kime yapsam doğru çıkıyor çok ilginç yani hurafedir illa ki ama.. insan acaba mı diyor Bana 1 erkek 1 kız cocuk çıkmıştı. Oğlum oldu. 2. cocuk yapmayız herhalde derken şimdi de 2. bekliyoruz. Kısmet bakalım Yani şöyle söyliyim bu doğum yapanlara da yapılıyor. Bir deneyin. Biz 3 kız kardeşiz anneme 3 kız çıkıyor. Kayinvalidemin 2 oğlu var, hatta bir de kaybı olmuş karnında, kızmış. 2 oğlan bir kız çıkıyor falan. Ablamlara falan da denedim.. hep tuttu ama cok saçma yaa Başkası dese inanmazdım valla Siz yine de inanmayın tabi Allah bilir.. sağlıkla gelsinler